Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid, Burhan Dinçerler kimdir, nereli, ailesi, şirketleri?

Mehmet Dinçerler ailesi kim, kahve markası ne, Dinçerler kimdir, nereli, kaç yaşında, serveti ne mesleği veya uzmanlık alanı nedir soruları son günlerde magazin dünyasının merakla cevap aradığı sorular arasında yer alıyor. İşte Mehmet Dinçerler hakkında merak edilen sorulardan bazılarının cevapları:

Google Haberlere Abone ol
Mehmet Dinçerler kim, ailesi kimdir, kahve markası

Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid, Burhan Dinçerler kimdir, nereli, ailesi, şirketleri? Mehmet Dinçerler kim, ailesi kimdir, kahve markası ne, Dinçerler kimdir, nereli, kaç yaşında, serveti ne kadar, eski sevgilileri kim, hangi kahve markasının CEO'sudur, daha önce nerede çalıştı, mesleği nedir, serveti ne kadar, soruları magazin dünyasının son günlerde cevabını hararetle aradığı sorular oldu. Çünkü magazin dünyasının ünlü ismi Hadise'nin son dönemlerdeki yeni arkadaşının Mehmet Dinçerler olduğu belirtiliyor.

En son Hadise ile evlilikleri gündem olan Mehmet Dinçerler bu aralar da Hadise ile boşandıkları veya ayrıldıkları söylentileriyle gündeme gelmeye başladı. Konuyla ilgili söylentilerin asılsız olduğu Hadise tarafından açıklandı; ancak eşinin kim olduğuna dair bilgiler ise hala merak ediliyor. Bu nedenle Mehmet Dinçerler biyografisi, özgeçmişi ve her şeyi merak ediliyor. İşte Mehmet Dinçerler ailesi kim, kahve markası ne, Dinçerler kimdir, nereli, kaç yaşında, serveti ne kadar? hakkında detaylar:

Mehmet Dinçerler ailesi kim, kahve markası ne, Dinçerler kimdir, nereli, kaç yaşında, serveti ne kadar?
Mehmet Dinçerler kimdir, eski sevgilileri kim?

 

Mehmet Dinçerler adı, şarkıcı Hadise'nin yeni sevgilisi olduğu gerekçesiyle gündeme geldi. İsmin gündeme gelmesiyle birlikte, hakkında çeşitli soruların cevabı da merak edilmeye başlandı. 

Mehmet Dinçerler ailesi kim, kahve markası ne, Dinçerler kimdir, nereli, kaç yaşında, serveti ne kadar?
Mehmet Dinçerler

 

İddiaya göre Dinçerler Türkiye'de de faaliyet gösteren ünlü bir kahve markasının CEO'sudur. Tabii ki, magazin takipçileri bu kahve markasının da ne olduğunu haliyle merak ediyor. 

Mehmet Dinçerler ailesi kim, kahve markası ne, Dinçerler kimdir, nereli, kaç yaşında, serveti ne kadar?
Mehmet Dinçerler

 

Dinçerler ile ilgili bir diğer merak konusu ise Hadise'den önceki kız arkadaşları oldu. Yani Mehmet Dinçerler'in eski sevgilileri kim?

Mehmet Dinçerler 1988 yılında İstanbul'da doğdu. 

Mehmet Dinçerler kimdir, eski sevgilileri kim?
Mehmet Dinçerler'in yöneticis olduğu kahve markası da merak ediliyor

 

Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid markasının sahibi Burhan Dinçerler'in oğlu'dur. 

Instagram hesabını sık kullanan isimlerden biri olan Mehmet Dinçerler'in adı daha önce Asena Atalay ve Hande Erçel ile anılmıştı.

HADİSE'DEN MEHMET DİNÇERLER PAYLAŞIMI

Hadise, sevgilisi Mehmet Dinçerler ile gittiği tatilden paylaşımlar yaptı. Hadise, fotoğraflarının altına düştüğü, "Bu gülümseme benim ama sebebi sensin!" notuyla adeta Mehmet Dinçerler'e olan aşkını ilan etti.

Hadise ile yaşadığı aşkla magazin gündemine oturan Mehmet Dinçerler piyanist Evgeny Grinko'nun konserinde görüntülendi.

İş insanı ilişkisini soranlara "Her şey yolunda, gayet iyi gidiyor" yanıtını verdi.

