Netflix iMDb puanı en yüksek filmleri hangileri?

Netflix iMDb puanı en yüksek filmleri hangileri? Netflix İMDB yüksek filmler hangileridir, puanı en yüksek olan film hangisi ve izlenebilir filmlerde neler var?

Google Haberlere Abone ol
Netflix iMDb puanı en yüksek filmleri hangileri?

Netflix iMDb puanı en yüksek filmleri hangileri? Netflix İMDB yüksek filmler hangileridir, puanı en yüksek olan film hangisi ve izlenebilir filmlerde neler var?

Netflix'te kendi orijinal yapımları dışında daha önce farklı şirketler tarafından yapılmış ve dünyanın farklı ülkelerinde sinema ve televizyon kanallarında gösterilmiş en iyi filmlerden bazılarını yayınlıyor.

Yayınlanan filmler arasında yüksek puanlara sahip yapımlar da yer alıyor.

Hatta gelmiş geçmiş eni iyi filmler listesinde yer alan bazı yapımları da Netflix'te izlemek mümkün.

Peki, Netflix İMDB yüksek filmler hangileridir, puanı en yüksek olan film hangisi ve izlenebilir filmlerde neler var?

İşte Netflix IMDb puanları yüksek bazı filmler:

ESARETİN BEDELİ IMDb puanı 9.9

Hapsedilmiş iki adam, birkaç yıl boyunca birbirlerine bağlanarak teselliyi ve sonunda ortak nezaket eylemleriyle kurtuluşu bulurlar.

Oyuncular: Tim Robbins, Morgan Freeman ve Bob Gunton

KARA ŞOVALYE IMDb Puanı 9.0

Joker olarak bilinen tehdit, Gotham halkını altüst edip kaosa yol açtığında, Batman adaletsizlikle savaşma yeteneğinin en büyük psikolojik ve fiziksel testlerinden birini kabul etmek zorundadır.

Oyuncular: Christian Bale, Heath Ledger ve Aaron Eckhart

BAŞLANGIÇ IMDb Puani 8.8 

Rüya paylaşımı teknolojisini kullanarak kurumsal sırları çalan bir hırsıza, bir CEO'nun zihnine bir fikir yerleştirme görevi verilir, ancak trajik geçmişi projeyi ve ekibini felakete mahkûm edebilir.

Oyuncular: StarsLeonardo DiCaprio, Joseph Gordon-Levitt, Elliot Page

FOREST GUMP IMDb Puanı 8.8

Kennedy ve Johnson'ın başkanlıkları, Vietnam Savaşı, Watergate skandalı ve diğer tarihi olaylar, tek arzusu çocukluk aşkıyla yeniden bir araya gelmek olan 75 IQ'ya sahip Alabama'lı bir adamın bakış açısından ortaya çıkıyor.

 Oyuncular: Tom Hanks, Robin Wright ve Gary Sinise

GLADYATÖR IMDb Puanı 8.5 

Eski bir Romalı general, ailesini öldüren ve onu köleliğe gönderen yozlaşmış imparatordan intikam almak için yola koyulur.

Oyuncular: Russell Crowe, Joaquin Phoenix, Connie Nielsen

YENİ HAYAT IMDb Puanı 7.8

Bir FedEx yöneticisi, ıssız bir adaya zorunlu iniş yaptıktan sonra fiziksel ve duygusal bir dönüşüm geçirir.

 Oyuncular: Tom Hanks, Helen Avı, Paul Sanchez

ROMA IMDb Puanı: 7.7

1970'li Yıllarda geçen film bir ailenin evinde bulunan temizlikçi kadın Cleo'nun hikayesini anlatmaktadır. İş için gitmesi gerektiğini söyleyen Antonio evden uzaklaşır bu sırada Cleo, evin hanımı Sofia'ya destek olması ve bir yandan da evin işleri ile ilgilenmesi gerekir. Evin hizmetçisi olan kadın, gönlünü Fermin isimli bir kadına kaptırır ve bu ilişkinin iyiye gitmemesine rağmen iki kadın siyasi kargaşanın olduğu ortamda birbirine sahip çıkmaktadır.

Oyuncular: Yalitza Aparicio, Marina de Tavira, Diego Cortina Autrey

Tür: Dram

THE BALLAD OF BUSTER SCRUGGS IMDb Puanı: 7.3

Bir vahşi batı hikayesi olan filmde, altı farklı hikaye anlatılmaktadır. İlk hikayede bir kanunsuz para ödülü karşılığından aranmaktadır. Birçok maceranın bulunduğu filmde, soyguncu bir genç kovboydan tutun bir grup kelle avcısınına kadar derlenen hikayeler anlatılmaktadır. 

