Mesut Akusta öldü mü? Neden öldü mü diye soruluyor?

Mesut Akusta'nın ölüp ölmediğine ilişkin sorular son günlerde merakla sorulurken; soruların neden gündeme geldiği de merak konusu oldu. İşte soruların nedeni:

Google Haberlere Abone ol
Mesut Akusta öldü mü? Neden öldü mü diye soruluyor

Mesut Akusta öldü mü yaşıyor mu soruları magazin dünyasında bu aralar merakla soruluyor. En son "Teşkilat" dizisinin "başkan" karakterini canlandıran Akusta şimdilerde bir başka TRT1 dizisi olan "Yürek Çıkmazı"nda sorunlu bir babayı canlandırıyor. Profesyonel oyuncu Akusta bu dizide de yine oyunculuğunun hakkını verirken, önceki gün hakkında üzücü bir haber magazin basınında yer aldı. Peki, Mesut Akusta öldü mü? Neden öldü mü diye soruluyor?

MESUT AKUSTA ÖLDÜ MÜ?

Mesut Akusta'nın öldüğü yönündeki iddialar veya haberlerin çıkma nedeni ünlü oyuncunun geçirdiği bir trafik kazasına dayanıyor. Magazin medyasına göre ünlü oyuncu Mesut Akusta talihsiz bir kaza geçirdi. 

Gold Film’in "Yürek Çıkmazı" dizisinde başrol oynayan oyuncu Mesut Akusta, diş tedavisine giderken araçtan düştü. Akusta'nın 3 parmağı kırıldı.

Mesut Akusta öldü mü? Neden öldü mü diye soruluyor?
Mesut Akusta öldü mü? Neden öldü mü diye soruluyor?

 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, çekimler sırasında dişi yerinden çıkan Akusta, doktora gitmek için set aracına bindi. Oyuncu, araçtan indikten sonra dengesini kaybedip düştü. Arabayı kullanan şoförün hareket etmesiyle birlikte yere düşen oyuncunun parmakları ezildi.

kusta’nın tedavisi yapıldıktan sonra kırılan parmakları alçıya alındı. Oyuncu, dizide birileriyle kavga etmiş gibi gösterildi.

MESUT AKUSTA KİMDİR?

Mesut Akusta, 22 Şubat 1964 tarihinde Konya'da dünyaya geldi. İlkokul öğrenimine Konya'da, ortaokuluna babası emekli olunca annesinin memleketi Afyon'da gitti.

Ortaokul son sınıftayken okuldan uzaklaştırıldı. 1985 yılında babasının ölümü üzerine Ankara'ya taşındılar. Aynı yıl kendi imkanlarıyla tiyatro yapmaya başladı, altı yıl çocuk tiyatrosunda yer aldı. Ankara'daki halk eğitim merkezlerinde, teknik ressamlık ve tiyatro kurslarına gitti.

Edebiyat ve sanat fakültesini kazandı.

1992 yılında Hadi Çaman Yeditepe Oyuncularına katıldı. 1993 yılından itibaren dizi ve filmlerde rol almaya başladı. 1997 yılında Nezihe Araz'ın yazdığı Cahide adlı oyunda rol aldı. Fehim Paşa Konağı, Atları da Vururlar ve Şerefe Yirminci Yüzyıl adlı müzikallerde yer aldı.

14 Ocak 2011 tarihinde trafik kazası yapan Akusta, büyük tehlike atlattı. 2013-2016 yılları arasında yayımlanan Karagül adlı dizide canlandırdığı "Kendal Şamverdi" karakteriyle tanındı.

Ağustos 2021'de Çankaya'daki evinde beyin kanaması geçirdi ve hastaneye kaldırıldı.

2016 yılında İdris Özbir'in kızı Şafak Özbir ile evlenmiş, 2017 yılında Berfin Cano adında bir çocuğu olmuştur.


 

Yorumlar