Mühendislik-Mimarlık Fakültesinden NTSO Başkanı Parmaksız’a teşekkür ziyareti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Bülent Kurt ve Yrd. Doç. Dr. Cemal Çarboğa, 11-13 Ekim 2017 tarihinde Nevşehir’de gerçekleşen 2. Uluslararası Malzeme Bilimi ve Teknolojisi...

Google Haberlere Abone ol
Mühendislik-Mimarlık Fakültesinden NTSO Başkanı Parmaksız’a teşekkür ziyareti

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Bülent Kurt ve Yrd. Doç. Dr. Cemal Çarboğa, 11-13 Ekim 2017 tarihinde Nevşehir’de gerçekleşen 2. Uluslararası Malzeme Bilimi ve Teknolojisi Konferansı “IMSTEC 2017” ye katkılarından dolayı Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’ı ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Parmaksız “İmkanlarımız dahilinde üniversitemizin bütün etkinliklerine destek olmaya çalışıyoruz. Oda- Üniversite işbirliğinin en iyi örneklerinden birini gerçekleştirdiğimizi düşünüyorum. Ayrıca bu nazik ziyaretlerinden dolayı hocalarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Bülent Kurt ve Yrd. Doç. Dr. Cemal Çarboğa, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız’a plaket takdim ettiler.

Yorumlar