Mutfak Bahane Sunucusu kim, Derya Taşbaşı eşi kimdir?

Zahide Yetiş ATV'de uzun süre sunuculuğunu üstlendiği "Mutfak Bahane" programının yeni sezonunda olmayınca hayranları tarafından merak edilmeye başlandı. Peki, Zahide Yetiş Mutfak Bahane'den neden ayrıldı, nedeniyle ilgili bir açıklama veya mesaj geldi mi? Mutfak Bahane sunucusu kim? Derya Taşbaşı?

Google Haberlere Abone ol
Mutfak Bahane Sunucusu kim, Derya Taşbaşı eşi kim?

Mutfak Bahane sunucusu kim? Derya Taşbaşı biyografisi Zahide Yetiş Mutfak Bahane'den neden ayrıldı, Zahide Yetiş neden yok, programını neden sunmuyor, ATV kanalıyla yollarını ayırdı mı, bir daha sunmayacak mı? İlk sunuculuğunu kendisinin yaptığı "Mutfak Bahane" yarışmasının yeni döneminde ekrana çıkmayan Zahide Yetiş'in bu durumu merak konusu oldu.

MUTFAK BAHANE SUNUCUSU DERYA TAŞBAŞI EŞİ KİMDİR?

Hayranları haliyle günlerdir merakla soruyor. Zahide Yetiş Mutfak Bahane'den neden ayrıldı, bir açıklama yaptı mı? Zahide Yetiş en son "Alişan'la Hayata Gülümse" programına konuk olarak evinin kapılarını açtı. Mutfak Bahane sunucusu kim? Mutfak Bahane suncusu Derya Taşbaşı kimdir, nerelidir? Biyografi

ATV'de hafta içi her gün öğle saatlerinden itibaren ekrana gelen Zahide Yetiş'le Mutfak Bahane programı yeni sezona şaşırtan gelişmelerle başladı.

Yeni sunucunun adı Derya Taşbaşı'dır. Almanya doğumludur.

Derya Taşbaşı 24 Mayıs 1985 Almanya'nın Mönchengladbach şehrinde dünyaya geldi.

Taşbaşı ortaokul ve lise eğitimini Köln’nün Rhein Gymansium okulunda tamamlayarak, bir Avrupa Birliği Projesinde yer almak için 2004 yılında İstanbul’a geldi.

Projenin sonlanmasıyla Türkiye’de hayatına devam etme kararı alan Derya, İstanbul’da uluslararası şirketlerde müşteri temsilcisi olarak çalışıp, aynı zamanda İstanbul Teknik Üniversitesi’nde Endüstri Ürünleri Tasarımı okudu. Bu alanda yarışma sonuçları ödüllere sahip oldu ve Burslu Milano Domus Akademi de bir dönem okuma şansı oldu.

Öğrencilik yıllarında oyunculuk ve sunuculuğa olan ilgisi ağır basan ve dizi oyunculuğuna başlayan Derya, Arka Sıradakiler isimli gençlik dizisinde ilk kamera önü deneyimini yaşarken, oyunculuk kariyerine Kanıt ve Kolej Günlüğü dizilerinde devam etti.

Derya Taşbaşı, Kanal 7 ekranlarında sunuculuğunu yaptığı Uçan Halı programıyla, seyircilere dünyanın en çok merak edilen ülkeleri ve şehirlerinden seslendi.

Son olarak da TRT Avaz ekranlarında Türk Halk oyunlarını tanıtan Türk Dansları isimli programı hazırlayıp sunmaya başladı.

Zahide Yetiş, programdan neden ayrıldığına dair şu ana kadar herhangi bir açıklama yapmadı. Dolayısıyla programa neden veda ettiği, kendisi mi ayrıldı, kanal yönetimi başka bir isimle anlaşmak istediği için gönderildi mi henüz bilinmiyor. 

EŞİ KİM?

Derya Taşbaşı, 2014 yılında Selim Bayraktar ile evlendi. Selim Bayraktar, yönetmenlik yapıyor.

