Müge Anlı Meryem olayını da çözdü, Melisa itiraf etti, Doğukan çıldırdı, Recep ilk şüpheli

Müge Anlı Meryem olayında da beklenen itirafın gelmesini sağladı. Canlı yayına çıkan Melisa itiraf etti, Doğukan çıldırdı, Recep ilk şüpheli

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı Meryem olayını da çözdü

Müge Anlı Meryem olayını da çözdü, Melisa itiraf etti, Doğukan çıldırdı, Recep ilk şüpheli... Müge Anlı Meryem isimli minik çocuğun ölümüyle ilgili olayda da sonunda beklenen itirafın gelmesini sağladı. Kamuoyunun günlerdir yakından takip ettiği minik Meryem'in ölümüyle ilgili önemli gelişme Müge Anlı ile Tatlı Sert programının 11 Ekim 2022 tarihli bölümünde yaşandı. Minik Meryem'in Almanya'dan telefona bağlanan annesi, daha fazla dayanamayarak itiraflarda bulunmak zorunda kaldı. Peki, Müge Anlı Meryem olayı nedir, itiraf geldi mi, Meryem olayı cinayet mi? 

Annesi, minik Meryem'in üvey babasının kollarında hayatını kaybettiğini; ancak kocasının bu durumu polisten saklamasını istediğini itiraf etti. 

Annesi, polise verdiği ifadede Meryem'in scooterdan düştüğünü söylemişti. Programa çıktığında da ilk başlarda bu şekilde açıklamalarda bulunmuştu; ancak daha sonra ilerleyen saatlerde ifadesini değiştirerek itirafta bulunmak istediğini söyledi. 

Müge Anlı Meryem olayını da çözdü, Melisa itiraf etti, Doğukan çıldırdı, Recep ilk şüpheli
Müge Anlı Meryem olayını da çözdü, Melisa itiraf etti, Doğukan çıldırdı, Recep ilk şüpheli

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündem 3 yaşındaki Meryem Çiğdem Ünal'ın şüpheli ölümü oldu. Bugün yayınlanan bölümde anne Melisa itiraflarda bulundu, Meryem’i sevgilisi Recep'in öldürdüğünü söyledi ve detayları anlattı. 

Doğukan Ünal geçtiğimiz günlerde kızı Meryem Çiğdem Ünal'ın, bindiği scooterdan düşerek beyin kanaması geçirdiğini iddia eden eşine inanmadığını söyledi ve Müge Anlı'dan yardım istedi.

Müge Anlı Meryem olayını da çözdü, Melisa itiraf etti, Doğukan çıldırdı, Recep ilk şüpheli
Müge Anlı Meryem olayını da çözdü, Melisa itiraf etti, Doğukan çıldırdı, Recep ilk şüpheli

 

Gaziantep‘te yaşayan iki küçük kız kardeşten büyüğü Meryem Çiğdem Ünal‘ın hayatını kaybettiğini küçük kızı Sare'nin ise ortadan kaybolduğunu iddia eden baba Doğukan, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına gelerek kızlarının başına ne geldiğinin araştırılmasını istiyor.

Doğukan Ünal, Almanya'ya kaçan eşinin diğer kızını da kaçırdığını söyledi. İddialara göre Ünal'ın eski eşinin Almanya'daki sevgilisi kızlarına zorbalık yaparak şiddet uyguladı, sevgilisine zorla baba demelerini istedi.

Birçok görgü tanığı da canlı yayına bağlanarak anne Melisa’nın, Meryem’i dövdüğünü gördüğünü söyledi.

MÜGE ANLI MERYEM NASIL ÖLDÜ, RECEP ALDEMİR Mİ ÖLDÜRDÜ?

Müge Anlı Tatlı Sert programına katılan acılı Baba Doğukan Ünal kızı Sare Asya Ünal’ın kayıp olduğunu ve 3 yaşındaki evladı Meryem Çiğdem’in şüpheli ölümünü anlattı.

Müge Anlı ekibi Sare Asya’yı kısa süre içerisinde bulurken, ablası Meryem Çiğdem’in ölümüne dair ise çarpıcı detayları ortaya çıkardı.

