Montella'dan maç sonrası açıklamalar

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, "Maçın genelinde çok fazla pozisyon bulduk, değerlendirebilirdik. Değerlendiremedik" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Montella'dan maç sonrası açıklamalar

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa ile 0-0 berabere kalan Adana Demirspor'un teknik direktörü Vincenzo Montella, "Maçın genelinde çok fazla pozisyon bulduk, değerlendirebilirdik. Değerlendiremedik." dedi.

Montella, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, taraftarlara galibiyet hediye etmek istediklerini, galip gelemedikleri için çok üzgün olduklarını belirtti.

Montella, şunları söyledi:

"Maçın genelinde çok fazla pozisyon bulduk, değerlendirebilirdik. Değerlendiremedik. Üst direkten dönen iki topumuz var. İkinci yarıda da çok net pozisyonlar var. İkinci yarının ikinci bölümünde özellikle 1-2 pozisyon verdik. Bizim de kalecimiz gayet iyiydi o pozisyonlarda. Dediğim gibi istediğimiz sonuç değil ama kabul etmek zorundayız ve bir dahaki maçtan itibaren tekrardan istediğimiz sonuçları almak için ne gerekiyorsa yapacağız."

BARIŞ: "TAKIMIMIZ POZİTİF YÖNDE FUTBOL OYNUYOR"

Kasımpaşa Antrenörü Gökmen Barış, zor bir deplasman maçına çıktıklarını dile getirdi.

Maça iyi hazırlandıklarını ifade eden Barış, oyuncularını sahadaki mücadelelerinden dolayı tebrik etti.

Barış, şunları kaydetti: "Maçı kazanabileceğimiz pozisyonlara da girdik. Takımımız pozitif yönde futbol oynuyor. Geçen hafta özellikle maça kötü başlamamıza rağmen, yenik başlamamıza rağmen çok gol pozisyonuna girdik. Gol pozisyonu kaçar tabii ki de gönül isterdi bugün buradan galibiyetle ayrılalım. Yakaladık da son dakikalarda bir pozisyonumuz vardı çok net. Beraberlikle sonuçlandı. Çok zor bir deplasman. Beraberlikle, puanla ayrılıyoruz."

Yorumlar