DJ Gezgin kimdir, katili kim, Mehmet Karahan'ı kim öldürdü, son durum nedir?

DJ Gezin olayı nedir, kim öldürdü, katili kim, Mehmet Karahan kimdir, DJ Gezgin olayı nedir, Mehmet Karahan öldü mü, öldürüldü mü, kim öldürdü, katili kimdir? DJ Gezgin Gezegen Mehmet midir yoksa farklı bir isim midir? Radyocu Mehmet Karahan'ı kim yok etti, cesedi bulundu mu?

Google Haberlere Abone ol
DJ Gezgin kimdir, katili kim, Mehmet Karahan'ı?

DJ Gezgin kimdir Mehmet Karahan olayı nedir, Gezegen Mehmet mi yoksa başka biri mi? Mehmet Karahan kimdir, DJ Gezgin olayı nedir? DJ Gezgin, Gezegen Mehmet ile aynı kişi mi yoksa farklı bir isimden mi söz ediliyor? Radyocu Mehmet Karahan cinayeti ile ilgili sır perdesi hala aralanmadı. İşte olayın detayları: 

ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ele alınan konulardan biri de Mehmet Karahan olayı oldu. DJ Gezgin olarak bilinen Mehmet Karahan'ın kaybolması konusunun işlendiği programda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Mehmet Karahan bir süredir kayıp olarak aranıyor. Yapılan aramalarda bir kafatası bulundu; ancak Mehmet Karahana'a ait olup olmadığı bilinmiyor. Müge Anlı’da bu hafta gündem olan olaylardan biri de Dj Gezgin olayı yani gerçek adı ile Mehmet Karahan oldu. Kardeşinin başvurusu sonrasında yapılan araştırmalar ilk neticesini verdi. 

Etrafında Dj Gezgin olarak bilinen Mehmet Karahan'dan uzun süre haber alınamaması sonrası. Fatma Karadağ kardeşini bulmak için Müge Anlı’ya başvurdu. Karahan'ın öldürüldüğü düşünülen bölgede bir kafatası bulunması olayları daha da derinleştirdi. Yapılacak araştırma sonrası kafatasının Mehmet Karahan'a ait olup olmadığı ortaya çıkacak.

Manisa’da yaşayan Mehmet Karahan, 4 yıl önce kayıplara karıştı. O günden sonra kendisinden haber alınamayan Karahan için kardeşi 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programına başvuruda bulundu. Fatma Karadağ, canlı yayında yaptığı açıklamalarla başta Müge Anlı’yı oldukça şaşırttı.

Kardeşinin para mevzusu yüzünden dövülerek öldürüldüğünü iddia eden Fatma Karadağ, bunu yapan kişinin ise bir dönem birlikte yaşadığı eski sevgilisi olduğunu öne sürdü.

Yaşanılanları “Kardeşimi öldürdükten sonra çiçekli pijamalarımı giydirdi. Tuvalete oturttu. Kokmasın diye her gün banyoda yıkadı. İçeriye de oda parfümü sıkıyordu. Beni bir süre evden dışarı gönderdi. O sırada kardeşimi halıya sarıp gömmüş.” sözleriyle dile getiren Karadağ, evde zorla tutulduğunu, korktuğu için bu gerçekle yaşamak zorunda kaldığını ifade etti.

DJ GEZGİN OLAYINDA YENİ GELİŞME

Müge Anlı Tatlı Sert'te gündeme gelen DJ Gezgin cinayetiyle ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Manisa'da yaşayan DJ Gezgin lakaplı Mehmet Karahan, 5 yıl önce Manisa'da sırra kadem basmıştı. 5 yıldır aydınlanmayan olayda çarpıcı iddialar ortaya atılırken özellikle programın izleyenleri "DJ Gezgin (Mehmet Karahan) cinayeti olayı, nedir, kimdir, katili kim?" sorularına yanıt arıyor. İşte DJ Gezgin cinayetinden detaylar.

Dj Gezgin cinayetinde son dakika: Müge Anlı Tatlı Sert’te Fatma Karadağ’ın ev sahibi konuştu ortalık karıştı: Kardeşimi öldürdü sonra da...

Mehmet'in (DJ Gezgin) kardeşi Fatma Karadağ ise Müge Anlı ile Tatlı Sert yayına katılarak cinayetin aydınlatılmasını istedi. Kardeşini sevgilisi Cemal Durmaz'ın öldürdüğünü açıkladı.

Müge Anlı Tatlı Sert programında, Fatma Karadağ ve suçladığı eski sevgilisi Cemal Durmaz karşı karşıya geldi.

İddiaları reddeden Cemal Durmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Fatma bana komplo kuruyor. Fatma, kuyruk acısı olduğu için bana yalan söylüyor.

Fatma ile aynı evi paylaşmadık. O evde ben sadece güvercin besledim. Ben sokaktaki hayvanlara da bakıyorum"

Evde kaldıkları süreçte Fatma Karadağ'ın kardeşinin gördüğü işkenceleri komşularına anlattığını ileri süren tanık, daha sonra Cemal Durmaz'ın ortadan kaybolduğunu anlattı.Müge Anlı Tatlı Sert canlı yayınında bugün sürpriz bir isim konuştu.Fatma Karadağ'ın ev sahibi,önemli açıklamalarda bulundu.Fatma Hanım ve oğlu Alim'in Cemal Bey'den korkar tavırlar sergilediğini ifade eden ev sahibi, Cemal Bey'in ikna gücünün çok iyi olduğunu, normalde evini bir memura vermek istediğini ancak Cemal Bey'in kendisini telefonda bile bir şekilde ikna ettiğini ifade etti.

Alim'in annesinin sevgilisine 'babam' diye hitap ettiği ve Fatma ile Cemal'in ise karı-koca olduklarını söylediklerini belirten ev sahibi, açıklamaları ile herkesi şaşkına çevirdi.Fatma Karadağ'ın Cemal Durmaz ile ayrıldığını ifade ettiğini ve, "Kardeşimi öldürdü sonra da halıya sarıp götür halıya sardı" dediğini söyleyen ev sahibi kafadaki soru işaretini ikiye katladı.

GEZEGEN MEHMET KİMDİR?

Programda sözü edilen DJ Gezgin'in ünlü sunucu Gezegen Mehmet ile bir ilgisi yoktur. 

Mehmet Karahan kimdir, DJ Gezgin olayı nedir, Gezegen Mehmet mi?
Mehmet Karahan kimdir, DJ Gezgin olayı nedir, Gezegen Mehmet mi?

 

Gezegen Mehmet olarak tanınan ünlü radyocu Mehmet Akbay 1969 yılında Gaziantep Akyol Mahallesi’nde dünyaya gelmiş, tamamen farklı bir isimdir.

Bugüne kadar Muğla Ortaca Fm, Muğla Dalaman Sahil Fm, Kral Fm, Best Fm, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Danışmanlığı, Star Medya Grup Radyolarında program yapımcılığı, Star Medya Grup Başkan Danışmanlığı, Türkiye Halk Oyunları Federasyonu As Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi gibi bir çok görevin üstesinden gelen Gezegen Mehmet günümüzde Kral TV/FM ve Kral Pop TV/FM Genel Koordinatörü olarak mesleki yaşantısını sürdürmektedir.


 

Yorumlar