Mustafa İnce Gaziantep dolandırıcısı kimdir, dolandırıcılık olayı ne oldu? (Müge Anlı Mustafa İnce Gaziantep olayı)

Mustafa İnce isimli bir şahıs, Müge Anlı'ya çıkan mağdurların anlattığına göre tamamına yakını kadınlardan oluşan onlarca vatandaştan büyük kazançlar vaadiyle para topladı ve sonra da sırrakadem bastı. Peki, Gaziantep'te yaşayan Mustafa İnce kimdir, ne iş yapıyor?

Google Haberlere Abone ol
Mustafa İnce Gaziantep dolandırıcısı kimdir?

Mustafa İnce Gaziantep dolandırıcısı kimdir, dolandırıcılık olayı ne oldu? (Müge Anlı Mustafa İnce Gaziantep olayı) Mustafa İnce dolandırıcılık olayı Müge Anlı'da patladı. ATV stüdyolarına tamamına yakınını kadınlar oluşturduğu onlarca mağdur akın etti. Stüdyoya gelenlerin dışında ayrıca telefonla canlı yayına bağlanmak isteyen onlarca kişi daha ortaya çıktı. Tamamının sorunu ise aynı: Mustafa İnce tarafından dolandırılanlar! Peki, Mustafa İnce Gaziantep dolandırıcısı kimdir, dolandırıcılık olayı ne oldu? (Müge Anlı Mustafa İnce Gaziantep olayı)

MUSTAFA İNCE GAZİANTEP KİMDİR, DOLANDIRICILIK OLAYI NEDİR?

Mustafa İnce, iddiaya göre Gaziantep'de yağ, bal ve şeker gibi gıda ürünlerini alıp satarak, (mağdurların ifadesine göre) büyük paralara kazanan ve kazandığı bu paraları çevresine de kazandırmak isteyen bir hayırseverdir(!). Tek başına kazandığı yüklü miktarlardaki paraları neden çevresine kazandırmak istediği konusunu sorgulamayan mağdurlar ise vaatlerine kanarak evlerini, arabalarını ellerinde ne var ne yok her şeyini satarak bu şahsa vermiş durumda. Çevresinde güvenini kazanarak paralarını aldığı mağdurları ortada bırakarak sırrakadem basan Mustafa İnce'nin nerede olduğu ve ne yaptığı ise bilinmiyor. 

Mustafa İnce kimdir, dolandırıcılık olayı nedir (Müge Anlı Mustafa İnce olayı)
Mustafa İnce kimdir, dolandırıcılık olayı nedir (Müge Anlı Mustafa İnce olayı)

 

ATV'de yayınlanan "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programına katılan Mustafa İnce dolandırıcılık mağduları, İnce'nin özellikle de "sevgili" ayağıyla kadınları hedef seçtiğini söyledi. İddiaya göre; önce arkadaş ve sevgili olarak kadınların güvenini kazanan, ardından milyonlarca liralık vurgun yapan Mustafa İnce, Müge Anlı'ya damgasını vurdu. Parasını kaybedenler, İnce'yi bulmak için Müge Anlı'nın konuğu olarak ondan yardım istedi.

Müge Anlı programına göre Mustafa İnce adlı bir adam, tanıştığı kadınlara tereyağı ve şeker işinde olduğunu söyledi. Kazançtan pay sözü verdiği kadınlardan para istedi. İnce, bu yöntemi kullanarak 1 milyon doların üzerinde para toplamayı başardı. İnce'nin izini kaybettiğini ve İnce tarafından dolandırıldığını söyleyen birçok kadın canlı yayına girdi.

"40 BİN LİRA VERİN SİZE GÜNDE 2 BİN LİRA VEREYİM"

Canlı yayına katılanlardan Tuba Koçman isimli genç bir kadın, İnce'nin arkadaşı vesilesiyle tanıştığı kardeşi Pınar'ı da aldattığını söyledi. Tuba Koçman, “Beni kendisine aşık etti. Yağ satarız bal satarız diyerek beni aldattı. Günde 100 bin lira kazanıyorum. Kim bu işe 40 bin lira yatırırsa günde 2 bin lira kazanacağını söyledi. Bu işi birlikte yapalım dedi, inandım. Bütün birikimimi verdim. Canlı yayına telefonla bağlanan birçok kadın da Mustafa İnce'nin kendilerini dolandırdığını iddia etti. Mustafa İnce'nin eşi Melek Hanım yayına telefonla ulaşarak, “Boşanma davamız devam ediyor. Doğru haberi aldım."

Canlı yayına katılan Avukat Başak Atalay, 4 müvekkilinin Mustafa İnce tarafından aldatıldığını belirterek, “Mustafa Bey'e bir şey olmadı. Gaziantepli ve orada çok kişiyi aldattı” dedi.

Müge Anlı duydukları karşısında şok yaşarken, adını açıklamayan diğer mağdurlara da suç duyurusunda bulunma çağrısında bulundu. 

Mustafa İnce kimdir, dolandırıcılık olayı nedir (Müge Anlı Mustafa İnce olayı)
Mustafa İnce kimdir, dolandırıcılık olayı nedir (Müge Anlı Mustafa İnce olayı)

 

Öte yanadan canlı yayında ekrana getirilen görüntülerde Mustafa İnce'nin araç sürerken yanında oturan bir şahsa, "Abi sen alıyorum ona veriyorum, ondan alıyorum buna veriyorum. Düştüm bir işin içine ne yapacağımı bilmiyorum" diyerek dert yandığı görülüyor. 

Ortaya çıkan tabloya göre, Mustafa İnce, kurbanlarını kadınlar arasından seçerek kendi çapında bir "Aşk-Saadet Zinciri" kurdu. Bu zincirin kısa süre içinde patlamasıyla da kurbanlar ortaya çıkmış oldu. 

Yaşananların en büyük nedeni ise "kısa yoldan daha fazla para kazanma hırsı". 

PROGRAMIN BUGÜNKÜ BÖLÜMÜ DE YİNE MAĞDURLARLA DOLDU

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü bölümü de yine "Mustafa İnce dolandırıcılık mağdurları" ile doldu taştı.

İşte bugün stüdyoya gelen mağdurlar:

Mustafa İnce kimdir, dolandırıcılık olayı ne oldu? (Müge Anlı Mustafa İnce olayı)
Mustafa İnce kimdir, dolandırıcılık olayı ne oldu? (Müge Anlı Mustafa İnce olayı)

 

Müge Anlı, dün onlarca kişinin Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne giderek dolandırıcılık nedeniyle şikayet oldu. 


 

Yorumlar