Mevla Kaya kimdir, Salih Kaya ve Nilüfer kimdir, nerelidir, konuları nedir?

Mevla Kaya Esra Erol'da programında Nilüfer isimli genç kadının eşinin elinden aldığını ancak yine de aynı evde yaşamaya devam ettiklerini açıklamıştı.

Google Haberlere Abone ol
Esra Erol'da Mevla ve Nilüfer kimdir, nerelidir?

Mevla Kaya, Esra Erol'un programına katılarak eşi ve eşinin sevgilisiyle aynı evi paylaştığını belirterek yardım talebinde bulundu. Ancak yardım talebi karşılandığı halde Kaya, aynı evde yaşamaya devam kararı aldı. Kaya'nın bu kararı herkesi şaşkına çevirdi. Sorular üzerine ise, "Çocuklarım için" dedi.

Mevla Kaya, günler süren tartışmalara rağmen eşi Salih Kaya'yı affettiğini belirterek onunla barışmak istediğini söyledi. İkili barışarak stüdyodan ayrıldı; ancak Nilüfer Salih Kaya'nın kendisini bırakmasından yakındı.

Çocukları için kocası Salih ve onun sevgilisi Nilüfer ile aynı evde yaşayan Mevla Kaya'nın hikayesi Türkiye'yi şaşkına çevirdi. Kuma olarak üzerine gelen Nilüfer Uysal ile eşi Salih'in canlı yayında sergiledikleri pişkinlik tepki çekerken, Mevla'ya destek yağdı. Hem maddi hem de manevi destek alan Mevla Kaya'nın verdiği son karar ise herkesi şaşkına çevirdi. Esra Erol'un desteğine rağmen Mevla 'eşimi bırakmayacağım' dedi. 

Türkiye'yi şaşkına çeviren olaylar dizisi Hayriye Uysal isimli anne Esra Erol'un programına çıkıp 19 yaşındaki kızı Nilüfer'i aradığını söylemesi ile başladı. Kızı Nilüfer'in evli ve 3 çocuklu Salih Kaya isimli kişiyle yaşadığını belirten anne yardım istedi. Esra Erol'un programına bağlanan Salih Kaya ise bunu doğruladı ve Nilüfer'in sevgilisi olduğu ve eşiyle birlikte aynı evde yaşadıklarını itiraf etti. 

 32 yaşındaki evli ve 3 çocuklu Salih Kaya'nın 'birbirimize sevdalıyız' sözleri üzerine tepki gösteren Esra Erol, "Böyle sevdanın Allah belasını versin' diyerek tepki gösterdi. Salih Kaya'nın arsızlığı herkesi şaşkına çevirirken, yayına çıkan sevgilisi Nilüfer Uysal da ondan farksızdı. Üzerine gittiği 3 çocuk annesi Mevla Kaya ile kardeş gibi olduklarını söyleyen Nilüfer, ahlaksız ilişkisine kılıflar uydurdu. 

Salih Kaya ile birliktelik yaşayan, evli olduğunu bildiği halde onunla evine giderek yaşamaya razı olan Nilüfer isimli genç kadın, sonunda yarı yolda kaldı. Çünkü Salih, asıl eşi Mevla ile birlikte yaşamaya karar verdi. Nilüfer ise yaptığı yanlışın farkında olmayarak hala Salih'in kendisini bıraktığını belirterek Esra Erol'a yalvardı.

 

3 çocuğunun hatırına eşi Salih ve sevgilisi ile aynı evde yaşayan Mevla Kaya da canlı yayına çıktı. Eşinin Nilüfer ile evlenebilmek için 'nikahını' vermesini istediğini belirten Mevla, hem onu hem de 3 çocuğunu yakmakla tehdit ettiğini açıkladı. Salih Kaya ise canlı yayında "Ben Nilüfer'i seviyorum, Mevla'yı istemiyorum" diyerek genç kadına büyük bir şok yaşattı. 

Duydukları karşısında yıkılan Mevla Kaya, stüdyoyu gözyaşları içinde terketti. Sakinleştikten sonra yayına dönen Mevla Kaya'ya Esra Erol sahip çıktı. Esra Erol, eşinden ayrılması için her türlü desteği vereceğini ona ve çocuklarına yeni bir hayat kurabileceğini söyledi. Canlı yayına bağlanan bir çok kişi de Mevla'ya maddi destek verme sözü verdi. 

ürkiye'nin desteğini arkasına alan Mevla Kaya'nın vereceği karar merak konusu oldu. Mevla perşembe akşamı çıktığı canlı yayında aldığı kararla herkesi şaşkına çevirdi.

 Mevla "Ne olursa olsun eşim Salih'ten boşanmayacağım, nikahımı vermeyeceğim' dedi. Eşiyle ilişkisine devam etme kararı alan Mevla, "Peki o eve dönecek misin' sorusuna ise 'Şu an o konuda net bir karar vermedim' dedi. Mevla 'boşanmama' kararını eşi sevgilisiyle evlenmesin diye verdiğini söyledi. 

Yorumlar

bir vatandas mevla oraya niye cikiyonn esrs erola pirimm yapmak icinmi defol git porogramdan
Neziha pehlivan mevla sen.cok alcaksin ikili.oynuyonn yardimm etsinler diye aygiliyomm karari yalan söyliyomn sen ne gurursusunn
vatandaş Herkes rol yapıyor.Aile bağları temelden çökmüş.Olan çocuklara olmuş.Buna neden olanlarda da ar kalmamış!
Zeynep Mevla hanım sen çocukların için eşinle barıştın iyi yaptın kim ne derse desin yoluna devam et hayırlısı olsun.
Zozan Sen çok temizyuzlusun mevla kendini ezdirme kuma olma