GAZİANTEPLİ BAKLAVACI AİLE

Gaziantep'de 1961 yılında dünyaya gelen Burhan Dinçerler, aileden baklavacı. Amcasının yanında çıraklık yaparak yetişen Burhan Dinçerler, Laleli'deki aile işletmesinde işi kapmış.

"İş kurmak ve patron olmak” en büyük hayalimdi diyen, Burhan Dinçerler, ünlü Hacı Sayid baklavaları zincirinin ilk adımını Şirinevler’de açtığı 20 metrekarelik dükkanıyla atmış. Bir yıl yalnız çalıştıktan sonra abisini ve babasını da yanına alıyor.

1985 yılı Hacı Sayid baklavaları için dönüm noktası oldu. Yenibosna’da 600 metrekarelik fabrikayı 1985 yılında kuruldu. Hızla büyüyen Hacı Sayid markaları sadece anadolu yakasında 43 mağaza ile bir zincir haline geldi.

Hacı Sayid baklavaları adını duyan haliyle sahibinin ismi olduğunu düşünüyor. Burhan Dinçerler ismin hikayesini şöyle anlatıyor:

-“Şirketi kurduğum sırada ‘ne isim koyalım?’ noktasında öneri babamdan geldi, ‘Büyük babamın ismini koyalım’ dedi. Biz de ‘Hacı Sayid’ dedik ama sonuna oğullarını ekledik, malum o dönemde neredeyse tüm baklavacıların kullandığı buydu. Modaya uyduk diyelim. Marka bilincinin oturması ve kurumsallaşma sonrası. Tabelaların tümü değişti ve öze döndük. Hacı Sayid olarak devam ettik ve oğullarını attık.”

Burhan Dinçerler'in oğlu Mehmet Dinçerler, Amerika’dan kahve zinciri kurma hayaliyle dönmüş. Gloria Jean’s kahve zincirinin haklarını alan Mehmet Dinçerler, kısa sürede işlerini büyütüp babasını da sollamış.

MEHMET DİNÇERLER KAÇIRILMIŞTI

Mehmet Dinçerler, geçtiğimiz 2008 yılında yolda çalıntı otomobille, kendisine çarpan kişiler tarafından kaçırıldı. Ailesinden 1,5 milyon dolar fidye isteyen zanlılar Erol Fırtına (50), Muhlis Karakuş (37), Tarık Evci (30) ve Yusuf Soylu (32) Silivri’de bir depoya yapılan baskınla gözaltına alınırken Mehmet Dinçerler kurtarıldı. Kaçırma olayını Mehmet Dinçerler’in eşinin amcasının oğlu zanlılardan Erol Fırtına organize edildiği belirlendi. 4 zanlı da geçtiğimiz cumartesi günü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kurtarılmasının ardından psikolojik tedavi gören Mehmet Dinçerler Asayiş Şube Müdürlüğü’ne gelerek kendisini fidyecilerin elinden kurtaran Gasp Büro Amirliği ekiplerine teşekkür etti. Polislere bir tepsi baklava ikram eden Mehmet Dinçerler, yaklaşık bir saat kaldığı Emniyet Müdürlüğü çıkışında basın mensuplarına başından geçenleri anlattı.

Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah ve ekiplere kendisini kurtarmalarından dolayı teşekkür eden Mehmet Dinçerler, “Her zamanki gibi evimden çıkıp arabamla işime gidiyordum. Arkadan birileri çarpınca arabamı durdurup indim. Çarpanlardan 3 kişi beni zorla arabalarına bindirip kafama çuval geçirdi. Nereye götürdüklerini anlayamadım. Çok pis kokan bir yere götürdüler. Ellerimi kollarımı zincirle bağladılar. Beni tuttukları süre içinde 3 gün boyunca biraz ekmek ile peynir verdiler. El yazısıyla ‘borcuma karşılık olan 1,5 milyon doları verin diye’ zorla yazı yazdırdılar" dedi.

İkindi ezanı okunduğu zaman filmlerdeki gibi birilerinin gelip kurtarmasını hayal edip dua ettiğini anlatan Dinçerler, “Tam bu sırada kapıların vurulduğunu ve polislerin “Yat" diye bağırdıklarını duydum. Hayalimin gerçekleştiğini ve duamın kabul edildiğini anladım. Polisleri televizyon haberlerinden tanıdım ve o an rahatladım. Beni kaçıranlardan biri akrabam, evimize gelip giderdi. Evimizde kalıp ekmeğimizi yedi." Diye konuştu.


 

Yorumlar