Mucize Doktor 31. Son Bölüm İzle Full Tek Parça

Mucize Doktor 31. Bölüm 3 Ekim Perşembe akşamı FOX TV ekranlarında hayranlarıyla buluştu. Doktor Ali'nin ilginç hayatı yeni bölümde de seyirciyi ekran başına kilitliyor.

Google Haberlere Abone ol

Mucize Doktor yeni sezon dördüncü bölümü yani 31. Bölüm 3 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle FOX TV ekranlarından hayranlarının karşısına çıkıyor. Yeni bölüm birçok ilke sahne olurken, dizi bir kez daha hayranlarını ekran başına kilitlemeyi başardı. Mucize Doktor 31. Bölüm Full tek parça kanalın kendi resmi internet sitesi üzerinden izlenebilir. İzleme linki haberin en altında yer alıyor. 

Berhayat Hastanesi’nde sıradan bir gündür; Ali, Nazlı’yla ilişkilerini bir ileriki aşamaya taşımaya kararlıdır ama bunu nasıl yapacağını tam bulamaz. Beliz artık iyiden iyiye hamile Kıvılcım’la kavga eder ve Tanju, Damla yerine gelen yeni cerrahi asistanı Doruk ilk iş gününe geç kaldığı için küplere biner… Ve ansızın bir görünmez kaza bütün hastaneyi kaosa boğar.Önce acil servis sonra bütün hastane yaralılarla dolup taşmaya başlar. Henüz kimse fark etmese de hastane ahalisinden önemli biri de yaralıların içindedir. Polis ve itfaiye olayı kontrol altına almaya uğraşır. Hastane kaynakları son damlasına kadar kullanılır. Ve bütün bu kaosun tam ortasında, en kritik anda, Ali doktorluğa ilk başlarken verdiği sözü hatırlar. Ali sözünü tutar.

MUCİZE DOKTOR ÖNCEKİ BÖLÜM FULL TEK PARÇA

ESKİ BÖLÜMLERDE NELER OLDU?

Mucize Doktor 28. Bölüm 26 Mart 2020 Perşembe günü saat 20.00 itibariyle FOX TV ekranlarında dizi severlerin karşısına çıkıyor. Kıvılcım'ın planları bir bir işlerken Beliz, Ferman için bir sürpriz hazırlıyor. Ve bunun içinde Ali'nin yardımına başvuruyor. Öte yandan, Nazlı ise yine kararsızdır. Aklı bir yandan hayran olduğu hocası Ferman'dayken bir yandan da hoşlandığı Ali ile ne yapacağını düşünmeye başlar.

Ferman sonunda virüsü yenerek karantinadan çıkar. Ali'nin performansı ve verdiği uğraşlar sonucunda bir çok hasta kurtuldu. Öte yandan Ali, Ferman'a Nazlı'ya karşı hissetiklerini açıklar. Ferman bu durum karşısında şoke olurken Nazlı sonunda Ali'den hoşlandığını anlamaya başlar ve açılmaya karar verir.

Dizinin 21 bölümünde hastanenin acil servisinde yayılan virüsün Ferman'a da bulaştığını göreceğiz. Ferman virüsle savaşırken Ali, Ferman'ı kurtarmanın yollarını arar. Ancak Ali durumdan oldukça umutsuzdur. Bunun üzerine Beliz, Ali'den Ferman'ı kurtarmasını ister. Ali bu durum karşısında ne yapacak? Ferman'ı kurtarabilecek mi? Acilde her şey kontrolden çıkarken üstüne birde doğum başlar. 

Dizinin 20. bölümünde Berhayat Hastanesine Malezya'dan gelen bir yolcu getirilir. Hasta kısa süre içinde ölünce ve vaka sayısı artınca bir tür virüsten şüphe edilir ve hastanenin acil servisi karantina altına alınırken bu haber hastanede şok etkisine sebep olur. Öte yandan, Ferman virüsten etkilenir ve bu durumu Ali'ye söyler. Ali ise abisi yerine koyduğu Ferman'ın virüs kapmasından dolayı üzgündür. 

Mucize Doktor'un 19. bölümünde hastanenin sürekli ziyaretçisi haline gelen Betüş yine hastanededir. Betüş'ün ameliyat olmasının önünde büyük bir sorun vardır. Ancak bu durumdan kendisine bahsedilmesede o bir sorun olduğunun farkındadır. Ali'yle arkadaş olan Betüş onda bir durum olduğunu farkeder ve bu sırrı öğrenmek için ilginç bir yola başvurur. Bu durum sonucunda Ali, Nazlı'dan hoşlandığını itiraf eder. Ve Betüş, Ali'nin Nazlı'ya ondan hoşlandığını itiraf etmesi için Ali'yi yönlendirir. Ali ise sonunda Nazlı'ya her şeyi itiraf eder.

