Pınar Kaynak cinayetinde şok eden detaylar

Müge Anlı'nın programında bir kez daha gündeme damgasını vuran faili meçhul cinayet konuşuldu. Programda özellikle de Pınar Kaynak'ın annesinin söyledikleri başta Müge Anlı olmak üzere herkesin tepkisini çekti.

Google Haberlere Abone ol
Pınar Kaynak cinayetinde şok eden detaylar

Son günlerde Türkiye'nin gündemine oturan Pınar Kaynak davasında her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor. Kaynak'ın annesi İrfan Hanım ekranlarda anlattığı her detayla tüm tepkileri üstüne çekti.

2,5 yaşındayken eşinden ayrılan İrfan Hanım çocuğun velayetinin babasına verildiğini açıkladı. Canlı yayında Müge Anlı o yaştaki çocuk neden babasına verildi, diye sordu. Babam istemediği için almadım çocuğu diye İrfan hanımı stüdyoda bulunan Savaş Bey yalanladı Hakim senin gazinoda çalıştığını bildiği için sana vermedi çocuğu beni konuşturma şimdi dedi.

Bunun üzerine Müge Anlı olaya müdehale ederek. Pınar'ın son günlerde neler yaşadığını sordu. Annesi İrfan Hanımın bu noktada anlattıkları tüm stüdyodakilerin ve izleyicinin tepkisini çekti.

Sosyal medya üzerinden Arın'la tanıştığını söyleyen İrfan Hanım. O gün Arın'la buluştuk, yedik, içtik, sohbet ettik eğlendik. Pınar'da yanımızdaydı dedi. Müge Anlı yeni tanıştığı birinin yanına kızı ile giden İrfan Hanımı sert bir şekilde eleştirerek, böyle annelik, olmaz dedi.

Pınar Kaynak'ın cesedinin üzerinden 5 sperm örneği çıktığı ve bunlardan birinin de annenin bahsettiği Arın'a ait olduğu belirlendi.

Vahşice bir cinayete kurban giden Kaynak'ın öldürüldüğü gece Brodway marka kahverengi bir araç ile kaçırıldığı ortaya çıktı. Elleri zincirli bir şekilde kaçırıldığı söylenen Pınar Kaynak vahşi bir şekilde tecavüz edilerek öldürüldü.

Ekrana telefonla bağlanan görgü tanığı bu cinayeti Arın yaptı başka kimse yapmadı dedi.

Müge Anlı cinayet dosyasını ve tutulan raporları incelediğimde kafamda bir şey canlanmadı. Eksik kalan noktalar var. Son gören kişiler dosyada yok dedi. Gün içinde başka beş kişi ile beraber olup Arın ile buluştuğu durum farklı bir nokta. Ancak 5 kişinin tecavüzüne uğradığı olay farklı bir boyuta taşınır dedi.

Pınar beraber olduğu erkek arkadaşı Murat'ın onu yönlendirmesi ile uyuşturucuya alıştırılmış. Müge Anlı kafasının karıştığı noktanın neden Pınar'ın parmaklarında sadece Arın'ın sperm örnekleri var diğer adamlarınki yok dedi. Sadece alkol ve uyuşturucu etkisi olduğunu düşünmediğim başka olaylarda olduğunu düşünüyorum ancak onu burda ekranlarda anlatmayım diyen Müge Anlı Arın'ın sırtında tırnak izleri olduğunu söyledi.

Otopside ortaya çıkan korkunç gerçek Pınar'ın beş kişinin tecavüzüne uğradıktan sonra kafası ezilerek öldürülmüş olduğu, tüm Türkiye'yi ekrana kilitledi.

Stüdyoya katılan Nazır Bey, Pınar'ın öldürüldüğü yeri ekranlarda anlattı. Görgü tanığı Nazır Bey gördüğü arabanın içindekinin Pınar olduğunu söyledi. Nazır Usta Pınar Kaynak'ın öldürüldüğü geceye dair önemli bilgiler verdi. Maçka yolu dere boyunda bulunan asfalt yolda Pınar Kaynak yürürken arabanın arkasından gelerek zorla bağırtarak arabaya soktuklarını söyledi. Olayın gece saatlerinde meydana geldiğini söyleyen Nazır Usta arabanın markasını göremediğini söyledi.

Arın ve Nuri'nin olayın tek şüphelileri olduğunu söyledi. Yola beyefendice çıklmadığını söyleyen Müge Anlı ifadede Pınar istemeyince gidip Tuba'nın oraya durağa bıraktık diyen Arın ve Nuri'ye insan bir hafta önce annesi ile görüşüp sonra kızıyla buluşmaz. Sizin bu duruma bir açıklık getirmeniz gerekir, dedi.

Elleri zincirli ve çıplak bir şekilde ölü bulunan 24 yaşındaki Pınar Kaynak'ın cinayetinin aydınlatılması için uzun bir çalışma yürütülüyor.

Trabzon'da yürütülen davada ilk kararın açıklandığını söyleyen Anlı, cinayetin tek şüphelileri Arın ve Nuri'nin tutuklanma talebinin reddedildiğini söyledi.

Yorumlar