Müslüme'nin dedesi şişlendi mi, öldürüldü mü, son dakika gelişmesi var mı?

Müslüme'nin dedesi şişlendi mi, öldürüldü mü, yaşıyor mu, götürüldüğü cezaevindeki durumu nasıl, son dakika gelişmesi var mı

Google Haberlere Abone ol
Müslüme'nin dedesi şişlendi mi, öldürüldü mü?

Müslüme'nin dedesi şişlendi mi, öldürüldü mü, son dakika gelişmesi var mı? 

Türkiye'de infiale neden olan skandalın sorumlusu Müslüme'nin dedesi Hasan Yağal şişlendi mi, öldürüldü mü ya da öldü mü merak ediliyor.

Müslüme'nin dedesi sapık Hasan Yağal'ın tutuklanarak konulduğu cezaevinde şişlenerek öldürüldüğü iddiaları bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.

Türkiye 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümü nedeniyle günlerdir infial içerisinde bulunuyor.

Yağal'ın ölümünden sonra ortaya çıkan skandallar ise duyan herkesi derinden üzdü.

Skandalların baş sorumlusu olan söz dede Hasan Yağal ise tutuklanarak cezaevine kondu. 

Cezaevine gönderilen Hasan Yağal'ın akıbeti ise merak konusu oldu.

Çünkü şu ana kadar Hasan Yağal gibileri genellikle cezaevlerinde şişlenerek öldürüldüğü için onun da bu şekilde öldürülebileceği tahmin edilyordu.

Müslüme bebeğin ölümü hakkındaki soruşturmada kan donduran detaylar ortaya çıkarken, her gelişme milyonlar tarafından takip ediliyor.

10 gün boyunca her yerde aranan Müslüme, ailesinin çadır kurduğu noktaya 7 kilometre uzaklıktaki Karaağaç mevkisinde, çalılıkların arasında Müslüme'nin cansız bedeni bulundu.

Müslüme'nin cesedinin bulunduğu gün, jandarma ekipleri, annesi Selvi, babası Mehmet, dedesi Hasan Yağal, anneannesi, babaannesi, kardeşleri ve halasının da aralarında olduğu 9 yakınını gözaltına aldı.

Soruşturma kapsamında dede Hasan Yağal tutuklandı. Minik Müslüme her yerde aranırken, Hasan Yağal'ın arama çalışmalarına katıldığı da görüldü.

Öte yandan Adli Tıp görevlilerince alınan DNA örneğinin bilinen babası ile değil, dede Hasan Yağal ile uyumlu çıktığı, kesin sonuç için raporun beklendiği belirtildi.

Anne Selvi Yağal ise ifadesinde, kocası askerdeyken kayınpederi, Müslüme'nin dedesi Hasan Yağal'ın tecavüzüne uğradığını, Müslüme'nin ablasının da onun çocuğu olduğunu iddia etti.

Savcılığın talimatıyla Müslüme'nin ablasının DNA'sı ile dede Hasan Yağal'dan alınan DNA'nın bire bir örtüştüğü anlaşıldı.

Savcılıkta ifade veren anne Selvi Yağal'ın "Kocamın haberi yoktu, bizi korkuttu, bir şey diyemedik" diyerek, yaşanılan bu olayı anlattığı kaydedildi.

SAPIK DEDE'NİN İFADESİ

Hasan Yağal'ın ise suçlamaları reddettiği bildirildi. Müslüme'nin boynundaki tükürük izinin sahibi olduğu tespit edilen Hasan Yağal'ın kendisini, "O benim torunum, öpmüşümdür" diyerek savunduğu iddia edildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Mersin'de 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölü bulunmasının ardından ailenin diğer 4 çocuğunun bakanlığa bağlı kuruluşlarda bakım ve koruma altına alındı.

Herkes tarafından Hasan Yağal'ın tutuklanma sebebi merak ediliyordu.

70 yaşındaki Yağal'ın, 'altsoya karşı kasten öldürme' suçundan tutuklandığı öğrenildi. Ardından ise cezaevine öldüğü iddiaları gündeme geldi.

Soruşturmayı yakından takip edenler, Müslüme'nin katili öldü mü, öldürüldü mü araştırıyor. Ancak Hasan Yağal'ın öldüğüne dair resmi bir açıklama yapılmadı. Müslüme'nin dedesi öldü iddialarının asılsız olduğu ortaya çıktı.


 

Yorumlar