Müge Anlı son dakika cinayet itirafı geldi Alime Toprak eşi Ali Toprak cinayetini üstlendi

Muz tarlasında ölü olarak bulunan Ali Toprak'ın eşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Eşi canlı yayında cinayeti itiraf etti. Müge Anlı'nın 22 Ocak 2021 Cuma günkü programının canlı yayınında gelen itiraf herkesi şoke etti.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı'da cinayet itirafı kan dondurdu

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü canlı yayınında bir cinayeti itirafı daha geldi.

Uzun süredir kim tarafından neden öldürüldüğü araştırılan Ali Toprak'ın katili canlı yayında ortaya çıktı. 

ATV canlı yayında itiraflarda bulunan Ali Toprak'ın eşi Alime Toprak cinayeti itiraf etti.

Mersin'in Anamur ilçesinde yaşayan Ali Toprak muz serasında ölü olarak bulunmuştu. 

Toprak'ın kafasına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü ortaya çıkmış; ancak kim tarafından ve neden öldürüldüğü ise bilinmiyordu.

Ali Toprak'ın cinayetinin ilk şüphelisi çelişkili ifadeler veren eşi Alime Toprak'tı. 

Alime Toprak canlı yayında yapmış olduğu cinayet itirafında eşi Ali Toprak'ın bıçakla üzerine yürüdüğünü, kendisini savunmak için eşini öldürmek zorunda kaldığını, çocuklarını korumak için cinayeti işlediğini söyledi.

Eşinin kendisi ve çocuklarına sürekli olarak işkence yaptığını iddia eden Alime Toprak büyük oğlunun da cinayet sonrası "anne kurtulduk" diyerek tek bir damla dahi göz yaşı dökmediğini söyledi.

Eşinin sürekli olarak kendisini ve çocuklarını dövdüğünü, eşinin kendisine raporu olduğunu belirterek sürekli olarak "benim raporum var, sizi öldüreceğim, bana hiçbir şey olmaz" sözleri ile tehdit ettiğini, serada o günde kendisine eşi tarafından şiddet gördüğünü, kafasına vurduktan sonra bıçakla üzerine yürüdüğünü, kendisini savunmak için eşine karşı hamle yaptığı sırada cinayetin yaşandığını söyledi.

Cinayetin ardından uzun bir süre şok geçirdiği için cesedin başında kaldığını, daha sonra ise paniğe kapılarak eşini kurtarmak için yardım çağırdığını, bu olayları kimsenin duymaması için intihar etmeyi dahi düşündüğünü, çocuklarının bu olayı duymaması için cinayeti sakladığını itiraf etti. Canlı yayında göz yaşlarına boğulan Alime Toprak 2 çocuğunun ayrılmaması için göz yaşları içerisinde Müge Anlı'dan yardım istedi.

Alime Toprak, eşinin ailesine de zulüm ettiğini, kimse tarafından sevilmediğini, bu nedenle yavrusunun cenazesine kimsenin gelmediğini söyledi.

Müge Anlı ise Alime Toprak'tan cinayeti tam olarak neden işlediğini öğrenmek için çeşitli sorular sordu. 

Alime Toprak ise bazı konuları konuşmak istemiyormuş gibi bir hava içinde kendini savunmaya çalışıyor.

 

Yorumlar