Müge Anlı ile Tatlı Sert 13 Nisan 2020 Pazartesi günkü programında neler oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 13 Nisan 2020 Pazartesi günü yeni konular, yeni konuklar ve gizemli yeni olaylarla seyircilerin karşısına çıktı. İstanbul Çatalca'daki kuran kursundan kaybolan 15 yaşındaki Zeynep Melisa ile 14 yaşındaki Kardelen aranıyor.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı 13 Nisan 2020 Pazartesi yayını

Müge Anlı canlı yayın 13 Nisan 2020 Pazartesi günü hangi olaylara sahne oldu, hangi konular irdelendi? Evladı kaybolanlar, faili meçhul cinayetler ve aydınlığa kavuşamamış bir çok konu incelenip açığa çıkarılıyor. 13 Nisan 2020 Pazartesi günü Müge Anlı yine izleyicileri ekrana kilitledi.

İstanbul Çatalca'da kaybolan 15 yaşındaki Melisa ve Kardelen'i arıyolar. Melisa'nın annesi canlı yayında ekranlarda gözyaşlarına boğuldu. 

Öte taraftan, yıllar sonra evlatlık olduklarını öğrenen Özlem ve Murat kardeşler canlı yayında biyolojik ailelerini arıyor. Özlem henüz yeni doğduğunda annesi ölmüş ve babası tarafından hastanenin başhemşiresine verilmiş. Özlem'in kendi kardeşi olabileceğini düşünen Havaana canlı yayına katıldı ve kendi annesininde kardeşini doğurduğunda öldüğünü ve babasının kardeşini bakamayacağını düşünerek başhemşireye verdiğini söyledi. Özlem bu insanların gerçek ailesi olup olmadığını merak ediyor.

MÜGE ANLI 13 NİSAN 2020 PAZARTESİ YAYINI İÇİN TIKLAYIN

25 Şubat Salı Günü; Bugün Müge Anlı'da, 25 yaşındaki Tuğba Özbek, Denizli Çivril'e bağlı Gürpınarlı olduğunu öğrendiği babası Nedim Bey'i arıyor. Tuğba Müge Anlı ile Tatlı Sert programında annesinin 6 çocuğunu bırakıp başkasına kaçtığını söyledi. İzleyenleri duygulandıran anlar yaşandı. Nedim Bey kahve işletmecisi. Tuğba yeterki babasının ortaya çıkmasını gerekirse DNA testine bile razı olduğunu söyledi. Hiç olmazsa bayramlarda elini öpeceğim bir babam olsun diyen Tuğba Müge Anlı'yı duygulandırdı.

Ayrıca Halil Koçak, öz babasını bulmak için ekranlara çıktı. Üvey babası ile yaşadığını söyleyen Halil, annesinin onu üvey babasını bırakıp kaçtığını söyledi. Ancak öz babasını bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu. Annesi Ebru Görkemli'nin eşi Atilla Koçak'ın nüfusunda olan 19 yaşındaki Halil, gerçek babasını bulmak istiyor. Oğlunu bırakıp giden anne telefon bağlantısı ile Müge Anlı'ya katıldı. Çocuğunu bırakıp gittiği için Müge Anlı'nın eleştirilerine muhatap oldu. Annesi Halil'in babasının Cihat Erük olduğunu ve İstanbul'da ayakkabıcılık yaptığnı söyledi.

17 Şubat Salı Günü; Afyonkarahisar'da kaybolan Dursiye Sağlam'ın en son görüştüğü söylenen Ahmet Bey Müge Anlı ile Tatlı Sert programına canlı yayınla bağlanarak duruma açıklık getirdi. Ahmet Bey Dursiye ile 4 saat boyunca birlikte olduğunu ve o sürede biri ile telefonda görüştüğünü söyledi. Ancak kimi arayıp ne konuştuğu konusunda bilgi vermeyen Ahmet Bey Müge Anlı'dan sert eleştiriler aldı. 

29 Ocak Çarşamba günü; Müge Anlı Canlı yayında bugün 36 yaşındaki Pelin Yıldırım'ın akibeti sorgulandı. Bir anda ortadan kaybolan Pelin, eşi ve ailesi tarafından aranıyor. Canlı yayına bağlanan Pelin Yıldırım'ın eşi Mustafa Yıldırım ise çocukları için eşinin geri dönmesini istedi. Ancak programdaki uzmanlar, Mustafa'nın eşini sadece çocuklarına bakması için geri istediğini belirterek yanlış yaptığını söyledi.

28 Ocak Salı; Erzurum'da kaybolan 61 yaşındaki Halil Ergül'ün akıbeti de bugünkü programda konuşulan konulardan biri oldu. Ergül'ün kaybı şüpheli olarak değerlendiriliyor.

Müge Anlı'nın bugünkü programında Fas'tan 600 kadın getirip Türk erkeklere evlenme vaadiyle pazarlayan ve onlarca lira para alıp dolandırdığı iddia edilen çete lideri M.Ş. bugün program için stüdyodaydı. Programda konuşulanları ihbar kabul eden Emniyet yetkilileri, çete lideri olduğu belirtilen M.Ş.'yi canlı yayında gözaltına aldı.

