Müge Anlı hasta mı? Müge Anlı hastalığını ilk kez açıkladı

Müge Anlı hasta mı, hastalığı nedir soruları merakla sorulurken ünlü sunucudan açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı hastalığını ilk kez açıkladı

Müge Anlı hasta mı, hastalığı nedir soruları bu aralar merakla sorulurken ünlü sunucu hastalığına dair önemli açıklamalarda bulundu. 

ATV'de yayınlanan, "Müge Anlı ile Tatlı Sert" programının sunucusu Müge Anlı, ilk kez hastalığıyla ilgili açıklama yaptı.

MÜGE ANLI HASTA MI?

ATV ekranlarında yıllardır program yapan ve reyting rekorları kıran Müge Anlı bugünkü programında yıllardır söyleyemiyorum dediği hastalığını ilk kez açıklamıştı. Müge Anlı olmanın bedeli olarak adlandırdığı hastalığını Okuma-Yazma seferberliği sırasındaki çalışmalarda kaptığını açıkladı.

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında herkesi şaşırtan bir itiraf geldi. Programın sunucusu Müge Anlı, canlı yayında ciğerinde leke olduğunu ve sık sık antibiyotik kullanmak zorunda olduğunu ilk kez anlattı.

 Programa "Okuma yazma bilmiyorum" diyerek gelenlere çok kızdığını belirten Müge Anlı yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bak okuma yazma seferberliği sırasında ciğerimde leke oldu, leke! Söylemiyorum ama söyleyeyim. Gidip o halk eğitim merkezlerini dolaşırken ne hastalık kaptığımıza bir bak. Nefes alamıyorum. Sesimi normal duyanınız var mı kaç yıldır? Siz de biraz çaba harcayacaksınız. Hiç kolay olmuyor o işler. 'Okuma yazma seferberliği' yapalım dediğimde millet de seferber olmuyor. Kendimi paraladım. İnsanlar unutuyorlar. O SMA'lı çocuklara bedava aşı alabilmek için günlerce uyumadım ben. Sağlık Bakanlığı ile konuşa konuşa kendim de mahvoldum onları da mahvettim.

Tutundum mu da bir şeye tutunuyorum böyle. Ama iyi ki de yaptım ben. Kolay olmadı. Siz de biraz çabalayacaksınız. Kaç kişiyi gördünüz böyle. 3. kutu antibiyotiğimi içiyorum"

Yorumlar