Cihangir Göktaş kimdir? Kenedy Dayı Cihangir nerelidir?

Cihangir Göktaş nam-ı diğer Mersinli Kenedy Dayı Cihangir kimdir sorusu uzun zamandır cevap ararken, gerçek kimliği de ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Cihangir Göktaş kimdir? Kenedy Dayı Cihangir?

Cihangir Göktaş veya nam-ı diğer Kenedy Dayı veya Mersinli Cihangir sosyal medya fenomeni haline geldi. Esnaf tarafından çekilerek internete yüklenen videolarındaki bilmiş haliyle izleyenlere keyifli anlar yaşatan Cihangir, "Ankara beni bulsun" ifadesiyle ünlenmişti. Kimliksiz bir şekilde gezdiği için zorluk yaşadığını belirten Cihangir bu nedenle sık sık, "Ankara beni bulsun" çağrılarında bulunuyordu. En son İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da devreye girmesiyle Cihangir'in artık bir kimliği olmuştu. Peki, Cihangir Göktaş kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Asıl nedir, aslen nerelidir?

İnternet üzerinden Mersin esnafı tarafından yayınlanan videolarla fenomen haline gelen Mersinli Cihangir veya Kenedy Dayı hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı. 

CİHANGİR GÖKTAŞ KİMDİR?

Yayınlanan son videosunda, "Ankara beni bulsun" diyen Kenedy Dayı'nın dediği olduğu ve İçişleri Bakanlığı devreye girerek Kenedy Dayı'yı buldu. 

Cihangir Göktaş kimdir Kenedy Dayı Cihangir nerelidir
Cihangir Göktaş

 

Mersinli Cihangir için İçişleri Bakanlığı tarafından yeni bir kimlik oluşturularak resmi kayıtları tamamlandı.

İşte Kenedy Dayı veya Mersinli Cihangir'in hayatı veya biyografisi: 

Mersinli Cihangir'in tam ve gerçek adı soyadı "Cihangir Göktaş"tır. 

Cihangir Göktaş 1972 yılında İzmir'de dünyaya geldi. 

Mersinli Cihangir aslında aslen Elazığlı'dır. 

Cihangir Göktaş kimdir Kenedy Dayı Cihangir nerelidir
Cihangir Göktaş

 

Cihangir Göktaş, esnaf ile yaptığı bir röportaj esnasında aslen Elazığlı olduğunu belirterek ailesinin yıllar önce İzmir'e göç ettiğini, daha sonra İstanbul'da birkaç yıl yaşadığını söylüyor. Rahatsızlandığı zaman hastanelerde muayene olmakta güçlük çektiğini belirten Cihangir Göktaş, resmi hüviyetinin olmamasının sıkıntıya neden olduğunu söylüyordu.

KENEDY DAYI'NIN "BEN KİMİM SEN KİMSİN" VİDEOSU

Kenedy Dayı'nın esnaf tarafından çekilen "Ben kimim, sen kimsin? Eee??" videosu sosyal medyada fenomen olmuştu.

Yorumlar