Nedret Ersanel kimdir? Gazeteci Nedret Ersanel nerelidir, nerede yazıyor?

Nedret Ersanel kimdir, nerelidir, nerede yazıyor sorularının yanıtı gazeteci Nedret Ersanel'in hayatı ve biyografisini merak eden vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya devam etmektedir. Peki, Nedret Ersanel kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Nedret Ersanel kimdir? Nerede yazıyor?

Nedret Ersanel'in kim ve nereli olduğu soruları son dönemlerde merakla soruluyor. Nedret Ersanel'in hayatı ve biyografisini merak eden vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya devam etmektedir. Peki, Nedret Ersanel kimdir?

NEDRET ERSANEL KİMDİR?

Aslen Ankaralı olan Nedret Ersanel, 22 Nisan 1967 tarihinde dünyaya gelmiş ve 52 yaşındadır. Ersanel, gazeteci, TV sunucusu, yorumcu ve yazardır. Ersanel'in özel hayatına ilişkin pek fazla bilgi bulunmasada çalışma hayatı ve kariyeri ile ilgili bilinenler şu şekildedir: 1990 yılında gazetecilik mesleğine başlayan Nedret Ersanel, Söz, Hürses, Ateş hattı programı, Macro Economy, Yenibinyıl gazetesi, Sabah Gazetesi, Yeni şafak ve Star Gazetesi gibi bir çok basın kuruluşunda yönetici, yazar, sunucu gibi görevlerde bulunmuş ve burada yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmiştir.

Ersanel, bu mecralarda yazdığı yazılarla gündeme gelmiş ve tartışma programlarının aranan yüzü olmuştur. Özellikle uluslararası ilişkiler, dünya siyaseti konusunda yaptığı yorumlarla ilgiyle takip edilmektedir.

Nedret Ersanel kimdir? Gazeteci Nedret Ersanel nerelidir, nerede yazıyor?

Bugüne kadar bir çok gazete, dergi ve televizyon kanalında muhabirlik, istihbarat şefliği, haber müdürlüğü, genel yayın yönetmeni, köşe yazarlığı gibi görevler yürüttü. sarı basın kartı bulunan Nedret Ersanel uluslararası ziyaretlerde devlet yöneticilerine eşlik etmiş ve bu tarz gelişmeleri yakından izlemiştir. 

Uluslararası ilişkilerin spesifik alanlarında; istihbarat ve örgütleri, kritik kişiler, gizli operasyonlar ve projeler, küresel ticari bağlantılar ve şirketler, dini örgütler ve global etkileri, "paranormal diplomasi", uluslararası ilişkilerde gelecek kestirimi, aktüel dış politika ve ulusal güvenlik meselelerinin perde arkası okumaları gibi benzer konularda araştırmalar yapan, haber ve programlar hazırlayan Ersanel, bu ve bağlantılı alanlarda birçok araştırma yayınladı. Çok sayıda televizyon, radyo, gazete ve dergilerde söyleşi ve görüşleri yayınlandı.

Ersanel hala TvNet kanalında bir program hazırlayıp sunmanın yanı sıra Yeni Şafak gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya devam etmektedir.

Yorumlar