ZAHİDE YETİŞ MUTFAK BAHANE'DEN NEDEN AYRILDI, ZAHİDE YETİŞ NEDEN YOK?

Programın ilk sunucusu Zahide Yetiş yeni sezonda yok.

Onun yerine Derya Taşbaşı programı bu sezon sunacağını açıkladı.

Zahide Yetiş'e alışan seyirci ise neden programı kendisinin sunmadığını merake diyor.

Peki, Zahide Yetiş neden yok, programı neden sunmuyor, ATV kanalıyla yollarını ayırdı mı, bir daha sunmayacak mı?

Zahide Yetiş'in geçici bir süreliğine programı sunmadığı tahmin ediliyordu; ancak durum öyle görünmüyor.

Çünkü yeni sunucu Derya Taşbaşı, bu sezonun ilk program açılışında yaptığı konuşmada programda kalıcı olduğunun sinyalini vermişti. 

Zahide Yetiş neden yok, programı neden sunmuyor, ayrıldı mı
Zahide Yetiş neden yok, programı neden sunmuyor, ayrıldı mı

 

Programa ilk başladığına kanal yöneticileri tarafından kendisine gönderilen çiçekleri göstererek destekleri için teşekkürlerini iletmişti.

Hal böyle olunca da Derya Taşbaşı'nın bu sezon programı sunacağı kanaati kesinleşmiş oldu. 

Peki, Zahide Yetiş'e ne oldu o neden yok?

Zahide Yetiş ile kanal yönetimi arasında nasıl bir sorun yaşandığı ya da sorun yaşanıp yaşanmadığı konusunda henüz net bir bilgi elimizde yok.

Yetiş'in bu konuyla ilgili olarak şu ana kadar bir açıklama yapmadığı da biliniyor.

Zahide Yetiş neden yok, programı neden sunmuyor, ayrıldı mı
Zahide Yetiş neden yok, programı neden sunmuyor, ayrıldı mı

 

Zira sosyal medya hesaplarını kontrol ettiğimizde kanala ya da programa dair hiçbir açıklamasının olmadığını görüyoruz.

Yetiş'in farklı bir projeyle veya programla ekrana geri dönebileceği de tahmin ediliyor.

Konuyla ilgili olarak ileriki zamanlarda bir açıklama yapması halinde onu buradan sizlerle paylaşacağımızı belirtmek isteriz.

ZAHİDE YETİŞ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Zahide Yetiş, 7 Temmuz 1979 tarihinde Avusturya'nın Viyana şehrinde doğdu.

Liseyi İzmir Özel Fatih Koleji'nde okudu. Dokuz Eylül Üniversitesi Satış Yönetimi ve İşletme Bölümü'nden mezun oldu. 

TRT'de çocukluk döneminde seslendirmeler yaptı. Birçok programda sunuculuk yaptı. 2009-2014 yılları arasında Kanal D'de yayımlanan Doktorum programıyla tanındı.

Daha sonra 2013-2015 yılları arasında atv'de yayınlanan Zahide ile Yetiş Hayata isimli programın sona ermesinden sonra, 7 Aralık 2015'ten 12 Haziran 2020'ye kadar Show TV'de hafta içi her sabah yayımlanan Zahide Yetiş'le programını sundu.

Ayrıca Dinle! Hayat Sana Fısıldıyor! başlıklı bir kitap yazmıştır.

Daha önce bir defa evlilik yapan ve boşanan Yetiş, halen iş insanı Cem Arısoy ile evlidir.

Çiftin Aras adında bir oğulları vardır.

2020 yılında Kanal D'de hafta içi her gün yayımlanan Zahide Yetiş'le Gelin Görün adlı yarışmayı sundu.

Yarışma kısa sürdü ve 65. bölümü ile final yaptı.

30 Ağustos 2021 tarihinden itibaren ise ATV'de hafta içi her gün yayımlanan Zahide Yetiş'le Mutfak Bahane adlı yemek yarışmasınının 24 Haziran 2022 tarihine kadar sunuculuğunu üstlendi.

 

Yorumlar