MINECRAFT oyun indir, yükle, oyna

Dünya’nın en sevilen ve en çok oynanan oyunlarından Minecraft oyunu oyna, minecraft indir, Minecraft nedir sözcükleri internette çok aranıyor. Peki minecraft oyunu nasıl indirilir ve nasıl oynanır.

Google Haberlere Abone ol
MINECRAFT oyun indir, yükle, oyna

Oyun severlerin en çok oynadığı ve en çok sevdiği oyunlardan olan minecraft oyunu internette en çok sorgulanan oyunlardan biridir. Oyun severler oyunun nasıl ve nereden indirileceğini sık sık araştırıyor. Oyunu indirmiş olan oyun severler ise oyunun nasıl oynanacağı konusunda video ve yazılar arıyor. Minecraft oyna, minecraft indir, Minecraft nedir aramaları da sıkça yapılıyor. Peki Minecraft nasıl oynanır ve minecraft nereden indirilir? Minecraft nedir? Detaylar haberimizde.

MİNECRAFT NEDİR?

Minecarft oyunu yazılımcısı Markus “Notch” Persson tarafından sadece bir hafta sürede yazıldı. 2009 yılında yazılan oyun 2011 yılında yayınlanmış ve dünya genelinde büyük bir beğeni kazanmıştır. Minecraft sınırları olmayan bir oyundur. Oyunu istediğiniz gibi kendinize göre dizayn edebilirsiniz. Minecraft oyununda gizemli dünyaları, adaları keşfedebilir ve canavarlarla mücadele edebilirsiniz. Grafik açısında çok basit bir tasarıma sahip olan oyun çok zevkli bir oyun olmasıyla bilinir.

Minecraft oyununda iki çeşit oyun türü bulunmaktadır. Oyunu bilgisayardan tam sürüm olarak oynayabileceğiniz gibi tarayıcılar üzerinden oynayabilirsiniz. Her iki farklı oyun çeşidinde de tüm oyun türleri bulunmaktadır. Çok oyunculu oynanabilir.

MINECRAFT oyun indir, yükle, oyna

DÜNYA ÜZERİNDE 40 MİLYON KİŞİ OYNUYOR

Çok basit grafiklere sahip olan Minecraft dünya üzerinde bir çok kişi tarafından oynanıyor. Sadece PC ve MAC’de oynayan sayısı 18 milyon olarak bilinmektedir. xbox, playstation, ios ve android platformlu cihazlarda oynayanların sayısı ile birlikte oyuncu sayısı 40 milyonu bulmaktadır.

MİNECRAFT ÇOCUKLAR İÇİN UYGUN MU?

Çok basit bir tasarıma sahip olduğu için ebeveynlere görüntüsüyle güven veren oyunu çocukların oynaması güvenilir mi? Uzmanlar oyunun 13 yaşından büyükler için uygun olabileceğini söylemektedir. Ancak 13 yaşından küçük çocuklar içinde de yaygın olarak oynanan bir oyun. Oyunun yeni alanlar geliştirme ve kendi dünyanı kurma olanağı vermesi çocukların hayal dünyası üzerinde olumlu etkileri olduğu bilinmektedir. Oyunda çıkan küçük zorlukları aşarak özgüven kazanan çocuklar bu kazanımı gerçek hayata yansıtabilir ve olumlu etkiler bırakabilir. Sayısal anlamda da çocuklara katkısı olduğu ifade edilen oyunun asıl sorunu ise çocuklar üzerinde bağımlılık etkisi oluşturmasıdır. Online olmayan versiyonda şiddet içerikleri pek fazla olmasa da online olan versiyonlarda çeşitli tehlikeler barındırabilir. Ailelerin bu noktada çocuklarını kontrol etmeleri tavsiye edilmektedir.

MINECRAFT oyun indir, yükle, oyna

Minecraft Oyna

Minecraft oynamak isteyenlerin en çok araştırdığı kelimelerden biri de Minecraft oyna. Minecraft oynamayı öğrenmek isteyen oyuncular video paylaşım sitelerinden oynanmış oyunları izleyerek detaylı bilgi sahibi olabilirler.

Minecraft İndir

Minecraft İndir şeklinde arama yapan oyun severler oyunu internet üzerinde kolayca indirebilir.

Minecraft Nasıl Oynanır?

Çocukların en sevdiği Minecraft'da eşyalar nasıl yapılır?

Özellikle hayatta kalma modunda eşya yapma kutusu yoktur.

Peki ama biz çocuklar nasıl eşya yapma kutusu yapacaz?

Biz çocukların nasıl eşya yapacağı marak ediliyor.

 Minecraft'da "e" tuşuna basarak kendimizi ve bizde olan eşyaları görürüz.

Yani kısacası kendi sandığımızı görürüz.

Kendi görselimizin yanında olan 4 kutucuğa gerekli olan malzemeleri koyarız ve yanda 5. kutucuk çıkacak. O 5. kutucuğa tıkladığımızda o kutucukta eşya kutusu çıkacakdır.

Peki ama bizler oyunu yeni oynayacaksak eğer, ne yapacağız?

EŞYA KUTUSUNUN MALZEMELERİ:

İlk önce 1 odun ağaçtan keseceğiz.O 4 kutucuğun birine odunu koyacağız.ve 5.kutuya tıkladığımızda 4 ahşap kalas elde edilecek.
4 ahşap kalastan 1 çalışma kutusu yapacağız.Eşya kutusunda zaten eşyaların yapımı vardır genellikle.

BAŞLANGIÇ EŞYALARI :

Ahşap kalas için 1 odun
Çubuk için 2 ahşap kalas
Meşale için 1 kömür 1 çubuk
Çalışma masası için 4 ahşap
Fırın için 8 kaldırım taşı
Sandık için 8 ahşap kalas
Merdiven için 7 çubuk
Çit için 6 çubuk
Tekne için 5 tane ahşap kalas
Ahşap basabak için 3 ahşap kalas
Taş basamak için  3 taş tuğla
Tabela için 6 ahşap kalas ve 1 çubuk
Kapı için 6 ahşap  kalas

Bunlar en gerekli eşyalarımızdır. Daha fazlasıda var. Fakat  diğerleri oyunda gösteriliyor.

Yorumlar

:D Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çok kötü bir indirme hiç indermiyoz :D
Nisa Ayyýyyyyyyýyy
FENERBAHÇE Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa cok güzel bir oyun
AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaazaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Bir de bu bu yüzden fazla videosunu gör ki bir de bir de bu kadar çok şey değişti milli eğitim müdürlüğü hizmet binası ile birlikte bu kadar çok şey öğrendim
İsa Gggi