Meriç İzgi neden tutuklandı?

Meriç İzgi neden tutuklandı, hangi suçlamayla karşı karşıya? Sosyal medyada yaptıkları İzgi'nin başına iş açtı.

Google Haberlere Abone ol
Meriç İzgi neden tutuklandı?

Sosyal medyada daha fazla kullanıcı kazanmak, daha fazla beğeni toplayabilmek için bazı kullanıcıların yaptıkları iğrençliklek neredeyse kalmazken, son vaka Meriç İzgi isimli sosyal medya kullanıcısından geldi. Sosyal medyada yaptıklarıyla pes dedirten İzgi, iki kez gözlatına alındığı halde yaptığı iğrençlikten vazgeçmedi. Sonunda tutuklanarak cezaevine gönderildi. Peki, Meriç İzgi kimdir, neden tutuklandı?

Meriç İzgi kimdir sorusu vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Youtuber olan Meriç İzgi, daha önce iki kez nesli tükenme tahlikesi altında olan Makak Maymunu ile video çektiği ve gerekçesi ile daha önce gözaltına alınmıştı sonrasında serbest bırakılmıştı.

Youtuber akıllanmamış olacak ki bir kez daha makak maymunu ile çekilmiş görüntülerini Youtube hesabından paylaştı. Maymun'a yetkililer tarafından el konulurken Meriç izgi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılması talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi

MERİÇ İZGİ KİMDİR?

Sosyal medya fenomeni Meriç İzgi, 1996 yılında Adana'da dünyaya geldi. İzgi, Marmara Üniversitesi Moda Tasarım Bölümünde eğitim görmektedir. İzgi, sosyal medya hesapları dışında One Direction sayfasında adminlik yapıyor.

Meriç İzgi baba tarafından aslen Adana'lıdır. Babası Fırat İzgi yazar'dır, Kelebek Ömrü Kadar Aşk diye bir kitabı vardır.İleride kendi markasını kurmak istemekte, günümüzde tasarımlar üzerine çalışmalarını sürdürmektedir. Ayrıca yaklaşık 250 parçalık bir koleksiyon oluşturmuştur. Gelecek yıllarda mesleğinin moda tasarımı üzerine devam etmesini istemektedir.

 

Yorumlar