MSB 165 sivil memur alımı sonuçları, 2019 MSB tavan puanları

Milli Savunma Bakanlığı tarafından alımı yapılan 165 sivil memur alımı sonuçları açıklandı. Adaylar internet üzerinden erişime açılan sonuçları araştırıyor. Peki, MSB 165 sivil memur alımı sonuçları sorgulama nasıl yapılır? Taban puanı kaç? Mülakatlar ne zaman? İşte sorularınızın yanıtı... .

Google Haberlere Abone ol
MSB 165 sivil memur alımı sonuçları, 2019 MSB tavan puanları

Milli Savunma Bakanlığı tarafından alımı yapılan 165 sivil memur için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Sonuçlar MSB'nin personel temin sayfası üzerinden adayların erişimine açıldı. Adaylar internet üzerinden 165 sivil memur alım sonuçlarının nasıl sorgulanacağını merak ediyor ve araştırıyor. Peki, MSB 165 sivil memur alımı sonuçları sorgulama nasıl yapılır? Taban puanı kaç? Mülakatlar ne zaman? İşte MSB personel temin sonuç sayfası...

Milli Savunma Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığı ile bağlı kuvvet komutanlıklarında istihdam edilmek üzere sivil memur alımı için ilana çıkıldı. 165 sivil memurun alınacağı alım için binlerce aday başvuruda bulunurken Milli Savunma Bakanlığı sonuçların açıklandığını duyurdu. Sonuçların açıklandığının duyurmasının ardından adaylar sonuç sorgulama ekranı için araştırma yapmaya başladı.

MSB 165 SİVİL MEMUR ALIMI SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

165 sivil memuru alımı için başvuru yapan ve sonuçları merak eden adaylar Milli Savunma Bakanlığı'nın personel temin sayfası üzerinden sonuçlara erişebilecek. Adaylar, sonuçlara ulaşmak için https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresi üzerine girmek durumundadır. Burada istenen T.C. Kimlik numaraları ile sisteme giriş yaparak sonuçlarını öğrenebilecekler.

MÜLAKAT NE ZAMAN YAPILACAK?

Başta Milli Savunma Bakanlığı, olmak üzere Genelkurmay Başkanlığı ve başkanlığa bağlı olan Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri Komutanlıklarında istihdam edilmek üzere 165 sivil memur alımı için mülakat sınavları 15-21 Mayıs 2019 tarihlerine yapılacak.

Mülakatlara katılmaya hak kazanan adaylar MSB tarafından belirlenen MES Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/Ankara adresinde mülakata katılacak.

Yorumlar