Hastaneye getirilen yapışık ikizlerin ayrılması için yapılan operasyonda sorun çıkar. İkizlerden birinin yaşaması diğerinin ölmesine bağlıdır. Ancak bunun kararını kim verecek? Öte yandan Ali, Nazlı ile geçirdiği akşamı Ferman'a anlatmak ister ancak teklifsiz samimiyetten rahatsız olan Ferman üstüne birde asistanları kaynatırken yakalar ve bunun üzerine son iki yılda hastanede yapılan tüm ameliyatları ezberlemeleri için onlara iki gün süre verir. 

Mucize Doktor son bölümde Ali ile dans eden Nazlı hisleriyle yüzyüze gelmek zorunda kalmıştır. Nazlı bu noktada Ali'ye karşı tavırlarını değiştirir, Ali ise bunun nedenini anlamaya çalışır. Öte yandan araları bir türlü düzelmeyen Beliz, Ferman'dan ayrılmanın ve hayatını o kısmını geride bırakmanın hesaplarını yapar. Ancak bu hiçte kolay olmayacaktır. Öte yandan Nazlı'ya birde talip çıkar. Bu durum Ali için işleri daha da içinden çıkılmaz bir hale dönüşür. 

Mucize Doktor dizisinin son bölümünde Berhayat hastanesinin hırçın, huysuz ve en iyi cerrahı Ferman ile Ali arasındaki diyalog yeni bir aşamaya geliyor. Ali, Ferman doktorun sakladığı büyük sırrını öğreniyor. Bu yolla onunla yakın arkadaş olacaklarını düşünüyor. Ancak, Ferman bu sırrı ona söyledikten sonra bir daha kimseye söylememesini söyler. Nazlı ile Adil, bu sırrı öğrenmek için Ali'yi köşeye sıkıştırır.

Mucize Doktor 13. bölümde Ali'nin cerrahi bölümüne yeniden dönmek için uğraştığını göreceğiz, ancak dizinin bölümünde hepimizi bekleyen bir sürpriz var. FOX TV'nin sevilen dizilerinden Kadın'ın oyuncuları Mucize Doktor dizisine konuk oluyor. Ali, Ferman hoca tarafından gönderildiği Patoloji bölümüne alışmaya çalışmaktadır ancak yinede cerrahiye dönmenin yollarını arar. Bu bölümde Ali'nin işleri giderek zorlaşıyor çünkü Nazlı'da artık kendisine yardım etmeyecektir. Bu sırada tümörü olan bir hasta gelir. Cerrahi ekibi tümörü çıkartmak için seferber olacaktır. Ancak bunu adamı öldürmeden yapabilmeleri mümkün görünmemektedir. Öte yandan Beliz, yeni doğum yapan arkadaşı için şüpheye düşmüştür. Ali ise bebeğin şiddet gördüğünü anlar. Ve bebeği kurtarmak için harekete geçer. Ali, hem beyninde tümör olan adamı kurtarmaya çalışır aynı zamanda da şiddet gören bebek için çırpınır.

Mucize Doktor 10. Bölüm Ali'nin hastanedeki geleceğinin netleşeceği bölümlerden birisi oluyor. Çünkü aleyhindeki gelişmeler artık hastane yönetiminin bir karar vermesini gerektiryior. Öte yandan Ali uzun zamandır aradığı bisikleti bulmuştur. Fakat, bu durum Adil'in hiç de onaylayacağı bir durum değil. Öte yandam, Mucize Doktor son bölümde Nazlı ona farkında olmadan yardım eder ama onun da başında büyük bir dert vardır; Tanju'nun gözetiminde, bir saldırganı tedavi etmek zorundadır. Bunu yaparken geçmişiyle yüzleşir. Günün sonunda, hastanede bir kez daha kozlar paylaşılacaktır.Olağanüstü yetenekleri olan bir otizm hastası bir doktorun hayatını anlatan Mucize Doktor son bölüm izleyenler Ali Doktor'un kendi iç dünyasıyla mücadelesine tanık olacaklar. Doktor Ali Vefa, şu ana kadar yaşamadığı duyguları tanımaya onlarla tanışmaya çalışıyor. Öte yandan Tanju, Nazlı'yı köşeye sıkıştırmaya çalışıyor. Kıvılcım'ın hastaneden kovuluşu ise Mucize Doktor son bölüm izleyicilerinin gündemini en çok meşgul eden konu olacak. Çünkü, Kıvılcım kovulmadan önce adeta geride mayınlı konular bırakmış durumda. Ferman ve Beliz bu mayınlı konularla cebelleşmek durumunda kalıyor. 