Programın dünkü etabına katılan Adem Ata isimli vatandaş, evlendirilme vaadiyle kandırıldığını belirterek yardım talebinde bulundu. Adem Ata gibi İbrahim ve Mahir isimli iki vatandaş daha benzer şekilde kandırıldıklarını belirterek 40 bin ve 50 bin lira dolandırıldığını söyledi.

Programın dünkü bölümünde Mehmet Elbay cinayetiyle ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Zeynep Ergül'ün olayla ilgili sakladığı bir şeyler olduğunu savunan Müge Anlı, Ergül'ün itiraflarda bulunmasını istedi ancak Ergül ser verip sır vermiyor. Mehmet Muharrem Elbay'ın öldürüldüğü kesinleşmişti ancak cesedinin ne yapıldığı bilinmiyor. Günlerdir, Elbay'ın cesedinin nerede olduğu araştırılıyor. Programın bugünkü etabında Zeynep Ergül'ün odunluğunda kemikler bulundu. Savcılık devreye girerek Zeynep Ergül tutuklanarak cezaevine gönderildi. Mehmet Elbay cinayetinden tutuklanan kişi sayısı beşe yükselmiş oldu. 

Müge Anlı 19 Aralık Perşembe günü, daha önce kendisine şarkı yaptığını açıklayan Yasin Aydın isimli şarkıcı ve arkadaşlarını bu kez programda konuk etti. Programda bugün Müge Anlı'nın doğum günü de kutlandı. Bu sürpriz Müge Anlı'yı son derece memnun etti. Programda Müge Anlı'ya başka sürprizler de vardı. Programın bugünkü etabında ayrıca üç çocuğuyla birlikte bir anda ortadan kaybolan Aygül hanım, ailesinin başvurusu üzerine canlı yayına bağlanarak, yeni tanıştığı adamı sevdiğini, onunla evleneceklerini söyledi. Aygül hanım yeni aşkına saygı gösterilmesini istedi.

Müge Anlı'nın bugünkü programında Neşet Özdemir ve Şengül Özdemir çiftinin 23 yıl önce terk ettikleri kız çocuklarıyla canlı yayında telefon üzerinden buluşma anları programa damgasını vurdu.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde daha önce 7 kez evlenen kadınla birlikte yaşadığı ve evlendiği ortaya çıkan Turgut Özyürek'in kaybolması araştırılıyor. Özyürek'in kardeşleri, ağabeylerinin kaybolmasından dolayı son evlendiği kadın suçlanıyordu. Aileler birbirlerini suçluyor. Programın bugünkü etabında ele alınan bir başkanı konu ise Kemal Büyükdeniz'in ölümü oldu. Yaylada kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından öldürülen Kemal Büyükdeniz'in oğlu tarafından mı yoksa komşusu tarafından mı öldürüldüğü tartışılıyor. İddialara göre, ölen adam oğlunun aşık olduğu kıza tecavüz ettiği iddiasıyla oğlu tarafından öldürüldü. 

Nalan Şimşek'in akıbetiyle ilgili tartışmaları öne çıkardı. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü etabında ele alınan konulardan biri de Mersin'de yaşanan cinayet oldu. Mersin'in Anamur ilçesinde ölen veya öldürülen 48 yaşındaki Kemal Büyükdeniz'in kim veya kimler tarafından öldürüldüğü araştırılıyor. Büyükdeniz'in kendi karısı ve çocukları arasında sorunlar yaşadığı aile bireyleri tarafından dile getiriliyor. Şüpheler şimdi aile bireyleri üzerinde yoğunlaşmış durumda. Müge Anlı 18 Kasım 2019 Pazartesi programı yine çok konuşulacak konular ele alınıyor. Programda ayrıca 3 çocuk annesi Ebru'nuna annesi ve teyzesi, kızlarının zorla kaçırıldığını ileri sürerek, Ebru'nun evli olduğu evde zorla tutulduğunu ileri sürüyor. Ancak, Ebru ve kayınbabası ise canlı yayına katılarak böyle bir şey olmadığını söylediler.

Programın bugünkü tebaında Sebahat Bayniş isimli 28 yaşındaki genç kadının neden evini terk ettiği sorgulandı. Sebahat hanımın eşinden tehditler gördüğü için evini terk ettiği ortaya çıktı. Canlı yayına bağlanan Sebahat hanım, evine dönmek istemediğini söyledi. Müge Anlı ile Tatlı Sert 8 Kasım 2019 Cuma günü bir kez daha Gökhan Özkan'ın durumu konuşuldu. Özkan'ın en yakın arkadaşı olduğu belirtilen kişi tarafından öldürüldüğü dün ortaya çıkmıştı. Almanya'da kaybolan Nalan Şimşek'in öldürülerek eşi tarafından toprağa gömüldüğü ileri sürüldü. Nalan Şimşek'in çocukları, babalarının Nalan Şimşek'i nasıl öldürdüğünü açıkladı. Geçen programlarda da ele alınan Nalan Şimşek konusu, herkesi şaşırtmış durumda. Çünkü, bir anda ortadan kaybolan Nalan Şimşek'in nerede olduğu bilinmiyor. İşin ilginç tarafı, Nalan Şimşek'in kocası, eşinin öldüğünü, memleketi Zonguldak'ta defnedildiğini ileri sürüyor. Ancak Nalan'ın akrabaları bu iddiaları reddediyor, kızlarının bulunmasını istiyor.

