Metin Özkan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Metin Özkan kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşındadır, asıl mesleği nedir? Televizyon ekranlarında son dönemlerde görüşlerine en sık başvurulan isimler arasında yer alan Metin Ozkan, MHP'ye yakınlığıyla biliniyor.

Google Haberlere Abone ol
Metin Özkan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Metin Özkan kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve hangi partilidir? Asıl mesleği nedir? Metin Özkan, gazeteci kimliğinin yanısıra MHP'li olmasıyla bilinir. Hatta MHP'den milletvekili adayı olduğu da biliniyor.

Metin Özkan kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?
Metin Özkan, MHP Genel Başkanı Bahçeli ile

 

Gazeteci ve yorumcu Metin Özkan aslen Yozgatlı'dır.

54 yaşındadır. 

Bengütürk TV genel yayın yönetmeni olarak görev yapıyor.

Metin Özkan 1964 yılında Yozgat'ta dünyaya geldi. 

25 yıllık meslek hayatında birçok gazete ve televizyonun Ankara temsilciliği ve yöneticilik görevlerinde bulundu. Sürekli basın kartı sahibi olan Metin Özkan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanı olarak görev yapıyor. 

Metin Özkan 7 Haziran 2015 seçimlerinde MHP'den milletvekili adayı oldu.

Metin Özkan, 2015 yılında katıldığı bir televizyon programında takındığı tavır ve kullandığı üslup rahatsızlık yaratmıştı. Haber Türk tv'te katıldığı bir programda, "Çantasında 3 bin kişilik şerefsizler listesi var" emiş büyük tepki toplamıştı.

PROGRAMDA GERGİNLİK

CNN Türk'te Semiha Şahin'in sunduğu CNN Türk Masası programında AİHM'in Selahattin Demirtaş hakkında verdiği 'serbest bırakılsın' kararı masaya yatırıldı. Programın konukları AK Partili Mehmet Metiner, Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, Av. Ruşen Gültekin, Gazeteci Metin Özkan, ve SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı söz konusu kararı değerlendirdi.

Programın ilerleyen saatlerinde İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu CNN Türk canlı yayınına telefonla bağlanarak AİHM'in Demirtaş kararını yorumladı.

İYİ Partili Yavuz Ağıralioğlu'na soru sormak isteyen Metin Özkan, programın sunucusu Semiha Şahin'e Hakan Bayrakçı ile ilgili, "Bir moderatör olarak müdahale eder misiniz? Ben soru sormak istiyorum. Hakan Bey'i susturun bir Hakan Bey'i" çağrısında bulundu.

Programa video konferans yöntemi ile bağlanan Hakan Bayrakçı da Metin Özkan'ın sözlerine sinirlenerek, "Hakan Bayrakçı 50 dakikadır konuşmuyor Metincim. İstersen bırakıp gideyim" dedikten sonra kulaklığını çıkarıp CNN Türk canlı yayınını terk etti.

Bayrakçı daha sonra ise video konferans yöntemi ile bağlandığı yayına geri döndü. Mehmet Metiner de "Susturun lafı şık olmadı" diyerek Metin Özkan'a tepki gösterdi.

ÜMİT ÖZDAĞ HAKKINDA İDDİALARI

Metin Özkan en son TV100 kanalında katıldığı programda Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ hakkındaki iddialarıyla gündeme geldi. Özkan, Özdağ'ın kendi öğrencilerine tacizde bulunduğunu belirterek belge göstermişti. 

İşte Metin Özkan'ın Selçuk Özdağ hakkındaki iddiaları: 

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar