Mor şampuan ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Son günlerin en çok konuşulan şampuan çeşitlerinden biri olan Mor Şampuan ne işe yarar, nasıl kullanılır? İşte Mor Şampuan hakkında merak edilenler.

Google Haberlere Abone ol
Mor şampuan ne işe yarar, nasıl kullanılır?

Sarı saçlı bayanların en çok kullandığı ürünler arasında yer alan mor şampuan nedir, ne işe yarar, nasıl kullanılır? İşte mor şampuan hakkında tüm merak edilenler.

Mor şampuan genellikle sarı ve gri saçlı bayanların tercih ettiği üründür. Pek çok markanın mor şampuanını bulmak mümkündür. Onlardan bir kaçını sizler için araştırdık ve yazımızda mor şampuan ne işe yarar detaylarını bulabilirsiniz.

Mor şampuan, açık renkli saça sahip kişilerin saçlarında istenmeyen renk geçişlerini ortadan kaldırır.

Saç rengi; sarı, gri, beyaz olan kişilerin saçlarında istenmeyen renk geçişlerini ortadan kaldırmak için tercih ettikleri şampuan türü mor şampuan özellikle sarı saçlı kişilerde istenmeyen turuncu yansımaları ortadan kaldırıyor.

Else Color-Vive Mor Şampuan

Saç rengindeki istenmeyen geçişleri ortadan kaldırır ve saçın daha soğuk bir renge kavuşmasını sağlar. Ayrıca mor maskeyi de şampuanın ardından deneyebilirsiniz.

L'Oréal Professionnel Silver Şampuan

Silver şampuan, yine diğer şampuanlar gibi saçın renginin daha soğuk bir tona kavuşmasını sağlıyor ayrıca saça canlılık da kazandırıyor. Hoş kokusu ile ferhalatıcı bir etkisi de var.

Kérastase Blond Absolu

Gri ve sarı saçlarda istenmeyen sıcak tonları ortadan kaldıran diğer bir şampuan seçeneği ise Kérastase Blond Absolu şampuan. İstenmeyen renk tonu sorununu ortadan kaldıran Blond Absolu aynı zamanda saça bakım da yapıyor.

Mor Şampuan Ne işe Yarar?


Saçlardaki istenmeyen sıcak tonları ortadan kaldırır. Turuncuya çalan renk sorununu yok eder. Saça soğuk bir renk tonu sağlar. Saça yapılan boya işleminin ardından ortaya çıkan kusurları kimyasal yeni bir yola başvurmadan ortadan yok eder.

Mor şampuan saç rengini korumak ve düzene sokmak için içinde mor pigmentler barındırır. İstenilen ve hayal edilen sarı renkli saçlara kavuşmak için tercih edilen mor şampuan, istenmeyen yansımaları yok etme özelliğine sahip.

Mor şampuan her saç yıkamasında kullanılmaması gerekiyor. Günlük yıkamalarda normal şampuanınızı kullanınız. Mor şampuanı ise hafta 1 ya da en fazla iki kez kullanmanız uzmanlar tarafından tavsiye ediliyor.  Saç yıkaması esnasında ortaya çıkan mor boya rengi saç boyası gibi değildir durulma ile ortadan kaybolur. Şampuanı saçınızda 2-3 dakika kadar bekletmek istediğiniz sonucu almak için yeterli.

Mor şampuan ne işe yarar

Mor şampuan nasıl kullanılır?

Mor şampuan diğer şampuanlar gibi saç ıslatıldıktan sonra köpürtmek ve daha sonra durulamak sureti ile kullanılır. Fiyatı normal şampuanlarla aynı düzeydedir.

Yorumlar