Necat Gülseven kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Necat Gülseven kimdir, nerelidir, ne iş yapıyor, asıl mesleği nedir, nerede çalışıyor, nerenin sahibidir? İşte iş adamı Necat Gülseven hakkında merak edilen sorulardan bazılarının cevapları:

Google Haberlere Abone ol
Necat Gülseven kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Necat Gülseven kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır, mesleği nedir, ne iş yapıyor? Ünlü sanatçı Ebru Yaşar'ın eşi Necat Gülseven hakkında son dönemlerde merak edilen sorulardan bazılarının cevapları, biyografisi veya özgeçmişi şöyle: 

40 yaşında olan Necat Gülseven, Türkiye'nin haber sektöründe öncü kanalları arasında yer almaya başlayan TV100 kanalının sahibidir. Aynı zamanda iş dünyasının da yakından bildiği tanıdığı iş adamlarından biri olarak bilinir. 

İş adamı Necat Gülseven, 1980 yılında Diyarbakır Bismil'de doğmuştur ve 40 yaşındadır.

Eğitim hayatına Diyarbakır'da başladı. Daha sonra İstanbul'a geldi.

Genç yaşlarda iş hayatına atılan Necat Gülseven ilk olarak Gülseven Turizm Otelcilik İnşaat A.Ş. anonim şirketini kurdu.

26 Haziran 2015 tarihinde ünlü şarkıcı Ebru Yaşar ile Marmaris Bozburun'da evlendi.

Bu evliliğinden 14 Şubat 2017 yılında ikiz çocukları oldu.

Necat Gülseven kimdir, nerelidir?
Bismil'de okul açılış töreni

 

Çocuklarının isimleri Hasan Poyraz ve Ebru Su'dur.

Çalışma hayatına genç yaşlarda başlamış ve Gülseven Turizm Otelcilik İnşaat A.Ş.'yi kurmuştur.

Bir süre sonra de burada Yönetim Kurulu Başkanı olmuştur.

Necat Gülseven kimdir, nerelidir?
Necat Gülseven tarafından yaptırılan okulun açılış töreni

 

2019 yılında 3N Medya'yı kuran Necat Gülseven, Show Radyo, TV100, Viva Radyo ve Bizimev Tv'yi de satın almıştır.

Necat Gülseven kimdir, nerelidir soruları son olarak Diyarbakır'da Ebru Yaşar adına açılan okul nedeniyle gündeme geldi. 

Necat Gülseven ile Ebru Yaşar Gülseven'in yaptırdığı Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu törenle açıldı.

Törene Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Diyarbakır İl Mili Eğitim Müdürü Yüksel Arslan, kentin önde gelen temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde söz alan Ebru Yaşar şu ifadeleri kullandı:

Çok teşekkür ederim,. İnanılmaz mutluyum, onurluyum, gururluyum. Kelimeler kifayetsiz mutluluğumuzu anlatmak için. Nihayet hayal ettiğimiz bu yolda okulumuza kavuştuk. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu, Ebru Yaşar Gülseven'e plaket takdim etti.

Gelininiz olarak, hemşerilerimin ve akrabalarımın huzurunda bulunuyor olmaktan dolayı çok mutluyum. Adımı taşıyan bir okul yaptırdık, yüzlerce öğrenci burada geleceğe adım atacak. O yüzden mutluluğum tarifsiz. Büyük bir gurur ve mutlulukla okulumuzu gerçek sahiplerine yani öğrencilere ve Bismillilere emanet ediyoruz. Allah utandırmasın.

"BİR ÇOK İLİN NÜFUSUNDAN FAZLA ÖĞRENCİ SAYIMIZ VAR"

Diyarbakır Valisi Münir Karaloğlu Diyarbakır'ın genç nüfusunun yoğun olduğunu ifade ederek, bu nüfusu avantaja dönüştürebilmenin en iyi yolunun çocukları ve gençleri iyi bir eğitimden geçirmekten geçtiğini ifade etti.

Karaloğlu sözlerine şöyle devam etti;

İşte bu düşünceyle yola çıkarak Diyarbakır'da eğitim seferberliği başlattık. İkili eğitim yaptığımız okulları tekli eğitime çevirmek için seferberlik içindeyiz. Diyarbakır'da şu anda mevcut okul sayımız bin 716. 15 bin 875 dersliğimiz var. Bu okullarımızda 26 bin 343 öğretmen, 454 bin öğrencimiz var. Az önce genç nüfusumuz çok dediğimde kastım buydu. Bir çok ilin nüfusundan daha fazla öğrencimiz var.

Hayırseverlerimizin eğitime destek vermesini çok önemsiyoruz. Hayırseverlerimizin yardımları bizim için çok önemli. Ben bugün başta Necat bey ve Ebru hanım olmak üzere Diyarbakır'da eğitime destek veren tüm hayırseverlerimize ilin valisi olarak teşekkür ediyor, onları ayakta alkışlıyorum.

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan ise "Bugün büyük bir heyecanı hep birlikte yaşıyoruz. Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu hayırlı olsun. İlimizde bir çok yatırımı bakanlığımızın bütçesi, valimizin ve vekillerimizin destekleriyle hayata geçiriyoruz. Bugün ise ayrı bir mutluluk yaşıyoruz. Eğtim camiası ve öğrencilerimiz adına saygılarımızı sunuyorum" dedi.

Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu'nun anahtarı Vali Karaloğlu'na takdim edildi.

OKULUN ANAHTARI VALİ KARALOĞLU'NA TESLİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından Ebru Yaşar Gülseven'e eğitime olan katkılarından dolayı özel bir plaket takdim edildi. Necat Gülseven ile Ebru Yaşar Gülseven de kurdela kesimi öncesinde Vali Karaloğlu'na okulun temsili anahtarını takdim etti.

EBU YAŞAR GÜLSEVEN ORTAOKULU HAKKINDA

İş insanı Necat Gülseven ile sanatçı Ebru Yaşar Gülseven tarafından Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde yaptırılan 12 derslikli Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu bir kampus olarak tasarlandı. Dersliklerin yanı sıra öğrencilerin sanatsal faaliyetlerde bulunabilmeleri için müzik ve sanat salonlarının da bulunduğu okulda geniş ve ferah sınıflar dikkat çekiyor.


 

Yorumlar