Metin Süs kimdir, nerelidir, Halil Falyalı cinayetinde Sedat Peker'in parmağı var mı?

Metin Süs kimdir, nerelidir, Sedat Peker'in akrabası mı veya adamı mıdır? İddia edildiği gibi Halil Falyalı cinayetinde Sedat Peker'in parmağı var mı?

Google Haberlere Abone ol
Halil Falyalı cinayetinde Sedat Peker iddiası

Metin Süs kimdir, nerelidir, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in akrabası mı veya adamı mıdır? İddia edildiği gibi Halil Falyalı cinayetinde Sedat Peker'in parmağı var mı? 

KKTC'de Söylemezler çetesi tarafından tuzağa düşürülerek öldürülen Halil Falyalı cinayetinde yeni son dakika gelişmeleri yaşanıyor. İddiaya göre cinayeti işleyen Söylemezler çetesinin Sedat Peker ile bağlantısı tespit edildi. Bağlantının ana noktası ise Peker'in adamı ve akrabası olduğu ileri sürülen Metin Süs'tür. Peki, Metin Süs kimdir, Sedat Peker'in akrabası mı veya adamı mıdır? İddia edildiği gibi Halil Falyalı cinayetinde Sedat Peker'in parmağı var mı?

Metin Süs kimdir, nerelidir, Halil Falyalı cinayetinde Sedat Peker'in parmağı var mı?
Mustafa Söylemez havalimanında 

 

Halil Falyalı cinayetiyle soruşturmasıyla ilgili Mustafa Söylemez'in Kuzey Kıbrıs'tan İstanbul'da döndükten sonra Bakırköy'de Sedat Peker'in akrabası olduğu belirtilen Metin Süs ile görüştüğü ileri sürüldü. Söylemez'in olay gününde havalimanından fotoğrafları da ortaya çıktı.
Falyalı cinayetinde Emniyet, Sedat Peker'i işaret etti

Halil Falyalı cinayeti soruşturmasıyla ilgili DHA'nın emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, "Söylemez Kardeşler" suç örgütü elebaşı Mustafa Söylemez'in olay günü sabahında Kıbrıs'tan uçakla İstanbul'a indiği ve Bakırköy'de bulunan kahvaltı salonunda Sedat Peker'in akrabası ve adamı olduğu belirtilen Metin Süs'le görüştüğü öğrenildi.

Mustafa Söylemez'in ağabeyi Mehmet Faysal Söylemez'i aramak için Süs'ten telefonunu istediği ve ağabeyini arayarak bilgi verdiği belirtildi. Olayın ardından ilk gözaltına alınan Mustafa Söylemez'in avukatının, Metin Süs'ü arayarak bilgilendirdiği kaydedildi.

Soruşturma kapsamında sulh ceza hakimliğine çıkarılan Mustafa Söylemez, Faysal Söylemez, Abdurrahim Çelik, Ender Yıldız ve Cengiz Şener tutuklanırken, Ahmet Naim Memiş, Metin Süs ve Celal Birol adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.


 

Yorumlar