Müge Anlı'nın 31 Ekim 2019 tarihli programında 11 Kasım'da 11 Milyon Fidan projesine destek açıklaması yapıldı. Programda ayrıca yaklaşık bir ay önce kaybolan Gülay Doğan isimli genç kadının nerede olduğu sorgulanıyor. Programa konuk olan genç kadının çocukları, annelerinin evdeki tapuyu ve bankadaki 60 bin lira parasını alarak ortadan kaybolduğunu söyledi. Çocukları, annelerinin sosyal medya üzerinden tanıştığı üç kadınla ilgili bir şekilde kaybolmuş olabileceğini düşünüyor.

Müge Anlı'nın 30 Ekim 2019 Çarşamba günkü etabında Mustafa Şimşek'in eşinin kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü sorgulanıyor. Programa bağlanan Mustafa Şimşek'in eski eşi, kendisine yönelik suçlamalara cevap verdi. Nilgün Şimşek isimli kadının nerede olduğu, ölüp ölmediği ise tam olarak bilinmiyor. Nilgün'ün kaybolmasından Mustafa Şimşek'in eski eşi sorumlu tutuluyor; ancak deliller yetersiz olduğu için şu an serbest dolaşıyor. İzmir'de üç kadının da akıbetinden aynı kişi sorumlu tutuluyor. Kadınlardan ikisi öldü, birisi ise kayıp. Müge Anlı'da dünkü programda bir kez daha, 18 Ağustos 2018 tarihinde İzmir'in Konak ilçesinde şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden 67 yaşındaki Gülümser Bulut'un ölümüyle ilgili sır perdesi hala aralanmadı. Evindeki çekyatta cesedi bulunan Bulut'un kim ya da kimler tarafından öldürülmüş olabileceği merak ediliyor. Programa bağlanan Bulut'un yakınlarının açıklamaları da cinayetin gizemini çözmeye yetmiyor. Gülümser Bulut'un ölümünde en yakın şüphelisi kızı Hatice Ayhan oldu. Annesini öldürmek suçlamasıyla 9 ay cezaevinde yatan Hatice Ayhan daha sonra delil yetersizliğinden serbest bırakılmış. Ancak hala bazı şüpheler Hatice Ayhan'ın üzerinde yoğunlaşıyordu; savcılık tarafından yapılan soruşturmada Yunus Kahraman isimli başka bir şüpheli daha ortaya çıktı. Bu şahsın aynı zamanda Özlem Akusta isimli genç kadının kaybolmasından da sorumlu tutuluyor. Polisin araştırmalarında Yunus Kahraman'ın olayın baş şüphelisi olduğu ancak henüz delillendirilemediği görülüyor.

YENİ BİR KAYIP VAKASI İNCELENİYOR

Eşi Gencer Zengin'in 44 gündür kayıp olduğunu belirterek canlı yayına katılan Şahsenem Zengin eşinin bulunmasını istiyor. Zengin, eşinin evli başka bir kadınla görüştüğünü iddia ederek eşinin kaybolmasından eşinin görüştüğü kadın ve kocasını sorumlu tutuyor. Şahsenem Zengin, eşinin motosikletiyle köye döndüğü sırada kaybolduğunu belirtti.

MUSTAFA BABASININ KİM OLDUĞUNU ÖĞRENMEK İSTİYOR

Programın dünkü etabında 29 yaşındaki Mustafa'nın DNA testiyle belirlenen babasına kavuşmak için yaptığı başvuru ele alındı. Mustafa, babasının soyadını almak istediğini söyledi. Ancak, DNA testine rağmen babası olduğu belirlenen kişi hala geri dönüş yapmadı. Bu durum doğal olarak Mustafa'yı üzdü. Öte yandan programın geçen haftaki son bölümünde İstanbul'da vahşi bir cinayete kurban giden 67 yaşındaki Nazlı Dere'nin kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü hala araştırılıyor. İstanbul'da yaşanan olayda Nazlı Dere'nin komşularıyla irtibata geçen Müge Anlı'nın ekibi, farklı isimlerden görüş almaya çalışıyor.

Öte yandan yaklaşık 40 yıl önce henüz 3 aylıkken evlatlık verilen Bilal Çakır, annesini arıyordu, aranan annesi telefonla canlı yayına bağlandı. Yine, karaciğerini verdiği eşi tarafından aldatıldığını belirten genç kadının şikayetleri üzerine, karaciğer nakli yapılan koca ile sevgilisi canlı yayına bağlanmış, Müge Anlı ikiliye çok sert tepkiler göstermişti.

 Müge Anlı'nın 10 Ekim 2019 günkü programında yine yürek burkan anlar yaşandı. Melike Özmen isimli genç kadın karaciğerini bağışladığı eşi tarafından aldatıldığını belirterek, karaciğerini geri istediğini söyledi.

