Muhammed Şen Hoca Kimdir, kaç yaşında?

Muhammed Şen Hoca KonTV'de son dönemlerde çıktığı programla adından daha çok söz ettiren genç bir hafızdır. Peki, Muhammed Şen kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Muhammed Şen Hoca Kimdir, kaç yaşında?

Hafız Muhammed Şen Hoca kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte Muhammed Şen biyografisi: 

Muhammed Şen 1993 yılında Konya’da dünyaya geldi.

İlk,orta ve lise öğrenimini Konyada tamamladı.

2018 yılında Konya Karatay Üniversitesinden Elektrik-Elektronik Mühendisliğini bitirdi.

Aynı zamanda açık öğretim ilahiyat fakültesinden mezun oldu.

9-10 yaşlarında iken ilme olan merakı onu çeşitli hoca efendilerin ders halkalarına katıldı. 

2009 yılında bir ev sohbetinde tanıştığı İlim Adamı Mevlüt Topbaş Hoca efendiyi, hayatında bir dönüm noktası olarak ifade etmektedir.

2009 yılından bu yana Mevlüt Topbaş Hoca efendiden hadis ve tasavvuf dersleri alan Muhammed Şen, halen Medrese eğitimine, Arapça ve Fıkıh alanında talebeliğe devam etmektedir.

2010 yılında başlamış olduğu İslami faaliyetlerini sürdüren Muhammed Şen, Çeşitli vakıf ve kuruluşlarda İslami sohbetlerine devam etmektedir.

Muhammed Şen Hoca, kendi biyografisinde kendisi için, "İlahi sevda yolunda , rıza menziline varmaya talip bir yolcu..." ifadelerini kullanmaktadır. 

Henüz 27 yaşında olmasına karşın Muhammed Şen şimdilerde Konya merkezli KonTV'de sohbet programına katılarak seyirciden gelen soruları cevaplandırmaktadır. 

TESETTÜRLÜ KADINLAR MAKYAJ YAPAR MI?

Muhammed Şen Hoca'nın en çok izlenen yorumlarından biri:

İşte Muhammed Şen'in videolarından biri: 

Yorumlar

Fatıma battal Hocam selamunaleykum hafızım var çok zorlanıyoruz dua istiyorum
Ahmed ceyhan çetin ıspartadan maşallah hocam sohbetlerinizi çok beğenerek izliyorum Allah ilminizi artırsın nazarlardan korusun Amin
Gulsever tiske slm alykm cok kiymetli hocam sizden cok buyugum ancak saygimdam hocam diyrum allahim bilgine sagliguna omrune bereket versin ailene hurmetler allahim misliyle razi olsun sizden dualarimiz insalh omurboyu sizinle
Hatice Temiz Hem hafız hem muhafız Rabbim sizden razı olsun hem bu dünya hem öbür dünyada bizleri sizlerden mahrum bırakmasın Allahım hocam 🤲🏻