Nazlı Kayı kimin kızı?

Nazlı Kayı'nın kim olduğu merak ediliyor. İşte Nazlı Kayı hakkında bilinenler:

Google Haberlere Abone ol
Nazlı Kayı kimin kızı?

27 yaşında olan Nazlı Kayı, Bursalı bir ailenin kızı. Liseye kadar Bursa'da yaşayan Kayı, Koç Lisesini kazandıktan sonra İstanbul'a yerleşti ve bir daha da Bursa'ya dönmedi.

Londra’daki University Of Westminster'da hukuk bölümünden mezun oldu. Ardından İstanbul Modern'de sanat tarihiyle ilgili dersler almaya başladı.

Nazlı Kayı 1992 İstanbul doğumlu.

İlk, orta eğitimini Bursa'da tamamlayan Nazlı Kayı lise eğitimini İstanbul'da Koç Lisesi'nde tamamladı. Ardından da üniversite için Londra'ya gitmiş. İlk yıl Foundation Queen Mary University Of London'da eğitim gören Nazlı Kayı, daha sonra University Of Westminster'da hukuk okudu ve mezun oldu.

Nazlı Kayı’nın bir sanat galerisi açmak ve sanat eğitimleri veren bir merkez işletme hayali olduğu öğrenildi. Nazlı Kayı meslek seçimiyle ilgili verdiği bir röportajda şunları söylemişti:

"Yani hukuku okurken çok sevmiştim ama çalışırken mutlu olmadığımı hissettim ve bir aile dostumuzun bana verdiği 'Mutsuz olduğun hiçbir şeyi yapma, hayat mutsuz olduğun bir işi yapmak için çok kısa' tavsiyesine uydum. Şu an İstanbul Modern'den sanat tarihiyle ilgili dersler alıyorum ve 1700'lerin başından neredeyse günümüze kadar yavaş yavaş öğrenmeye çalışıyorum, öğrenecek daha çok şeyim var."

Yorumlar