Baba Doğukan Ünal hastaneye kızını görmek için gittiğinde eşinin orada olmadığını ve küçük kızının hastane yetkilierince “sahipsiz bebek” olarak bilindiğini iddia etti. Doktorların çocuğun hastaneye çok geç getirildiğini ve çok bekletildiğini, beyninde oksijenin bittiğini söylediklerini iddia eden aile gerçeğin ortaya çıkmasını istiyor.

Canlı yayına telefon ile katılan anne Melissa’nın kız arkadaşı çocuklara uyku ilacı içirdiğini ve tüm gün uyuduklarını söylediğini anlattı. Anne Melissa’nın anne duygusu olmadığını ve çocukları sürekli dövdüğünü de aktarıldı.

Anne Melisa yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

Müge Anlı Meryem olayını da çözdü, Melisa itiraf etti, Doğukan çıldırdı, Recep ilk şüpheli
Müge Anlı Meryem olayını da çözdü, Melisa itiraf etti, Doğukan çıldırdı, Recep ilk şüpheli

 

"Ben öncelikle herkesten özür dilemek istiyorum. Her şeyi en başından anlatmak istiyorum. Herkes sussun ben konuşmak istiyorum.

O gün scooter olayı yoktu. O gün Recep abinin evindeydim. Hiçbir şekilde dışarı çıkmadı. Kanepeden düşme olayı ve kanepede uyuya kalmış olayı hiçbir şekilde doğru değil.

O gün ben Asya ile birlikte çizgi film izliyordu. Benim kızım Meryem uyuyordu. Meryem ağlayarak benim yanıma geldi.

Geldikten sonra ben ona sarılmaya başladım. Recep Meryem'i aldı ve içeri gitti. Ağladı diye 'Sus, ağlama' bağırıp çağırdı.

Meryem'e… Sonra Meryem 'Baba yapma, baba yapma' diye bağırınca içeri gittim, 'Recep bu çocuğa ne yaptın' dedim. Ben Recep'in kollarında Meryem'i bayılmış bir şekilde gördüm. Çırılçıplak bir şekilde gördüm.

Sonra gitti Meryem'i suya tuttu. 'Kendine geldi Meryem' dedi bana. Sonra ben o esnada çığlık attım 'Recep bu çocuk niye bu hale geldi? Bu çocuğa ne yaptın?' dedim. Çocuğu çıplak vaziyette gördüm."

Öte yandan, Müge Anlı ile Tatlı Sert'te geçtiğimiz günlerde Meryem Çiğdem Ünal'ın ölümü ile ilgili korkunç bir iddia daha ortaya atılmıştı.

Küçük Meryem'in ölümünden birkaç gün önce kulağından kan geldiği ileri sürüldü.

Meryem'i ve annesini gören görgü tanıkları ise peş peşe canlı yayınına bağlanarak, "Melisa'yı, Meryem'i döverken gördüm" dedi.

Bu iddialar stüdyodaki acılı baba Doğukan Ünal'ı gözyaşlarına boğdu. Müge Anlı yayınına bağlanan Ayşe Hanım, eşi Recep'in, Meryem'in montunu ve scooter'ını kendi evladına hediye olarak getirdiğini ve yayında aynı eşyaları görünce şoke olduğunu ifade etti.

"SON SÖZLERİ DE 'BABA BENİ KURTAR' OLDU"

Programa bağlanan Recep'in ailesi olay günü yaşananları anlattı.

Baba Mehmet Aldemir, "Benim vicdanım sızladı. Olay günü saat 16:30 civarıydı, 'güm güm' sesler geliyordu. Sonra ambulans geldi, Meryem daha canlıydı o zaman. Son sözleri de Recep'e, 'Baba beni kurtar' oldu. Melisa, Meryem'i babasına benzediği için dövdüğünü söylerdi." dedi.

Recep'in annesi de olay günü Melisa'nın kızı Meryem'i dövdüğünü, oğlu karışmak istediğinde de, "Benim çocuğum, sen karışma" diyerek kızardı" dedi.

 

Yorumlar