Metroda sakallı cübbeli vatandaşa marşlı taciz

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katılan bir grup, metroda rast geldikleri sakallı ve cübbeli vatandaşa aleni bir şekilde tacizde bulundu. Taciz anlarını kameraya da kaydeden saldırganların bu tutumu sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılandı.

Google Haberlere Abone ol
Metroda sakallı cübbeli vatandaşa marşlı taciz

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarından dönen ırkçı ve faşist görünümlü, metroda kendi halinde yolculuk yapan sakallı ve cübbeli vatandaşı taciz etti. Grubun bu saldırgan tavrı sosyal medyada günün konusu oldu.  

Salı günü İstanbul'da düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamalarından dönen ırkçı bir grup, Marmaray'da kendi halinde yolculuk yapan sakallı ve cübbeli vatandaşa aleni bir şekilde tacizde bulundu.

Tacizci grubun, mağdur vatandaşı görür görmez Onuncu Yıl Marşı'nı söylemeye başladığı, bazılarının ellerindeki Atatürk posterlerini adamın yüzüne yüzüne tuttuğu, bazılarının ise cep telefonlarıyla adamı, bir suçluymuş gibi görüntülemeye çalıştığı görülüyor. 

Görüntülerin sosyal medyaya düşmesiyle büyük tepki oluştu.

Sosyal medyada çok sayıda kullanıcı, kendi halinde bir vatandaşa yapılan bu eziyete tepki gösterdi.

Yorumlar

ömer bu azgın azınlığın, cunhuriyet anlayışlarını ayaklarımın altına alıyorum. ve o kafadakilerınde dahil olmak üzere, hepsinin yüzlerine tükürüyorum. orada olmak vardı..
YAZAR 75 başta ben gördüğümde durumu yadırgadım. adam adına üzüldüm. tekrar izlediğimde adama yapılan bir saldırgan davranış veya müdahale yok. sizde olayı o kadar taraflı vermişsiniz ki sanki adamı dövmüşler. siz habercisiniz lütfen haberi yanlı vermeyin. tarafınız olmasın. gerçek bir haber sitesi olun