Mesut Yar nereli, kaç yaşında, eşi kim, kaç kez evlendi, kimdir?

Mesut Yar nereli, kaç yaşında, eşi kim, kaç kez evlendi, kimdir? soruları ünlü ismi tanıyan hayranları tarafından sık sık sorulan sorular arasında yer alıyor. Ünlü sunucunun mesleği kadar özel hayatı da sık sık gündeme geldiği için bu soruların sorulmasını da doğal karşılamak gerekir.

Google Haberlere Abone ol
Mesut Yar nereli, kaç yaşında, eşi kim, kaç kez ev

Mesut Yar nereli, kaç yaşında, eşi kim, kaç kez evlendi, kimdir? Magazin dünyasında sevgili yapmak yerine toplumun örf ve adetlerine göre hareket ederek evlilik yapmayı tercih eden Mesut Yar, hareketli hayatı nedeniyle istemeden de olsa birden fazla evlilik yapmak durumunda kalmış insanlardan birisidir.

MESUT YAR NERELİ, KAÇ YAŞINDA, EŞİ KİM, KAÇ KEZ EVLENDİ, KİMDİR?

Mesut Yar'ın birden fazla kez evlendiği hemen hemen onu tanıyan herkes tarafından bilinir. Ancak kaç kez evlendiği ise bilinmiyor. Programlarını izleyen hayranlarının kafasında sık sık, Mesut Yar eşi kim, Mesut Yar kaç kez evlendi şeklinde sorular dolaşıyor. Biz de hayranlarının bu merakını gidermek için gerekli olan bilgileri onlar için derledik. İşte Mesut Yar'ın evlilik durumu:

Mesut Yar şu ana kadar üç kez evlendi. Şu an evli olduğu için doğal olarak iki kez de boşanmış oldu.

Mesut Yar ilk evliliğini 1993 yılında 27 yaşındayken yaptı. Bu evlilikten şu anda 27 yaşında olan Batuhan isimli bir genç oğlu var. Yani şu anda babasının evlendiği yaşta. 

Yar, son evliliğini ise 2012 yılında üçüncü evliliğini Ajanda PR adlı şirketin sahibi Ferda Çekem ile yaptı.

MESUT YAR ASLEN NERELİDİR?

54 yaşında olan Mesut Yar 1966 yılında İstanbul'un Şişli ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Erzurumlu olduğu belirtilen Mesut Yar'ın henüz çocuk yaşta önce babasını, ardından annesini kaybettiği biliniyor. Çocuk yaşta ağır işlerde çalışmaya başlayan Yar, liseyi meslek lisesinde tamamladı.

Üniversite eğitimini Fen Edebiyat Fakültesi'nde Arekoloji bölümünde tamamlayan Yar, daha sonra gazetecilik eğitimi almaya çalışsa da yarıda bırakmak zorunda kaldı.

Gazetecilik hayatına ise stajyer muhabir olarak Hürriyet gazetesinde başladı.

Ağzının iyi laf yapmas, kaleminin mizah açısından güçlü olması onu birçok alanda aranan isim olarak ön plana çıkardı.

Oyun yazarlığı, metin yazarlığı gibi projelerde de çalışan Mesut Yar'ın geçmişinde televizyon kurmak, dergi çıkarmak gibi projeler de var.

Radyo programları da yapan Mesut Yar'ın aynı zamanda kitapları da bulunuyor. 

İşte Mest Yar Kitapları:

Aman Aklınıza Mukayyet Olun (2001), Ölüm Çözdü Uçkurunu, Final Konuşmaları, Ölüler Kitabı (2002), Kurtuluş Aşkta Aşk Kurtuluş'ta (2003), Sesler Yüzler Sokaklar (2006), Yeni Bir Ayrılığa Mecalim Yok (2007), Denizin Günlüğü - EGE, Acı Reçeteyle Tatlı Son (2011). Ekonomi Politik-Zarif Mezar Taşları(Ahmet Arif Eren ile, 2018).

Mesut Yar'ın şu ana kadar yaptığı televizyon programları:

1994 yılında Kanal E televizyonunun kurucuları arasında oldu. Daha sonra da Show TV, Number One TV, HBB TV, Kanal 6, Star TV, Cine 5, atv, CNN Türk (Burada Laf Çok) gibi ulusal kanallarda yapımcılık, sunuculuk ve anchormanlik yaptı.

Mesut Yar nereli, kaç yaşında, eşi kim, kaç kez evlendi, kimdir?
Mesut Yar nereli, kaç yaşında, eşi kim, kaç kez evlendi, kimdir?

 

Kanal E'de By Night, Number One TV'de Mr. Night , Euro Show TV'de Pasaport , HBB TV'de On da 10, atv'de Uyuma Türkiye, tv8'de İnsan Sarrafı, Star TV'de Gece Hattı, Ayaküstü, Tuhaf Şeyler, Pasaparola, Uyan Türkiye, İz Tv'de Taş Gaste isimli programları sundu.

360 TV’de her akşam “Mesut Yar İleLaf Çok “programını hazırlayıp sundu.

Mesut Yar Radyo Programları:

Can Dündar'la Birlikte/ Show Radyo'da "Show'da Günaydın", Best FM'de Uyan Türkiye, Radio Contact'ta Mesut Yar Show, FBFM'de Günaydın adlı radyo programlarını sundu.

Ancak Türkiye onu NTV, CNNTürk gibi kanallara yaptığı haber programlarıyla tanıyor.


 

Yorumlar