Mucize Doktor son bölüm izleyenler Doktor Ali'nin yeni bir imtihanla karşı karşıya olduğunu görecekler. Ali, hastaneye yatan kanser hastası bir çocukla bir kez daha kendi geçmişine doğru yolculuğa çıkıyor. Ali, ölümüne sebep olduğunu düşündüğü ağabeyine çok benzettiği bu çocuğu kurtarmak istiyor. Ancak önünde başta Ferman Doktor olmak üzere birçok engel bulunuyor. Hayat Hastanesi'nde zorlu bir mesaiye başlayan Doktor Ali Vefa'nın arkadaşlarına alışması çok zorlu bir süreç olarak ilerliyor. Ali, hastanede hiçkimseye güvenmiyor, kimseyle iletişim kuramıyor. Arkadaşları bu durumu fark ettikten sonra ona büyük bir sürprize hazırlanıyor.

Başrollerinde Onur Tuna, Taner Ölmez gibi isimlerin yer aldığı dizi, konusunun ilginçliğiyle de dikkat çekiyor. Otizm hastası olan Doktor Ali'nin aynı zamanda Savant sendromu olarak bilinen ilginç bir özelliği bulunuyor. Beyni ve hafızası bilgisayar gibi çalışan Ali Doktor'un otizm hastası olması ise onun sağlıklı iletişim kurmasını engelliyor. Bu da, birlikte çalıştığı doktorları özellikle de Doktor Ferman'ı ona karşı olumsuz duygulara sevk ediyor. Doktor Ali'nin zorlu hayat mücadelesinin damga vuracağı Mucize Doktor dizisi iddialı bir şekilde devam ediyor.

MUCİZE DOKTOR 28. BÖLÜM FRAGMANI

Mucize Doktor dizisinin son fragmanı da yayınlandı. İşte o fragman:

Mucize Doktor'un yapımcılığını Faruk Bayhan üstlendi. 

Senaryosunu ise Pınar Bulut ve Onur Koralp hazırladı. 

Yusuf Pirhasan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu Mucize Doktor isimli dizi, aynı zamanda FOX TV'nin "ana konusu yasak aşklar" olmayan ilk dizilerinden oluyor. FOX TV'de şu ana kadar yayınlanan birçok dizi daha çok, "yasak aşklar, aile içi entrikalar, Türk toplumunda ayıp karşılanan olaylar" konu alıyordu. 

MUCİZE DOKTOR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Taşrada bir şehirde doğan ve babası tarafından evlatlıktan reddedildikten sonra yetimhanelerde büyüyen savant sendromlu deha Ali’nin, tıp fakültesini birincilikle bitirmesinin ardından, asistan cerrah olarak işe başladığı özel bir hastanede yaşadıkları konu alınıyor. 

Savant sendromlu deha Ali Vefa’nın en büyük hayali doktor olmaktır.

Mucize Doktor 1. Bölüm bu akşam FOX TV'de başlıyor

Engeline ve karşılaştığı bütün önyargılara rağmen tıp fakültesini bitirmiş, stajını tamamlamış ve geriye sadece ihtisas yapmak kalmıştır.

Yaşadığı taşra şehrinden ayrılır ve manevi babası Adil Erinç’in Başhekimi olduğu İstanbul Berhayat Hastanesi’nde Cerrahi Bölüm Asistanı olarak işe başlamak üzere yola çıkar.

Ama havaalanında meydana gelen bir kaza Ali’yi hayatının en önemli toplantısına geç bırakır.

Aynı sıralarda hastane yönetim kurulu toplanmış, Ali’nin işe alınıp alınmayacağını tartışmaktadır. Adil hariç kimse otizmli birinin doktor olabileceğine inanmaz. Ve Ali, saatlerce geç kalarak, korka korka, kendisine acımayla, inançsızlıkla bakan yönetim kurulunun karşısına çıkar.

MUCİZE DOKTOR DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Mucize Doktor dizisinde rol alan oyunculardan bazıları şöyle: 

Onur Tuna, Murat Aygen, Sinem Ünsal, Özge Özder, Hazal Türesan, Bihter Dinçel, Fırat Altunmeşe, Hayal Köseoğlu, Korhan Herduran ve Reha Özcan.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM FULL TEK PARÇA İZLE

Yorumlar