Meral Akşener'in danışmanına saldırı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı, Murat İde katıldığı canlı yayın programından eve dönerken 7-8 kişilik grubun saldırısına uğradı.

Google Haberlere Abone ol
Meral Akşener'in danışmanına saldırı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı, Yeniçağ gazetesi yazarı Murat İde'ye evinin önünde 7-8 kişilik bir grubun saldırısına uğradı.

Sözcü'nün haberine göre, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in basın danışmanı ve gazeteci Murat İde’nin, öğle saatlerinde evinin önünde saldırıya uğradığı bildirildi.

İde’nin KRT’de yayınlanan 'Burası Çok Önemli' isimli programın ardından evine giderken, 3 araçla takip edildiği ve evinin yakınlarında bu araçlardan inen 7-8 kişilik bir grubun saldırısına uğradığı öğrenildi.

İde’nin yumruklu, sopalı saldırıdan, ruhsatlı silahını çekip havaya ateş ederek kurtulduğu belirtildi. İde, saldırının ardından ifade verdi.

Akşener'den açıklama

Olayın ardından Akşener Twitter'dan yaptığı açıklamada İde'ye geçmiş olsun dileklerini sundu. 

"Basın danışmanım, korkusuz gazeteci Murat İde'ye yapılan alçak saldırıyı şiddetle kınıyor, kardeşime geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum" diyen Akşener, "Bilinsin ki; Biz İYİ'ler, milletimiz için doğru bildiklerimizi daima cesurca söyleyecek, hiçbir tehdide boyun eğmeyecek ve asla susmayacağız" ifadelerini kullandı. 

Yorumlar