Messi neden ayrıldı?

Messi neden ayrıldı, Messi Barcelona'dan ayrıldı mı kaldı mı derken anlaşma sağlanmıştı; ancak gelen son dakika sürpriz kararla herkes şok oldu. Çünkü ani gelişen kararla Messi'nin Barcelona'ya veda ettiği açıklandı

Google Haberlere Abone ol
Messi neden ayrıldı?

Messi neden ayrıldı, ayrılma sebebi nedir? Messi Barcelona'dan ayrıldı mı ayrılıyor mu ne oldu sonuç derken beklenmedik bir karar geldi.

Dünyanın en büyük kulüplerinden Barcelona, dünyanın en pahalı futbolcularından biri olarak bilinen Lionel Messi'nin kulüpten ayrılacağını açıkladı. 

Barcelona'dan yapılan açıklamada, "FC Barcelona ve Lionel Messi bir anlaşmaya varmasına ve her iki tarafın da bugün yeni bir sözleşme imzalama niyetine açık olmasına rağmen, finansal ve yapısal engeller (İspanya Ligi düzenlemeleri) nedeniyle bu gerçekleşemeyecek. Bunun sonucu olarak Messi, Barcelona'da kalamayacak. İki taraf da derin üzüntü duyuyor" denildi.

Messi neden ayrıldı?
Messi

 

Açıklamada, kulübe katkılarından dolayı Messi'ye teşekkür edildi ve başarılar dilendi.

Barcelona altyapısından yetişen Messi, kulübüyle toplam 778 maça çıktı. 672 gol atan Messi, 305 de asist yaptı.

Messi, Barcelona kariyerinde 4 kez Şampiyonlar Ligi, 3 kez UEFA Süper Kupası, 3 kez Dünya Kulüpler Kupası, 10 kez La Liga, 8 kez İspanya Süper Kupası ve 7 kez Kral Kupası şampiyonluğu yaşadı.


 


 

Yorumlar