Müge Anlı'nın 9 Ekim 2019 Çarşamba günkü programında 18 yaşındaki akrabasını kaçıran 50 yaşındaki adam ile ilgili yeni gelişmeler aktarıldı. Anlı'nın açıklamalarına göre savcılık tarafından tutuklanması talebiyle mahkemeye sevk edilen adam çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 

Canlı yayında tüm gerçekler ortaya çıkıyor ve izleyenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Satı Ermiş'in akıbetiyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Beypazarı'nda jandarma Satı Ermiş'in akıbetiyle ilgili soruşturmada operasyon başlattı. Operasyonda Mustafa Başkır'ın evine de operasyon düzenlendi. Anlı'nın dünkü programında ilginç anlar yaşandı. Buna göre, eşine, kız çocuğu doğuracağı için şiddet uygulayan bir adamın akıbetini sormaya gelen akrabaları Anlı'dan olumsuz cevap aldı. Anlı'nın kız çocuğa hamile olduğu için eşine şiddet uygulayan ve kaybolduğu için kızı ve kardeşi tarafından aranan Vakkas bey ile ilgili verdiği tepki olay oldu. Anlı o adamı aramaya gelenlere "Ben böyle bir adamı aramam başına bir iş geldiyse de iyi olmuş" diyerek tepkisini ortaya koydu.

Programda ele alınan konular arasında yine faili meçhul cinayetler ve kayıp şahısların akıbetleri oldu. Programın bugünkü etabında Bursa'da 50 bıçak darbesiyle öldürülen 48 Tülin Beygirci'nin kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Kadının katili İstanbul'da üniversite okuduğu ileri sürülen oğlu çıktı. Polis, katil evladı gözaltına aldı.

Canlı yayında ailesini arayan Aysel Hanım ablası Şerife Hanım ile telefonda görüştü. Annesinin 2 yıl önce öldüğünü öğrenen Aysel Hanım canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

MÜGE ANLI 12 EYLÜL 2019 CANLI İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

Programın geçen günkü etabında duyanları şoke eden gelişmeler yaşandı. 18 Temmuz'da kaybolan Ayşe Altundaş'ı arama çalışmaları devam ederken canlı yayına katılan "Mehmet" isimli kişinin açıklamaları dehşete düşürdü. Eşinden ayrı yaşayan 4 çocuk annesi Ayşe Altundaş, 18 Temmuz sabahı kızı Fadime Altundaş ile birlikte yaşadığı evden çok erken saatlerde ayrıldı. O tarihten beri kendisinden haber alınamayan talihsiz kadın için kızı, Müge Anlı'nın programına başvurdu. Konunun üzerine yoğunlaşan Müge Anlı ve ekibi, Ayşe Altundaş'ın yasak aşk yaşadığı Mehmet isimli kişiyi canlı yayına aldı. Programa telefonla bağlanan kişi, "Ben bir hafta önce 4-5 gün boyunca sabah 5.30 gibi alıp bir yazlığa bırakıyordum. Oradan kendim işe yetişiyordum. O sabah yine aradım, bana 'İşe gitmeyeceğim ama gel senle konuşalım canım çok sıkılıyor' dedi. Bende onu aldım. Sonra ormanlık alana gittik. Ormanlık alanda ilişkiye girdik. Orada oturduk. Saat 7.30 gibi evinin önüne bıraktım. Ondan sonra ise haberim yok. Biz 2013'ün 4 ayından beri birlikteyiz. Bunu da eşi dahil herkesi biliyordu" şeklindeki açıklamalarıyla herkesi şoke etti. 

Bugün yine aynı konunun da konuşulacağı program izleyici tarafından merakla bekleniyor.

Programda bugün, 49 yıl önce henüz 3 aylıkken annesi ile ayrı düşen kadın stüdyoda annesiyle buluştu. Programda ayrıca, Ahmet Çelik evini terk eden 20 yaşındaki kızının bulunmasını istedi. Ancak Anlı'nın bulduğu genç kız, evine dönmek istemediğini haber verdi.

Müge Anlı'nın son programında yaşadığı köyde bir anda ortadan kaybolan 41 yaşındaki Hüsnü Şahin'in akıbeti soruşturuluyordu. Burdur'da yaşayan Emine Şengün, kayınbabası ve kayınanası tarafından el konulduğunu ileri sürdüğü kocasını geri istiyordu; sonunda dileği yerine geldi. Kocası evine döndü.

Müge Anlı'nın bugünkü programında birbirinden farklı birçok konu tartışıldı. Emine Şengün, kayınbabası ve kaynanası tarafından el konulduğunu ileri sürdüğü kocası Özgür Şengün'ün ikna olmasından çok mutlu oldu. Emine Şengün, kocasının evine dönmeyi kabul etmesinden dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Programda konuşulan bir başka konu ise müzik kanalları üzerinden numara bırakanlarla ilgili oldu. 33 yaşındaki Emine Gözükan, müzik kanalı üzerinden tanıştığı adamla kayıplara karıştı. Öte yandan 26 Nisan'da kaybolan 18 yaşındaki Safiye Akyüz'den haber alınamıyor.

Müge Anlı'nın bugünkü programında günlerdir kayıp olan Hüsnü Şahin'in akıbeti bir kez daha sorgulanıyor. 41 yaşındaki Hüsnü Şahin'in akrabaları, programa çıkarak Hüsnü'nün arkadaşları tarafından öldürüldüğünü ileri sürüyor. Hüsnü Şahin 18 Mayıs 2019 günü kayboldu. Akrabaları, daha önce hayvan hırsızlığından sabıkası bulunduğunu ileri sürdükleri K.T isimli köylüden şüphelendiğini söylüyor. Programda gündeme gelen bir başka konu ise, günlerdir kayop olan 4 çocuk babası Süleyman Işık'ın nerede olduğu konusu oldu. Bugün ise Kadir Topal ile ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Topal'ın olaydan sonra dayısına "Benim mallarımı sat, benim dönüşüm yok" şeklinde ifadeler kullandığı ortaya çıktı.

