Melisa İşleyen neden öldü?

Melisa İşleyen neden öldü, hastalığı var mıydı sorusu 4 yaşındaki minik kızın ölümünden sonra merakla sorulmaya başlandı.

Google Haberlere Abone ol
Melisa İşleyen neden öldü?

Oyuncu Yasemin Hadivent'in yeğeni 4 yaşındaki Melisa İşleyen körpecik yaşında hayatını kaybetti. Peki, Melisa İşleyen neden öldü? İşte detaylar:

Yasemin Hadivent'in kız kardeşi Nazenin Hadivent İşleyen'in kızı olan Melisa henüz 4 yaşında hayata gözlerini yumdu. 

Acılı haberi sosyal medya üzerinden paylaşan Nazenin Hadivent İşleyen, "Gittiğin cennet bahçelerinde mutlu olacağına eminim. Emanetimi bugün kollarımda teslim ettim. Sen bu dünyaya ete kemiğe bürünmüş bir melek olarak geldin ve bugün yine melek olarak ayrıldın. Bir gün kavuşacağız. Özlem ve hasretle o günü bekliyor olacağım. Kızımızı bugün itibarıyla kaybettik. Arayan soran herkese teşekkür ederiz. Aile olarak şuan konuşabilecek durumda değiliz. Anlayışınıza sığınıyoruz. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin" dedi. 

MELİSA İŞLEYEN NEDEN ÖLDÜ?

Melisa'nın annesi kızının ölüm nedeni ile ilgili, çok merak edilmesine rağmen herhangi bir açıklamada bulunmadı. Konuyla ilgili bir açıklama gelmesi halinde buradan sizlere aktaracağımızı belirtiriz. 
 
YASAMİN HADİVENT KİMDİR?
 
Yasemin Hadivent, 6 Haziran 1982 yılında Sofya Bulgaristan’da dünyaya gelmiştir. Annesi Bulgaristan Türklerinden babası İran Azerilerindendir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi almıştır. Türkiye’nin Yıldızları adlı oyunculuk yarışmasında birinci olan Yasemin Hadivent, oyunculuk kariyerine 2003 yılında Rabia adlı dizide canlandırdığı Rum kızı Aliki rolü adım atmıştı.

Yorumlar