Meral Güven kimdir? Astrolog Meral Güven kim, nereli, kaç yaşında, seçim kehaneti doğru mu?

Meral Güven'in kim ve nereli olduğu soruları yaptığı seçim kehanetinden sonra merakla sorulmaya başlandı. Güven, iddialı bir kehanette bulunarak seçime günler kala bir adayın hayatını kaybedeceğini, adaylardan birinin öleceğini ileri sürdü. Güven, ölecek adayın adını da yakında açıklayacak.

Google Haberlere Abone ol
Meral Güven kimdir? Astrolog Meral Güven kehaneti?

Meral Güven kimdir? Astrolog Meral Güven kim, nereli, kaç yaşında, seçim kehaneti doğru mu? Türkiye seçim sahtı mailine girmişken kamuoyu adaylara ve seçimin geleceğine odaklanmışken ilginç bazı gelişmeler de yaşanmıyor değil. Her seçim öncesinde olduğu gibi bu seçimde de bazı astrologlar, falcılar ve medyumlar bir kez daha iş başında. Onlardan biri olan Meral Güven isimli astrolog, seçimlere 5 gün kala Cumhurbaşkanı adaylarından birinin öleceğini ileri sürdü. İddiasının sonuna kadar arkasında olduğunu belirten Güven, seçime 5 gün kala ölecek adayın adını da yakında açıklacağını ileri sürdü. Peki, Meral Güven kimdir? Astrolog Meral Güven kim, nereli, kaç yaşında, seçim kehaneti doğru mu?

ASTROLOG MERAL GÜVEN KİMDİR?

Trabzonspor'un geçen yılkı şamppiyonluğunu da bilen ünlü astrolog Meral Güven "Siyasilerin hiç ölmeyecekmiş gibi yaşamalarına anlam veremiyorum. Kehanetimin arkasındayım, seçime 5 gün kala adaylardan biri vefat edecek ve ülkenin kaderi değişecek. 27 Nisan’da kim olduğunu açıklayacağım" dedi.

Astrolog ne demek: Astrolog, yıldızların konumunu ve gezegenlerin hareketlerini kullanarak insan hayatı ve dünyadaki olaylar hakkında kehanetler ve yorumlar yapan bir kişidir. Astroloji, insanların doğum tarihleri ve saatlerine göre gezegenlerin konumlarını ve açılarını hesaplayarak, kişinin karakteristik özelliklerini ve gelecekteki olayları tahmin etmeye çalışır. Ancak astrolojinin bilimsel bir temeli yoktur ve birçok bilim insanı, astrolojinin sadece bir hurafe olduğunu savunmaktadır.

Astroloji nedir: Astroloji, gök cisimlerinin konumları ve hareketleri ile insan hayatı ve olayları arasında ilişki olduğunu varsayan bir disiplindir. Astrologlar, gezegenler, yıldızlar ve diğer gök cisimlerinin insanların karakteri, kişilikleri, ilişkileri, sağlıkları, kariyerleri ve diğer yaşam konuları üzerinde etkileri olduğuna inanırlar.

Astroloji, tarihin başlangıcından beri var olan bir bilim dalıdır ve pek çok kültürde önemli bir rol oynamıştır. Ancak, modern bilim ve rasyonel düşünce yöntemleri tarafından eleştirilmektedir ve bilimsel kanıtlara dayalı değildir. Bu nedenle, astrolojinin bilimsel bir temeli yoktur ve genellikle bir metafizik, felsefi veya ruhani bir disiplin olarak kabul edilir.

Meral Güven kimdir Astrolog Meral Güven kim, nereli, kaç yaşında, seçim kehaneti doğru mu
Meral Güven kimdir Astrolog Meral Güven kim, nereli, kaç yaşında, seçim kehaneti doğru mu

 

Meral Güven 5 Nisan 1984 yılında Kayseri'de dünyaya geldi. 12 yaşından beri bakı yapabilme yeteneğine sahip olduğunu açıklayan Meral Güven, yedi yaşından itibaren farklı varlıkları görebildiğini ifade ediyor.

17 yıldır profesyonel olarak inisiyatörlük yaptığını açıklayan Meral Güven; insanlara yol göstermeye, bilinç altındaki özbenliklerinin dışarı çıkması için mücadele ettiğini ifade etti.

Meral Güven tarafından yapılan açıklamalarda; "Gelecek ve gaiple ilgili bir şeyler bildiğimi iddia etmiyorum; mutlak kaybı Allah’tan başka hiç kimsenin bilmeyeceğine inanıyorum. Yaratıcının vermiş olduğu yetenekleri daha iyi şartlarda insanlarla paylaşmaya çalışıyorum." dedi.

Meral Güven aktif olarak Youtube'da yorumlar yapmaktadır.

Yorumlar