20 yıl önce anneannesi tarafından yetiştirme yurduna bırakılan Dilek öz ailesiyle görüşmeyi kabul ederek, onlarla görüştü. Öte yandan Ali Atabey'in kaybolduktan sonra öldüğü anları gösteren görüntüler ortaya çıktı. Programın bugüntü etabında 3 çocuk annesi Derya Tural'ın akıbeti sorgulanıyor. Ailesi, Derya'nın nerede olduğunu merak ediliyordu. Derya'nın birlikte kaçtığı iddia edilen 24 yaşındaki evli Osman'ın ailesi de oğullarının akibetini merak ederken; Derya Tural canlı yayında telefonla bağlanarak herkesi şaşırttı. Birilerinin kendisini tehdit ettiğini ileri süren Derya, Osman'ın bir suçu olmadığını belirterek, ailesine geri dönmek istediğini söyledi.

Programın bugünkü etabında 7 Haziran gününden bu yana ulaşılamayan zihinsel engelli Ali Atabey'in akıbeti sorgulanıyor. Programa konuk olan dedesi Zaman Bey, torununun zihinsel engelli olduğunu belirterek bulunmasını istedi. Ali Atabey'in Küçükçekmece Halkalı'dan kaybolduğu belirtildiliyor. Öte yandan programın geçen haftaki bölümünde ise, 1999 yılında Bartın'da çocuk esirgeme yurduna bırakılan Dilek ve Mustafa Küçüksolak kardeşler aranmış ve bulunmuştu. Ancak çocuklar aileleriyle görüşmek istememişti. Programın bugünkü etabında Dilek ve Mustafa ile ilgili yeni gelişmeler bekleniyor.

Programın bugünkü bölümünde 20 yıl önce yetiştirme yurtlarına bırakılan iki kardeşin aileleri onları arıyor. Bartın'da 1999 yılında Çocuk Esirgeme Kurumu yurduna bırakılan Dilek ve Mustafa Küçüksolak kardeşler şimdi aileleri atarafından aranıyor. Dilek'in arkadaşı olduğunu belirten bir kişi telefonla Müge Anlı'ya bağlanarak, Dilek ve Mustafa'yı tanıdığını söyledi. Telefona bağlanan kişi, Dilek ve Mustafa'nın ailelerinin depremde öldüklerini bildiklerini söyledi.

Programın geçen haftaki bölümünde ise Nazmiye ve Aydoğan çiftinin bebekleriyle ilgili son durumları belli oldu. Daha önce kalacak yerleri olmadığı için bebeklerini sokağa terk etmeyi düşünen çiftlerin şu anda durumları çok iyi. Öte yandan kayıp 15 yaşındaki Zeynep de bulunarak güvenlik güçlerine teslim edilmişti. Geçen programda ayrıca 41 yıl önceki İzmirde hastaneye bırakılan Dilberay ( Sibel ) hanım bulunarak babasına kavuştu.

Progmanın bugünkü etabında Kızılay aracılığıyla yapılan bağışlarla ilgili açıklamalar yapıldı. Şu ana kadar toplanan bağışlarla Arakanlı Müslümanlara 490 konut yapıldığını açıklayan Müge Anlı, şu anda da Müge Anıl aracılığıyla Kızılay'a yapılan bağış miktarının 5 milyon 655 lirayı geçtiğini açıkladı. Bağışların devam ettiği belirtildi. Programa misafir olan Kızılay Başkanı Kerem Kınık, Müge Anlı'ya "Platin Madalya" takdim etti.

Müge Anlı'nın son programında en çok konuşulan konu kayıp Ecrin Kurnaz'dı. Daha 1,5 yaşında olan minik Ecrin'den 20 gündür haber alınamıyordu. Programa katılan aile bireyleri ise üvey amca Özkan Kurnaz'dan şüphelendiklerini söylüyordu. Şüpheli Özkan Kurnaz ise, katıldığı televizyon programında bütün iddiaları tek tek yalanlayarak, kendini savunmaya çalışıyordu. Ancak minik Ecrin'ne ne olduğuna dair herhangi bir iz bulunamamıştı. Dün akşam üzeri gelen bir haber ise duyan herkesi üzdü. Çünkü kayıp Ecrin'e ait olduğu belirtilen kemik parçaları ile kafatası bulunmuştu. Savcılık tarafından yapılana çıklamada ise kemik parçalarının Ecrin'e ait olduğu ancak henüz kesinleştirilmediği belirtilmişti.

YENİ GELİŞME

Ecrin'e ait olduğu iddia edilen parçaların bulunmasından sonra, jandarma ve savcılık yeni bir karar aldı. Özkan Kurnaz'ın evinde yeni aramalar yapıldı, Özkan'ın o güne ait cep telefonu sinyalleri takibe aldı.

