Milli Takım Maçı Canlı İzle Yayın hangi kanalda?

Milli Takım uzun aradan sonra bu akşam Macaristan ile karşı karşıya geliyor. 9 ay sonra sahalara çıkacak olan Milli Takım maçı canlı izle hangi kanalda, saat kaçta? İşte detaylar:

Google Haberlere Abone ol
Milli Takım Maçı Canlı İzle Yayın hangi kanalda?

Milli Takım uzun aradan sonra yeşil sahalara dönüyor. Bu akşam Macaristan ile karşı karşıya gelecek Milil Takım, bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılması halinde grubun ilk haftasında avantajı elinde bulunduracak. Türkiye Macaristan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda izlenebilecek? İşte, Milli maçın kanal bilgileri ve karşılaşma öncesi son detaylar...

İLK 11'LER BELLİ OLDU

Türkiye'nin ilk 11'i: Uğurcan, Mert, Merih, Çağlar, Umut, Kaan, Mert Hakan, Hakan Çalhanoğlu, Emre Kılınç, Ahmed Kutucu, Burak Yılmaz

Macaristan'ın ilk 11'i: Gulacsi, Fiola, Lang, Orban, Atilla, Nagy, Siger, Holender, Szoboszlai, Sallai, Szalai.

Milli maç için nefesler tutuldu. Türkiye Macaristan maçı ile tam 9 ay sonra sahaya çıkacak olan A Milli Takımımız, UEFA Uluslar Ligi B Ligi Mücadelesi kapsamında Macaristan'ı konuk edecek. Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma, ekran başından canlı izlenebilecek. Tarihi boyunca Macaristan ile 14 kez karşı karşıya gelen Türkiye, 8 mağlubiyet ve 4 galibiyet ile sahadan ayrıldı. Kendi evinde oynadığı 7 mücadeleden 3 galibiyet elde ederken 3 kez de mağlup ayrıldı. Peki, Türkiye Macaristan maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda izlenebilecek? İşte, karşılaşma öncesi bazı bilgiler..

Türkiye, Uluslar Ligi B Ligi 3.Grup ilk maçında Macaristan'ı ağırlayacak. 3 Eylül Perşembe günü saat 21.45'te oynanacak karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Artur Dias yönetecek.

 

 


A MİLLİ TAKIM KADROSU

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Uluslar B Ligi'nde Macaristan ile kıran kırana bir maç oynayacaklarını ve sahaya kazanmak için çıkacaklarını söyledi.

Güneş, A Milli Futbol Takımı'nın bugün UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'ta Macaristan ile yapacağı karşılaşma öncesi maçın oynanacağı Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Güneş, perşembe günkü maçta kadro tercihinin sorulması üzerine, "Bazı genç arkadaşlara, yeni gelen arkadaşlara görev vereceğim. Takımın genel durumunu bilmiyoruz, net bir şey söylemek mümkün değil ama bulunduğumuz kısa süre içerisinde eldeki oyunculardan durumlarını değerlendirerek, bir de geçmiş kadronun iskeletinden bazı oyuncuları yeni oyuncularla beraber göreceğiz. Maçı kazanmak istiyoruz ama bazı oyuncularımızı da burada görme şansımız olacak." diye konuştu.
Güneş, kadro olarak sadece kendilerinde değil, Macaristan'da da değişiklikler olabileceğini dile getirerek, son kararını perşembe günü vereceğini ancak daha önce oynamayan oyunculara şans tanıyacağını ifade etti.

Yorumlar