MG araba hangi ülkenin? MG araba kimin, sahibi kimdir, nerelidir, fiyatları nasıl?

MG araba hangi ülkenin arabası fiyatları, yorum, hangi ülkenin, nerede üretiliyor, MG araba ikinci el satış fiyatları veya sahibinden ne kadar satılıyor? Bu aracı kullananlar memnun mu, bunu yapılacak yorumlardan göreceğiz.

Google Haberlere Abone ol
MG araba hangi ülkenin? MG araba kimin, sahibi kim

MG arabanın hangi ülkeye ait olduğu, nerede üretildiği merakla araştırılıyor. MG araba sahibinden ne kadar, fiyat aralığı nerede dolanıyor? Aracı kullananlar memnun mu, yorumlar ne diyor? İşte MG kimin araba hangi ülkenin arabası fiyatları, yorum, hangi ülkenin, nerede üretiliyor, MG araba sahibinden ne kadar hakkında merak edilenlerden bazıları: 

MG ARABA HANGİ ÜLKENİN, KİMİN?

Türkiye'de son dönemlerde bilinen ünlü markaların dışında adı çok az duyulmuş lüks araba markaları da sıklıkla karşımıza çıkmaya başladı. Birbirinden lüks araçların markalarını görenler şaşırıyor. Onlardan biri de MG isimli yabancı otomobil markası oldu.

MG Araba kökeni 1920'li yılların başlarına kadar gidiyor.

MG araba fiyatları, yorum, hangi ülkenin, nerede üretiliyor, MG araba sahibinden ne kadar?
MG araba fiyatları

 

Açılımı "Morris Garages" olan MG Arabayı 1924 yılında Cecil Kimber kurdu.

Merkezi İngiltere'nin Oxford şehrinde bulunuyor.

Spor arabalar üreten bir İngiliz markası olan MG, iki kapılı üstü açık spor arabalarıyla tanınır.

MG araba fiyatları, yorum, hangi ülkenin, nerede üretiliyor, MG araba sahibinden ne kadar?
MG araba fiyatları

 

Temmuz 2005`te Çinli Nanjing Otomobil Grubu MG ismini ve üretim tesislerini satın aldı.

Aynı zamanda "MG" isim hakkını ve fabrikayı satın alan 2. Çin firması olan Nanjing de NAC MG ismi ile hem Çin'de hem de İngiltere'de üretim çalışmalarına başladı.

2007'den itibaren diğer çinli SAÍC grubu ile birleşerek üretime devam ettiler.

MG araba 2022 fiyat listesi en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

Resmi internet sitesinde yer alan fiyatlara bakıldığında ise diğer Avrupa arabalarına göre çok fazla yüksek fiyatlı görünmüyor.

İşte MG araba 2022 fiyat listesi güncel:

Model Motor Tipi Beygir
Gücü
2021 model fiyat listesi
MG ZS Comfort 1.5 5MT Benzin 106 PS 449.000 ₺
MG ZS Luxury 1.0T 6AT Benzin 111 PS 524.000 ₺
MG ZS EV Comfort Elektrik 143 PS 639.000 ₺
MG ZS EV Luxury Elektrik 143 PS 669.000 ₺
MG EHS PHEV Comfort Hybrid 258 PS 939.000 ₺
MG EHS PHEV Luxury Hybrid 258 PS 999.000 ₺

 

Firmanın önemli notu: Tescil tutarı plaka, ruhsat, işlem masraflarını ve eğitime katkı payını içerir. Trafik sigorta poliçe bedeli ve diğer tüm sigortalar bu tutara dahil değildir. Hibrit otomobillerin çıkış gücü olarak elektromotor ve benzinli motordan oluşan sistemin toplam çıkış gücü belirtilmiştir.

MG ARABA FİYATLARINDA TAKAS DESTEĞİ

Türkiye'de halihazırda satışları devam eden MG araba sıfır modellerinde uygun kredi imkanı ve takas desteği sağlıyor.  Takas desteği 50 bin liraya kadar varıyor. 

MG, yılın son çeyreğinde Ekim ayına özel düşük faizli kredi veya takas desteği ile sıfır araç sahibi olmak isteyenlere fırsatlar sunuyor. MG’nin, benzinli ve elektrikli çift motoru bulunan hem şebeke elektriğinden hem de sürüş esnasında şarj edilebilen bataryası ile hiç benzin harcamadan günlük şehir içi kullanım imkanı sunan E-HS PHEV Luxury modelinde 400 bin TL için 12 ay vade ve %0,99 faiz oranına sahip kredi fırsatı veya 50 bin TL takas desteği ile MG severleri bekliyor.

Bagajında katlanabilir e-bisiklet bulunan benzinli ZS Luxury Plus ve Luxury modeli için ise 200 bin TL için 12 ay %0,99 faizli kredi veya 30 bin TL takas desteği fırsatı sunuluyor.

1.5 litrelik benzinli motora sahip 5 ileri manuel şanzımanlı ZS Compact modeli ise 120 bin TL için 12 ay vadeli %0,99 faizli kredi imkânı veya 15 bin TL takas indirimi fırsatıyla yeni sahiplerini bekliyor.

 

Yorumlar

Ümit baş MG 1.5 benzinli en dolusu alacağım yardımcı olursanız ?