Programın bugünkü etabında 17 yıl önce İstanbul'da bir parka bırakılan iki kardeşin ailesini bulma hikayesi anlatılıyor. Kader ve ağabeyi 17 yıl önce bir parka bırakılarak terk edilmiş. İki kardeşten Kader, annesine kavuşmak için büyük bir heyecan içindeydi; ancak ağabeyi ailesine tepkili olduğu programa katılmadı.

Müge Anlı'nın bugünkü programında bir kez daha kayıp minik Ecrin'in akıbeti tartışılıyor. Ecrin'in kaybolmasıyla ilgili olarak babaannesi ile üvey amcası geçen haftaki programda şüpheli olarak sorgulanmıştı. Ancak üvey amca, kendini savunarak Ecrin'in nerede olduğunu bilmediğini belirterek Ecrin'in annesini suçlamıştı.

MÜGE ANLI 17 MAYIS 2019 FULL İZLE

Programın bugünkü etabında ilk olarak 3 yıl önce çocuklarını terk etmek zorunda kalan annenin oğluyla stüdyoda buluşması oldu. Programda bugün ele alınan bir diğer konuda günlerdir konuşulan Ecrin oldu. 1,5 yaşındaki Ecrin günlerdir kayıptı. Samsun'un Vezirköprü ilçesinde günler öncesinden kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin'in ölümünden endişe ediliyor. Ecrin'in akıbetiyle ilgili olarak ise üvey amcasının çelişkili ifadeleri tartışılıyor.

Programın bugünkü etabında 12 yıl önce ailesinden ayrılan Kibar Asanov, kardeşleriyle uzun yıllar sonra ilk kez bir araya geldi.

Programda 1,5 yaşındaki Ecrin'in akıbeti de masaya yatırılıyor. Köy yerinde kaybolan çocuğun nerede olduğu tartışılıyor.

MÜGE ANLI 15 MAYIS 2019 ÇARŞAMBA

Müge Anlı ve Dostları Aşevi kampanyasının sonuçları açıklandı. Buna göre şu ana  kadar 4 milyon liraladan fazla bağış yapıldığı öğrenildi.

32 yaşındaki 5 çocuk annesi Yıldız Balcı, 6 Mayıs 2019 tarihinden bu yana Edirne'de kayıp olarak aranıyor. Yakınları, Müge Anlı'nın programına konuk olarak Balcı'nın akıbetinin sorgulanmasını istedi.

13 Mayıs programında 7 aylıkken cami avlusuna bırakılan Mesut, canlı yayında annesine kavuştu. Mesut'un evlendiği, bir ailesi olduğu ortaya çıktı.

Programın dünkü etabında, önceki günden bu yana annesini arayan Nursen hanıma müjdeli haber verildi. 36 yaşındaki Nursen, 29 yıl önce kaybettiği annesinin bulunması için dün programa başvuru yapmıştı. Dünden bu yana yapılan çağrılar karşılık buldu. Nursen hanımın annesi canlı yayına katılarak kızına kavuştu. Kavuşma anı, "Anneler Günü hediyesi" olarak nitelendirildi.

Müge Anlı'nın dünkü programında 15 Nisan'dan bu yana İstanbul Sultanbeyli'den kaybolan Merve Memiş'in akıbeti sorgulanmıştı. 18 yaşındaki Merve'nin babası televizyon programına çıkarak, kızından en azından bir sesini duymak istediğini söylemişti. Öte yandan Necla ve Metin Büyükşen çifti cinayetiyle ilgili dün de programda tartışma devam ederken, çiftin oğlu şüpheli Uğur stüdyoyu terk etti. Müge Anlı, Uğur'un öfke halini görmek istediğini ve görmüş olduğunu söyledi.

Programın 6 Mayıs etabında 4 çocuk annesi Kadriye San'ın ölümü masaya yatırıldı. Annesi ve kız kardeşleri stüdyoya gelen Kadriye San, ölü bir şekilde bulunmuştu.

Programın bugünkü programında Rize'nin Fındıklı ilçesinde dün akşam kaybolan iki çocuğun aranması çalışmaları gündeme getirildi. Fındıklı'da 4 yaşındaki Selim ile 5 yaşındaki Barış dün akşam saatlerinden bu yana kayıp. İki çocuğun nerede olduğu hala bilinmiyor. Fındıklı'da herkes iki çocuğun bulunması için çaba harcıyor. Rizede Selim ve Barış'ın bulunması için çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ederken canlı yayında çocukların bulunduğu haberi geldi. Canlı yayında çocuklarının bulunduğun öğrenen aile bireyleri büyük bir sevinç gösterisinde bulundu.

Programın 1 Mayıs etabında, Konya'nın Kadınhanı ilçesinde 1,70 boylarında yeni doğum yapmış bir kadının cesedi bulunduğu, cesedin kimliğinin henüz belirlenemediği belirtilerek, yakını kaybolan varsa başvuru yapması talebinde bulunuldu. Programda, daha önce kaybolan iki genç kızın da bulunduğu haberi verildi. Programda bugün ayrıca 1998 doğumlu oğlu Umut'u arayan bir kadın da konuk oldu. Programa Diyarbakır'dan katılan kadın, oğlunun Bursa'da evlatlık verildiğini söyledi. Çocuğunun evlatlık verilirken 2 aylık olduğunu ifade eden kadın oğlunu geri istiyor.

