Derya Baykal nereli, kaç yaşında?

Derya Baykal nereli, kaç yaşında gibi sorular izleyicilerin en merak ettikleri arasında yer aldı. Derya Baykal hafta içi her gün Derya Baykal'la gülümse programında izleyicileri ile buluşuyor. Performansı ve güler yüzü ile dikkatleri üzerinde toplayan Derya Baykal nereli, kaç yaşında? İşte detaylar

Google Haberlere Abone ol
Derya Baykal nereli, kaç yaşında?

Derya Baykal nereli, kaç yaşında gibi sorular Derya Baykal izleyicilerinin en merak ettiği sorular arasında yer aldı. Derya Baykal güler yüzü ve yaşına rağmen göstermiş olduğu performans ile izleyicilerden tam not almaya devam ediyor ve izleyiciler Derya Baykal'ın kaç yaşında olduğunu ve nereli olduğunu merak ediyor. İşte Derya Baykal hakkında merak edilenler:

Derya Baykal Biyografisi

  • 21 Ekim 1957 doğumlu
  • 62 yaşında
  • Aslen Giresun'lu
  • Asıl mesleği tiyatrocu

Usta tiyatro sanatçısı ve program sunucu Derya Baykal aslen Giresun'ludur. 62 yaşında olan Baykal Teve2 ekranlarında Derya Baykal'la Gülümse programında sunuculuk yapmaktadır. Bir çok tiyatro oyunu ve filmde rol alan Baykal, 1994 yılında Ferhan Şensoy‘un yazdığı tek kişilik “Şu Gogol Delisi” adlı oyundaki rolü ile Avni Dilligil En İyi Kadın Oyuncu ödülünü aldı.

Derya Baykal nereli, kaç yaşında

Yorumlar