MSÜ Sınav yerleri açıklandı

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2021-MSÜ) öncesinde son hazırlıklarını sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
MSÜ Sınav yerleri açıklandı

2021 MSÜ sınav yerleri ÖSYM tarafından açıklandı. Yüz binlerce aday, 4 Nisan'da gerçekleştirilecek olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2021-MSÜ) öncesinde son hazırlıklarını sürdürüyor.

ÖSYM AİS sınav yerleri ve giriş belgesi sorgulama ekranının erişime açıldığı bildirildi.

Böylelikle, 2021 MSÜ sınav yerleri açıklandı mı sorusu da yanıt buldu. Adaylar, MSÜ sınav yerleri ve giriş belgesi alma işlemlerini ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

MSÜ kısaltması ile anılan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı 4 Nisan 2021 tarihinde yüz binlerce adayın katılımı ile yapılacak.

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde geleceğin komutanları arasında yerini almak isteyen adaylar, sınava yönelik bilgi edinme sürecini hızlandırdı. En çok araştırılan konuların başında 2021 MSÜ sınav yerleri ve giriş belgesi geliyordu.

ÖSYM tarafından yapılan son dakika duyurusunda, MSÜ sınav yerlerinin açıklandığı bildirildi. Böylelikle, günlerdir merak edilen MSÜ sınav yerleri belli oldu mu sorusu da yanıt buldu. Adaylar, ÖSYM AİS MSÜ sınav yerleri ve giriş belgesi alma ekranı üzerinde yoğunluk oluşturmaya başladı. İşte, ÖSYM AİS 2021 MSÜ sınav yerleri ve giriş belgesi sorgulama ekranı;

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2021-MSÜ), 4 Nisan 2021 Pazar günü yüz binlerce adayın katılımıyla yapılacak.

2021 MSÜ sınav yerleri ve giriş belgesi erişime açıldı. 04 Nisan 2021 tarihinde uygulanacak olan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2021-MSÜ) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden 25 Mart 2021 tarihinde saat 14.00'ten itibaren T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

04 Nisan 2021 tarihinde uygulanacak olan 2021-MSÜ sınavı için adaylar, saat 10.00'dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

Yorumlar