Müge Anlı'da bugün ayrıca Necla ve Metin Büyükşen cinayetiyle ilgili sorgulamalar ve soruşturmalar devam etti. Çiftin kızı Büşra'nın çelişkili ifadeleri program sunucusu ve yorumcuları tarafından tepki çekiyor. Büşra'nın ağabeyini koruduğu iddia ediliyor.

Önceki programlarda kaybolan Kardelen'in akıbiteyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kardelen bulundu, onu kaçıran eski eniştesi ise Balıkesir'de yakalanarak gözaltına alındı, daha sonra da çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Müge Anlı'nın 29 Nisan Pazartesi programında bir kez daha Necla ve Metin Büyükşen çifti cinayeti konu alındı. Günlerdir konuşulan cinayetin sorumlusu hala bulunmazken, cinayet anında anne ve babasının yanında olduğu öğrenilen genç kızın ifadeleri tartışılıyor. Öte yandan, çiftin ölümünde şu ana kadar en çok şüphe edilen isimler ise oğlu ve gelini olmuştu, onlar da programda kendilerini savunuyor.

Programın 26 Nisan etabında, daha önce gündeme gelen emlak zengini Şahin Akça'nın akıbetiyle ilgili yeni bir gelişme olduğu görüldü. Daha önce kaybolduğu ve nerede olduğu bilinmeyen Akça'nın Tekirdağ'daki yazlık evinde ölü olarak bulunduğu ortaya çıktı. Akça'nın öldürüldüğü belirtilirken, daha önce yanında görülen yabancı uyrukları kişinin şüpheli olarak arandığı kaydedildi.

Programın dünkü etabına 3 çocuk babası eski eniştesi tarafından kaçırılan 15 yaşındaki Kardelen'in ailesi konuk edildi. Kardelen'in anne ve babası programa çıkarak kızlarının bulunması için gereğinin yapılmasını rica etti. Telefonla programa bağlanan Kardelen'in annesi ise hüngür hüngür ağlayarak kocasının bulunmasını istedi.

Müge Anlı'nın önceki programında Necla ve Metin Büyükşen çitfinin cinayeti sorgulanıyor. Çiftin ölümünden aile bireyleri şüpheli görülüyor. Çifti öldüren kişilerin maskeli olduğu ortaya çıkmıştı. Büyükşen çiftini katleden zanlıların bulunması için tartışmalar hala devam ediyor. Müge Anlı'nın ekibi cinayetin işlendiği köye giderek köylüler ile görgü tanıklarıyla görüştü.

Programda günlerdir aynı konu konuşuluyor. Konya'da yaşanan cinayette hayatını kaybeden Necla ve Metin Büyükşen çiftinin kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü hala çözülemedi. Günlerdir programa aile bireyleri, akrabalar, köylüler ve komuşlar tek tek davet edilerek görüşleri alınıyor. Ancak cinayetin tek bir faili bulunuyor. O da çiftin kızı. Kız, katili gördüğünü ancak maskeli olduğu için çıkaramadığını belirterek başka bir şey bilmediğini ileri sürüyor. 

Müge Anlı'nın 15 Nisan programında arazi çeteleriyle başı dertte olan Asım Şahin ve ailesi konuk edildi. Yıllardır kendisinden haber alınamayan Asım Şahin, Bursa'da bir anda kaybolmuştu. Bilecik'te bulunan Asım Şahin canlı yayına konuk edildi. Öte yandan daha önce programda gündeme getirilen kayıp Dilek Şevik ile ilgili yeni bir gelişme olduğu açıklandı. Şizofreni hastası Dilek Şevik'in cenazesine ulaşıldığı öğrenildi. İsveçli Tony Back, sonradan annesinin Alman, babasının bir Türk olduğunu öğreniyor. Babasının kim ve nerede olduğunu öğrenmek isteyen Tony de Müge Anlı'ya başvurdu. 

Müge Anlı'nın bugünkü programında ayrıca cinayete kurban giden Necla ve Metin Büyükşen çiftinin kim tarafından katledildiği araştırıldı.

Programın bugünkü bölümünde 8 -15 Nisan kalp sağlığı haftası konuşuluyor. Uzman konukların yer aldığı program yine dopdolu bir yayın gerçekleştirecek. 15 yıl önce ailesinden kaçıp evlenen ve başına türlü olaylar gelen Zeynep'in 15 yıl sonra bulunması ve yaşadığı hayatı anlatan Müge Anlı 11 Nisan programı izleyici tarafından merakla takip ediliyor. Necla ve Metin Büyükşen çiftinin katilinin de arandığı programda şok eden bilgilere yer verildi.

Müge Anlı'nın dün ve önceki günkü programlarında yaklaşık iki ay önce bir anda ortalıktan kaybolan 34 yaşındaki Engin Karakollu'nun akıbeti araştırılmıştı. Engin'in kaybolduğu haberini Müge Anlı'y ahaber veren annesi ve kız kardeşinin dehşet bir iddiası vardı. Onların iddiasına göre Engin'in kaybolmasının tek sorumlusu var o da babası Arif Karakollu'dur. Ailenin bireyleri, Arif Karakollu'nun oğlunu öldürerek ortadan kaldırdığını ileri sürüyordu. Baba Arif ise suçlamaları kabul etmiyor, reddediyordu. Ancak iki günlük sorgulamanın ardından sonunda baba Arif Karakollu, oğlunu öldürerek gömdüğünü itiraf etmişti. Arif'in programdaki soğuk kanlılığı ise izleyenleri hayretler içerisinde bırakmıştı.

