Müge Anlı 14 Şubat 2020 Son Bölümde Neler Oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert Müge Anlı 14 Şubat 2020 son bölümde bir kez daha yeni konular, ilginç konuklar ve çarpıcı olayları ile ekranlara geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı 14 Şubat 2020 Neler Oldu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert Canlı yayın 14 Şuabt 2020 Cuma günü yayın saati ve programda işlenen konular seyirci tarafından merak konusu oldu. Peki, Müge Anlı 14 Şubat 2020 Cuma Canlı yayın saat kaçta, canlı yayında neler oldu? Hangi konular ele alındı?

Müge Anlı canlı yayın saat 10.00 itibariyle ATV ekranlarında başlıyor. 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümde neler olup bittiğini öğrenmek isteyenler aşağıdaki programı izleyebilir. 

Müge Anlı son bölümde dün cezası verilen Palu ailesi ile ilgili detaylar konuşuldu. Ailenin akrabası Halit Tahnal canlı yayında aile hakkında bilgiler verdi.

Ayrıca oğlunu öldüren 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. Anne Şaziment şikayetçi olmadığını söyledi.

Birbirinden ilginç olayların, kayıp kişilerin, esrarengiz cinayetlerin konu alındığı Müge Anlı'da bu hafta da yine dolu dolu geçeceğe benziyor.

Programın geçen haftaki bölümünde de yine ilginç konular ele alınmıştı. 

Ele alınan konular arasında, öncelikle esrarengiz "Palu Ailesi"yle ilgili son gelişmeler hakkında bilgiler verilmişti. Programda verilen bilgilere göre Palu Ailesi davasında şimdilik hiçbir tahliye yok. Kocaeli'de devam eden davada geçen hafta dördüncü duruşma yapılmıştı.

Programda yaklaşık bir aydır kayıp olan 58 yaşındaki Turgut Özyürek'in de durumu masaya yatırıldı. Kimler ya da kimler tarafından kaybedildiği bilinmeyen Turgut Özyürek'in birisine borçlu olduğu ve onunla sorun yaşadığı belirtiliyor. Özyürek'in yeğeni Mehmet Ali'nin çelişkili konuşmaları ise kafaları karıştırmıştı. 

ÖZYÜREK'İN KATİLİ BULUNDU

Ancak yapılan araştırmalar Özyürek'in, eşi ve eşinin sevgilisi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Katil zanlısı gözaltına alınarak tutuklanırken, cinayeti de itiraf etti.

Müge Anlı'nın son programında konu alınan bir başka konu ise bağ evinde ölü bulunan yaşlı adam olmuştu. Yaşlı adamın ölümü nedeniyle bir süre tutuklu kalan bekçi, canlı yayına katılarak kendini savundu.

Yorumlar