Mesneviden Hikayeler sunucusu kimdir?

Mesneviden Hikayeler programının sunucusu kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir, ne iş yapar? Bilmeyenler için Mesneviden Hikayeler sunucusu biyografisini derledik:

Google Haberlere Abone ol
Mesneviden Hikayeler sunucusu kimdir?

Ramazan ayı boyunca TRT 1 ekranlarında Mevlana Celaleddin-i Rumî'nin değeril eseri Mesnevi'den bölümler, hikayeler ünlü oyuncu ve sunucu tarafından ekrana getiriliyor. TRT 1 ekranlarında Ramazan ayı boyunca yayınlanan Mesneviden Hikayeler programını kimin sunduğu merak konusu oldu. Özellikle de dizi izleyemeyenler, bu soruyu sorabilirler; ancak dizi izleyenler hele de tarih dizilerini sevenler onu yakından tanıyorlardır. Ancak bazı dizi izleyenler de onu sadece dizideki adıyla yani Tahsin Paşa olarak tanıyor olabilirler. Bu nedenle bizler de Mesneviden Hikayeler sunucusu kimdir, sorusuna cevap bularak buraya aktardık. 

Mesneviden Hikayeler sunucusu Bahadır Yenişehirlioğlu'dur. 

Peki, Bahadır Yenişehirlioğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Bahadır Yenişehirlioğlu hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Bahadır Yenişehirli oğlu 1963 yılında Manisa'da dünyaya geldi. 

Türkiye onu Payitaht Abdülhamid dizisindeki Sultanın yakın dostu Tahsin Paşa olarak tanıdı.

Şu ana kadar yayınlanmış birçok romanı bulunmasının yanı sıra pekçok dizide de rol aldı. 

BAHADIR YENİŞEHİRLİ OĞLU ROMANLARI

Yayınlanan romanlarından bazıları şöyledir: Aşk Çölü (2014), Beyaz Usta Siyah Çırak (2017), Kara Güneş, Aşk Cephesi (2017), Kanaviçe (2017), Kara Güneş (2017), Kerime (2017), Tahta At (2017), Son Hasat (2018), Hünkârım ve 
Antikacı'dır. 

BAHADIR YENİŞEHİRLOĞLU EVLİ Mİ?

Bahadır Yenişehirli oğlu evli ve iki çocuk babasıdır.

Bahadır Yenişehirloğlu, Payitaht Abdülhamid dizisinden de gördüğümüz o sakin, mütevazı, kendine has üslubuyla Mesnevi'nin ruhuna uygun bir şekilde anlatımlarda bulunuyor. Şekil ve mana itibariyle bir bütünlüğün oluştuğu programı izleyenler büyük bir keyif alıyor. 

Programın Ramazan ayından sonra da TRT ekranlarında yayınlanması herkesin dileği olmuş durumda. Çünkü, günü 24 saati boyunca televizyon ekranlarından olumlu ve faydalı bir şeyler izlemek isteyen veya evlatlarına izletmek isteyen aileler büyük zorluk çekiyor. Özellikle de istenmeyen içeriklerin seyirciye dayatıldığı bir dönemde bu tür programların artarak devam etmesi temennimizdir. 

Mesnevi'den Hikayeler programının 4. Bölümü'nden bir kesiti sizlerle paylaşıyoruz: 

Yorumlar