Baba Arif Karakollu, oğlu ile sürekli kavga ettiklerini, son olayda ise oğlunun kendisini öldürmeye geldiğini düşünerek tedbirini alarak silahla yatağında pusuya yattığını, sonrasında ise eve gelen oğlunu vurarak öldürdüğünü, cesedini de evin yanında bulunan samanlığın altına gömdüğünü söyledi.

Müge Anlı'nın 5 Nisan 2019 Cuma programında Kırıkkale'de çalıştığı inşatta öldürülen inşaat işçisinin kim tarafından neden öldürüldüğüne dair konular tartışılmaya devam ediyor. Zeki Turhal isimli işçininc cinayetiyle ilgili ailesi Müge Anlı'ya konuk olarak kimlerden şüphelendiklerini açıkladı. İşçinin ailesi, çocuklarının inşaatta sigortasız çalıştığını ileri sürerek, inşaatı yapan müteahhitten şüphelendiğini belirtiyor. Öldürülen Zeki Turhal'ın inşaat bekçiliği yaparken 16 kurşunla öldürüldüğü belirtiliyor. Müge Anlı ve yorumcular ise ölen kişinin karısını şüpheli olarak gördüklerini söylüyor. Ölen kişinin eşi ise iddiaları reddediyor. Cinayetle ilgili tartışmalar devam ederken stüdyoya yeni konuklar alındı. Konuklar birbirlerini suçluyor. Ancak cinayetin asıl failinin ve nedeni hala belli değil.

Müge Anlı'nın 4 Nisan programına Zeki Turhal cinayetiyle tartışmalar devam ederken, stüdyoya gelen isimlerin anlattıkları Türkiye'nin kanını dondurdu. Konuşmacılar konuştukça birçok ismin kirli işlerinin ortaya döküldüğü program yine izleyenleri hayretler içerisinde bıraktı.

Silivri'de define ararken tünelde meydana gelen patlamanın altında kalan define avcıları konu edindi. Define avcılarının bir çete ile çalıştıkları, çete üyelerinin ve başının jandarma tarafından gözaltına alındığı belirtildi.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 29 Mart 2019 Cuma günü saat 10.00 itibariyle Atv ekranlarında hayranlarının ile buluşuyor. Her gün yeni bir cinayetin aydınlatıldığı programda gizemli ve gizli kalmış birçok olay açığa kavuşuyor. Kayıp şahısların bulunduğu, faili meçhul cinayetlerin çözüldüğü, aileler arasında yıllarca çözülemeyen sırların ortaya döküldüğü Türkiye'nin en çok konuşulan programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün seyirciyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor.

Müge Anlı'nın 26 Mart Salı programında Serpil Şahin, evlatlık verilen kızıyla yıllar sonra Tatlı Sert programında canlı yayında bir araya geldi. 68 yaşındaki İsmail Hırçın 1 Şubat'tan bu yana kayıp. Ailesi Müge Anlı'ya katılarak, Hırçın'ın bulunması için gözyaşı döktü. İsmail Hırçın'a ait en son görüntüler işlek bir yolun kenarında yürürken güvenlik kameralarına takılan görüntüdür. Ailesi, kaza sonucu birilerinin çarptığını, cesedini bir yere attığını düşünüyor.

Müge Anlı'nın 21 Mart Perşembe günkü programında İzmir'de kaybolan Meral Polat'ın akıbeti tartışılıyordu. Bu arada Polat'ın öldürüldüğü ve erkek arkadaşının gözaltına alınarak tutuklandığı öğrenildi. 

Son olarak Müge Anlı'da gündeme gelen bir iş adamı cinayeti daha çözülmüştü. İş adamının yakınları tarafından 8 parçaya ayrılarak gömüldüğü polis tarafından tespit edilmişti.

MÜGE ANLI'DA 20 MART 2019 ÇARŞAMBA TEK PARÇA FULL

Müge Anlı'nın  20 Mart 2019 Perşembe programında Hüseyin Aslan'ın ölümüüyle ilgili soruşturma konu alınmıştı. Olayda tek tanık olan Adem Çelik'in neden ifade değiştirdiği konusu irdelendi. Müge Anlı ve program ekibi her birlikte Hüseyin Aslan'ın öldüğü inşaat alanına giderek incelemelerde bulundular. İnşaat işçisi Aslan'ın ölümüyle ilgili tartışmalar programın bugünkü etabında da sorgulanmaya devam etti. Görgü tanıkları ve ilk tanığını çelişkili ifadeleri programın konukları tarafından tartışılıyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 21 Şubat 2019 Perşembe Günü Saat 10.00'da yayınlandı. Müge Anlı'nın programına son iki haftadır Afyonkarahisar'da kızı ve karısı tarafından öldürülerek tandırda yakılan Abdullah Gazi cinayeti vardı.

Seher Okusal'ı öldürdüğünden şüphe edilen erkek kardeşi Mevlüt Okusal Müge Anlı canlı yayınına bağlanarak iddiları yanıtladı. 

Her programı çok konuşulan Müge Anlı'da bu hafta içinde yapılan programlar da yine çok ses getiren olaylara sahne oldu.

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar