Netflix Party indir kur işlemleri nasıl yapılır

Netlix Party indir kur nedir sorusunu soruyorsanız muhtemelen siz de arkadaşlarınızla veya tanıdıklarınızla Netflix üzerinden bir etkinlik yapmak için hazırlık içerisindesinizdir. Peki, nedir bu Netflix Party, nasıl kullanılır, kullanmak için neler gerekiyor? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Netflix Party indir kur işlemleri nasıl yapılır

Netflix Party nedir, ne işe yarıyor, nasıl kullanılıyor, kullanmak için neler yapmak veya hangi araçlar gerekiyor? İşte Netflix Party hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Netflix Party, dünyaca ünlü film, dizi ve belgesel platformu Netflix tarafından üyelerine sunulan bir hizmettir. Üyelerin üyelik ücreti dışında ayrıca bir ücret ödemesine gerek yok. Normal üyeliği bulunanlar bu uygulamadan faydalanabiliyor. 

Öncelikle Netflix Party Nedir? 

Netflix Party platforma üye olanların kendi aralarında anlaşarak aynı film, dizi veya belgeseli aynı anda bulundukları ortamdan birlikte izlemelerinin adıdır. Yani film, dizi veya belgesel izleme partisi diyebiliriz bunun için. 

Netflix Party Nasıl Kullanılır?

Netflix Party kullanmak için tabii ki öncelikle üye olmak gerekiyor. Üyelik işlemleri tamamlandıktan sonra, partiye katılacak üyelerin hepsinin kendi hesaplarından platforma giriş yapmakları gerekiyor. Giriş yaptıktan sonra Google Chrome'dan parti için gerekli olan eklentiyi indirmeliyiz. 

Netflix Chrome Eklentisi Nasıl İndirilir?

Google Chrome uygulama merkezinde Netflix Party şeklinde bir arama yaptığınızda zaten uygulama karşınıza çıkıyor. Aşağıdaki resimde detaylı anlatımını görebiliriniz. 

Chrome Netflix Party eklenti indirme
Chrome Netflix Party eklenti indirme adım adım

 

Burada dikkat etmeniz gereken nokta aynı zamanda Netflix normal web sitesinde de oturum açmış olmanız.

Daha sonra Netflix'te topluca izlemek istediğiniz film veya dizi neyse onu başlatmanız. 

Filmi başlattığınız anda Chrome tarayıcısının sağ üst köşesinde "NP" işarei "kırmızıya dönüşecek"tir. Kırmızıya dönüşmesi demek aktif hale geldiği anlamına gelir.

Netflix Party Başlatma butonları
Netflix Party Başlatma butonları

 

Kırmızı "NP" butonuna tıkladığınız anda karşınıza "üzerinde start" yazan bir eklenti çıkacaktır. O düğmeye tıklamadan önce bilmeniz gereken bir detay daha var. Filmi izlerken kumandanın kimde olmasını istiyorsunuz. Sadece sizde olmasını istiyorsanız üst kısımdaki "Only" ile başlayan kutucuğu işaretlelisiniz. İşaretlemezseniz filmi birlikte izlediğiniz arkadaşlarınızdan herhangi birisi filmin kontrolünü sağlayabilir. 

Srart düğmesine tıkladıktan sonra karşınıza içerisinde kopyalamanız istenen bir link çıkacaktır. Bu link çok önemli çünkü birlikte parti düzenleyeceğiniz arkadaşlarla bağlantınızı sağlayacak olan faktör bu link olacaktır. Bu linki attığınız bütün Netflix üyesi arkadaşlarınız sizinle partiye katılabilir. 

Netflix Party'nin keyifli ve eğlenceli bir diğer tarafı ise birlikte filmi izlerken hemen sağ tarafta açılan mesajlaşma kutusundan yazışabilmenizdir. 

Birlikte izleme partisini bitirmek için ise "Disconnect" düğmesini kullanmanız yeterlidir.

 Kaynak: https://www.netflix.com 

Yorumlar