Oyuncular: Tim Blake Nelson, Willie Watson, Clancy Brown

Tür: Dram, komedi, müzikal

POLAR IMDb Puanı: 6.3

Gizli bir örgütün ajanı olan Duncan, 50 yaşına kadar hayatta kalmayı başarabilirse emekli olmak ve 8 milyon dolar tazminat almak ile ödüllendirilir. 50 Yaşına ayak basarken son bir görevi istemeyerekte olsa kabul eder bu görev aslında onun 8 milyon dolarlık tazminatı almaması için verilmiştir. Örgütün lideri emekli olacak her üyeyi öldürterek parayı örgütün kasasına aktarmaktadır. 

Oyuncular: Mads Mikkelsen, Vanessa Hudgens, Katheryn Winnick

Tür: Aksiyon, gerilim

RESTLESS IMDb Puanı: 5.8

Bir polisin işlediği cinayeti örtbas etmeye çalışırken görgü tanığı olduğunun bilincindedir. Görgü tanığı polisi tehdit etmeye çalışınca ortam gerilecektir.Gerilim dolu anlar yaşatan film baş rolün annesinin ölümü ve cenazesi ile uğraşırken olaylar çok daha ciddileşiyor. Uzun soluklu bir metraj izleyicileri beklemektedir.

Oyuncular: Franck Gastambide, Simon Abkarian, Michaël Abiteboul

Tür: Aksiyon, Macera

OKJA IMDb Puanı: 7.3

Kore sinemasına merak duyuyorsanız bu film size göre diyebilirim. Güney Kore dağlarından büyüyen Mija, Okja isimli tatlı bir canavar ile dost olmuştur. Aradan 10 yıl geçtikten sonra Mija'nın sevimli dostu Okja'ya zarar vermek isteyen insanlar peşine düşer. Üzerinde deneyler yapılmak istenen Okja yakalanır ve New York'a gönderilir. Sevimli dostunu kurtarmak için Mija çeşitli mücadelelere girer.

Oyuncular: Tilda Swinton, Paul Dano, Seo-hyun Ahn

Tür: Aksiyon, macera, drama

#ALİVE IMDb Puanı: 6.3

Güney Kore filmleri arasında yerini alan diğer filmimiz: #Alive. Zombi filmleri arasında yer bulan film, başrolün bir gün arkadaşları tarafından aranması ve televizyonu açmasını istemesiyle başlamaktadır. İnsanların birbirlerini yemesi ve devletin kontrolü sağlayamadığı söylenmektedir. Başrol Joon-Woo ailesine ulaşmaya çalışır ve zombiler arasında hayatta kalmaya çalışır.

Oyuncular: Yoo Ah-in, Park Shin-hye

Tür: Aksiyon, drama, korku

BİRD BOX IMDb Puanı: 6.6

Dünya nüfusunun büyük bir kısmının intiharına sebeb olan gizemli bir güç vardır. Bir kadının iki çocuğuyla birlikte hayatta kalabilmeyi ve iki günlük zorunlu bir yolculuğunu anlatmaktadır. Malorie, iki çocuğuyla birlikte hayatta kalabilmeyi başarmış ancak devam etmek için yolculuğa çıkması gerekir.

Oyuncular: Sandra Bullock, Trevante Rhodes, John Malkovich

Tür: Dram, korku ve bilimkurgu

THE RİTUAL IMDb Puanı: 6.3

Ormanda gezen dört arkadaşın her yaptığını takip eden kadim bir bela vardır. İskandinavya'nın balta girmemiş ormanlarında yürüyüşe çıkan arkadaş grubu, yakın bir arkadaşlarının ölümü üzerine bir araya gelmiştir. Senaristinin Joe Barton olduğu filmi David Bruckner yönetmektedir.

Oyuncular: Rafe Spall, Arsher Ali, Robert James-Collier

Tür: Korku, gizem ve gerilim

EXTRACTİON IMDb Puanı: 6.7

Uyuşturucu, silah satıcıları ve kaçakcılarının bulunduğu bir dünyada Tyler, hintli bir çocuğun kaçırılıması üzerine çocuğun babası tarafından oğlunun kurtarılması için kiralanır. Sorunlu bir adam olan Tyler Rake çocuğu kurtarmak için her şeyi göze alır.

Oyuncular: Chris Hemsworth, Bryon Lerum, Ryder Lerum

Tür: Aksiyon ve gerilim

RED NOTİCE IMDb Puanı: 6.3

Kırmızı bir bülten Interpol tarafından yayınlanır, yayınlanan uyarı dünyanın en çok aranan insanlarını yakalamak üzeredir. FBI'ın en iyi uzmanlarından olan John Hartley dünyanın en çok aranan hırsızlarını bulmaya çalışır ve FBI'ın en iyi uzmanlarından biri ve iki suçlu bir araya gelince ortalık karışık bir hal alır.

Oyuncular: Dwayne Johnson, Ryan Reynolds, Gal Gadot

Tür: Aksiyon, komedi ve gerilim


 

Yorumlar