Mertkan Kaya kimdir, nerelidir, mesleği nedir?

Mertkan Kaya kimdir, nerelidir, kaç yaşında, ne iş yapıyor mesleği nedir? Oyuncu Cemile Canyurt ile dün akşam düğünleri yapılan Mertkan Kaya'nın kim olduğu merak ediliyor. İşte Kaya hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Mertkan Kaya kimdir, nerelidir, mesleği nedir?

Mertkan Kaya kimdir, nerelidir, mesleği nedir, ne iş yapıyor? Çok Güzel Hareketler oyuncusu Cemile Canyurt ile evlenen ve dün akşam düğünleri yapılan Mertkan Canyurt'un biyografisi ve özgeçmişi merak konusu oldu. Mertkan Kaya kimdir, nerelidir, mesleği nedir? İşte Mertkan Kaya hakkında merak edilen bilgilerden bazıları: 

Koronavirüs nedeniyle yapılamayan düğünler, kıyılamayan nikalarlar, normalleşmenin başlamasıyla birlikte yapılmaya başladı. Bazıları nikahları kıyıp düğünleri yapmamış, bazıları ise her ikisini de ertelemişti.

Normallaşme kararı sonrasında düğün sektörüne de canlılık getiren yeniden evlenme veya yarım kalan düğünleri tamamlamalar devam ediyor. 

Son olarak geçen yıl nikahlarını kıyan ancak düğün yapamayan Oyuncu Cemile Canyurt ile eşi Mertkan Kaya dün akşam düğünlerini yaptılar.

ÇGH oyuncusu Cemile Canyurt uzun zamandır aşk yaşadığı Mertkan Kaya ile geçtiğimiz sene dünyaevine girmişti. Koronavirüs salgını nedeniyle mutlu günlerinde yakınlarıyla buluşamayan çift, önceki akşam düğün yaptı.

'Çok Güzel Hareketler Bunlar 2' kadrosunda yer alan Cemile Canyurt, geçtiğimiz sene sevgilisi Mertkan Kaya ile nikah masasına oturmuştu. Koronavirüs salgını nedeniyle tedbirli davranan çift, sade bir törenle mutluluğa 'Evet' demişti.

Mertkan Kaya kimdir?
Mertkan Kaya ve Cemile Canyurt

 

Nikahta yakınları ile bir arada olamayan ikili, dün Bolu'da düğün yaptı. Çifti ailesi ve arkadaşları bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' ekibinin de katıldığı törenden renkli kareler sosyal medyada paylaşıldı.

Onlar hayatlarının aşklarını bulup nikah masasına oturdu. Kimi meslektaşıyla, kimi de çocukluk aşkıyla evlendi ve hayatlarının en anlamlı birlikteliğine 'evet' dediler. Peki, Mertkan Kaya kimdir?

MERTKAN KAYA KİMDİR?

Mertkan Kaya, İstanbul'da dünyaya geldi. Eşi Cemile gibi o da medya sektöründe çalışıyor; ancak daha çok kamera arkasında duruyor. 

Mertkan Kaya kimdir?
Mertkan Kaya

 

Kaya, Kocaeli Üniversitesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü mezunudur.

Çekimlerin teknik ekiplerinde yer alan Mertkan Kaya kamera operatörü olarak görev yapıyor.

Mertkan Kaya kimdir?
Mertkan Kaya

 

Kaya'nın eğitim hayatı ve biyografisiyle ilgili daha fazla detay bilinmiyor.

CEMİLE CANYURT KİMDİR?

Cemile Canyurt 15 Mart 1992 yılında Kırıkkale’de dünyaya gelmiştir. Ankara’da büyüdü. Tiyatro ile 13 yaşında tanıştı. Sahne tozunu yutanlar arasına katılmakla birlikte hayallerini, hedeflerini başarılı bir oyuncu olmak üzerine oluşturdu.

Ankara’da Özel bir Tiyatro’da eğitimi aldı. Babasının ‘elle tutulur bir meslek seçeceksin’ demesiyle bir dönem gizli saklı tiyatro çalışmalarına devam etti. Bu durum öğrenilince oyunculuk hayallerini kısa bir süre ertelemek zorunda kaldı ve AİBÜ Gıda Mühendisliği bölümünü kazandı.

Üniversite Toplulukları ve Özel tiyatrolarda bir çok oyun ve organizasyonlarda yer aldı. Okul devam ederken sürekli İstanbul’a gelmenin bir yolunu aradı, bir kaç TV programına katıldı ve kısa filmlerde oynadı. Okul biter bitmez soluğu İstanbul’da aldı. Sürekli BKM’ye gidiyordu, gösterileri izliyordu.

BKM’nin kapısından oyuncu olarak girmenin yolunu arıyordu. 

2016’da BKM Mutfak’ta Doğaçlama Tiyatro Ligine katıldı. 3 Arkadaşıyla birlikte Geçici Tiyatro olarak sezonu birincilikle bitirdi.

Ardından BKM Mutfak Altyapı ekibine dahil oldu ve skeçler yazıp oynamaya başladı.

Şuan uzun zamandır hayalini kurduğu bir ekibin parçası.


 

Yorumlar