Mizalle kimin, Mizalle sahibi kimdir, nerelidir? (Mizalle ne demek)

Mizalle kimin, sahibi kimdir, ne zaman kim tarafından nerede kuruldu? Son dönemlerin popüler tekstil markaları arasında yer alan Mizalle'in kimin olduğu merak ediliyor.

Google Haberlere Abone ol
Mizalle kimin, Mizalle sahibi kimdir, nerelidir?

Mizalle kimin, Mizalle'in sahibi kimdir, kim tarafından nerede ne zaman kuruldu? Son dönemlerde televizyon ekranlarında reklamları dönen tekstil markası Mizalle kimin olduğu merak ediliyor. İşte Mizalle hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Moda ve kadın giyiminde yeni bir tarzla ortaya çıkan Mizalle son yılların en iyi çıkış yakalayan markalarından biri oldu. 

MİZALLE KİMİN, SAHİBİ KİMDİR?

Özellikle de kadınların rahat ve bol giyim tarzının öne çıkarıldığı tasarımlarıyla sektöre yeni bir soluk getiren Mizalle'in televizyon ekranlarında dönen reklamlarında da birbirinden ünlü isimler yer alıyor.

Mizalle kimin sahibi kimdir
Kandilli Tekstil ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Eymen Saraç

 

Mizalle Kandilli Tekstil Ticaret A.Ş'nin alt kuruluşudur. 

Kandilli Tekstil Ticaret A.Ş. ise iş adamı Muhammed Eymen Saraç tarafından 2018 yılında İstanbul'da kuruldu. 

Mizalle'in kendini tanıttığı "hakkımızda" sayfasında markayla ilgili şu detaylar yer alıyor: 

Mizalle, Muhammed Eymen Saraç tarafından 2018 yılı Haziran ayında moda sektöründe fark oluşturmak için kurulmuş Kandilli Tekstil’in kadın giyim markasıdır.

Mizalle, sanal ve fiziki mağazalarda deneyimli kadrosu ve yenilikçi yapısı ile yurtiçi ve yurtdışı pazarlarda büyümeyi, ölçülü giyimde modern çizgilerin ve şıklığın temsilcisi olmayı hedeflemektedir.

En güzel renkler ile sanatsal dokunuşlar, doğal malzemelerle doğa dostu ürünler, benzersiz tasarımlarla uygun fiyatlar Mizalle şemsiyesi altında bir araya gelmiştir.

Modern kadınların aradıkları şıklığı, modern çizgileri ve ölçülü giyimi bir araya getirerek oluşturduğu koleksiyonlarla giyim tutkusu oluşturmak Mizalle’nin en büyük tutkusudur.

Mizalle, yenilikçi, ilham veren, büyük hedefleriyle fark oluşturan, ekip çalışması ile büyüyen, zarif, dinamik, şık koleksiyonlara sahip, etkili adımlarla yeni moda anlayışına katkı sağlayan, başarıya inanmış bir markadır.

Marka Tonumuz; pozitif, doğal, sakin, cool, kendinden emin, merak uyandıran, ilham verici ve moderndir.

Marka Konumlandırmamız; Tarz ve fiyatta “ölçülü”, tasarım, kalite, modernlik ve şıklıkta “iddialı” kadın giyim markası.

Hedef kitlemiz; 14 yaş üstü, modayı takip eden, ölçülü bir stili olan, modern giyinmeyi tercih eden, kalite hassasiyeti yüksek ancak makul fiyatlara da önem veren kadınlar.

ÖZEL DAVETLE LANSMANI YAPILMIŞTI

Kadınların A’dan Z’ye ihtiyaçlarını karşılayarak, ölçülü giyim kategorisini büyüterek e-ticaret alanına yeni bir soluk getiren Mizalle 1 Kasım 2018 tarihinde İstanbul'da özel bir davetle lansmanını yapmıştı.

Özel davet iş, sanat, moda ve cemiyet hayatını da bir araya getirdi. Esra Seziş Kığılı, Özlem Saraç, Zehra Özkaymaz, Sevde Akhan, Siren Ertan, Rimel Aşkına, Demet Şener,  Beyza Lami, Fatma Çilek, Yasemin Özilhan, Esra Sönmezışık, Kübra Sönmezışık, Büşra Sönmezışık, Arzu Akalın, Nermin Gül, Ceylan Çapa, Sena Sever, Hülya Aslan Four Seasons'taki davetin konukları arasındaydı.

Mizalle Yönetim Kurulu Başkanı Eymen Saraç, yaptığı konuşmada yaklaşık bir yıldır hazırlıkları süren markanın iddialı bir koleksiyonla görücüye çıktığını, uzun yıllar boyunca moda sektörünün anılan ve öncü bir markası haline gelmeyi hedeflediklerini söyledi.

MİZALLE NE DEMEK?

Osmanlıca “Şemsiye” anlamına gelen Mizalle, 300 adet yeni ürünle modaseverlerin yeni adresi… Ölçülü giyim deyince akla gelen marka olmayı hedefleyen ve bu konuda rakibi olmayan Mizalle, kaliteli ve ulaşılabilir ürün seçenekleriyle e-ticarete de yeni bir soluk getirecek. Üç farklı gruptan oluşan koleksiyonuyla 20-50 yaş arası kadınları şık, kaliteli ve tasarım ürünlerle buluşturan marka, her hafta yeni ürünleri sitesine dahil edecek.

Mizalle koleksiyonu; üreten, hayatın ve iş yaşamının her alanında olan, sosyal yaşamı güçlü, kadına yönelik bir koleksiyon. Doğallık, hafiflik, şıklık, detaylardaki kumaş kalitesi ve farklılaşan tasarım izleri ise her parçada hissediliyor. 

Lansmanda Mizalle'nin  şehirli, elegan ve özellikle çalışan kadınlara yönelik koleksiyonu davetlilere sunuldu. Lansmanda sunulan parçaların Mizalle'nin internet sitesinden satışa sunulduğu açıklandı.

Kaynak: SonHaberler

Yorumlar