Yaparsın Aşkım Başvuru nasıl yapılır? WhatsApp hattı numarası kaç?

FOX TV Yaparsın Aşkım başvuru formu ve WhatsApp hattı numarası, yarışmayı takip eden ve yarışmacı olmak isteyen izleyiciler tarafından merak ediliyor. Peki, Yaparsın Aşkım WhatsApp hattı numarası kaçtır?

Google Haberlere Abone ol
Yaparsın Aşkım WhatsApp hattı numarası kaç?

Yaparsın Aşkım başvuru nasıl yapılır, katılım formu ve şartları, iletişim bilgileri nelerdir? FOX TV Yaparsın Aşkım WhatsApp hattı numarası kaç? Ekranların sevilen yarışmaları arasına giren "Yaparsın Aşkım" yarışmasını Türkiye'nin "Geniş Ailem" isimli diziden tanımaya başladığı ünlü program sunucusu İlker Ayrık sunuyor. İlker Ayrık'ın kendi renkli kişiliğini de katarak sunumunu yaptığı yarışma her akşam büyük bir keyifle izleyicilerin karşısına çıkıyor. Programı izleyenler keyifli dakikalar geçiriyor. FOX TV kanalında her Cumartesi saat 16.00'da ekranlara gelen Yaparsın Aşkım yarışmasında aileler eğlenceli bir şekilde yarışıyor. 

Yaparsın Aşkım yarışmasında 4 çiftin yarışmasıyla eğlence başlıyor. Yarışmacılar kadın ve erkekler her aşamada ayrı ayrı yarışıyor. Yarışmacılara yetenek ve güç gerektiren işleri ne kadar sürede yapıp yapamadıkları test ediliyor. Bazen de katılımcılara, "Eşiniz 4 dakikada kaç acı biber yiyebilir?" şeklinde sorular soruluyor. Eşlerin tahminleri aldıktan sonra yarış alanındaki eşler ise biberleri yemeye başlıyor. En yakın tahmini tutan eşler o etabın birincisi oluyor.

Dört etabın sonunda birinci olan yarışmacı sıfır bir araba kazanıyor. Peki, FOX TV Yaparsın Aşkım başvuru nasıl yapılıyor, katılım şartları nelerdir?

İşte başvurunun detayları:

Yaparsın Aşkım başvuru yapmak isteyen izleyicilerin FOX TV'nin  şu adresinde https://www.fox.com.tr/Yaparsin-Askim/ekstra/22/Basvuru-Formu yer alan Yaparsın Aşkım başvuru formunu doldurması gerekiyor.

Aşağıdaki resme tıklayarak da istediğiniz adrese ulaşabilirsiniz.

YAPARSIN AŞKIM BAŞVURU FORMU

Buradaki formda kadın ve erkek olmak üzere iki ayrı bölüm yer alıyor. Eşlerin adı soyadı, doğum tarihleri, cep telefon numaraları, e-posta adresleri, eğitim durumu, mesleği ve memleketinin sorulduğu formda, yarışmacılardan kendileri hakkında bilgi vermeleri istenen birkaç soru da yer alıyor. Hobiler, fobiler, tanışma hikayeleri gibi soruların sorulduğu formun en sonunda ise şartları kabul etmediğiniz soran bir kutucuk bulunuyor. 

Buradaki şartlar ise FOX TV'ye teslim ettiğiniz fotoğraflarınızın, bilgilerinizin ne şekilde ve hangi şartlarda kullanılacağı belirtiliyor. Bu formu dikkatlice okumanızı öneririz. Çünkü özellikle görselleri ve program görüntülerini kullanma hakları tamamen kanalın oluyor. Sonradan buna itiraz etme hakkınız yok.

Yaparsın Aşkım Başvuru Şartları ise şöyle: 

  1. Yarışmaya 18 yaşın üstündeki herkes katılabilir. 18 yaşından küçükler ise velilerinin onaylı izinleriyle katılabiliyor.
  2. Yarışma’ya sadece gerçek kişiler başvuru yapabilecek olup, yalnızca gerçek kişiler fotoğraf/video yükleyebilirler. Hiçbir tüzel kişi, kurum, kuruluş ya da topluluk adına yükleme ya da Yarışma’ya başvuru yapılamaz.
  3. 18 yaş altı başvuranların başvurusu ancak velilerinin yazılı onayı ile değerlendirmeye alınır.
  4. Başvuru Sahibi, Yarışma’ya katılacak olan küçüğün yasal temsilcisi olduğunu beyan eder.
  5. Şiddet, müstehcenlik, cinsel içerik, pornografi, hakaret, iftira içeren ve nefret suçu dâhil olmak üzere 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu ve ilgili tüm mevzuat uyarınca suç teşkil eden içeriğe sahip fotoğraf/video başvuru kapsamında değerlendirilmeye alınmayacaktır. 
  6. Yarışma’ya katılacak kişilerin seçimi PERVASIZ, FOX ve grup şirketlerinin münhasır takdirindedir.
  7. FOX dilediği zaman, münhasır takdirinde olmak üzere, yarışmaya başvuruları durdurma/sonlandırma, reddetme ve/veya yarışmayı iptal etme hakkını saklı tutar.

İLKER AYRIK KİMDİR?

Türkiye onu Geniş Ailem'deki "ailenin okumuş çocuğu" olarak tanımıştı.

Şu sıralar FOX TV'nin Yaparsın Aşkım yarışmasını sunan ünlü oyuncu sunucu İlker Ayrık kimdir. 

İlker Ayrık Kimdir

Türkiye'nin Geniş Ailem dizisiyle yakından tanımaya başladığı İlker Ayrık 1979 yılında Balıkesir'de dünyaya geldi.

İlker Ayrık kariye  boyunca sinema, tiyatro ve televizyonda birbirinden başarılı işlere imza attı.

Çakallarla Dans’taki Servet, Yapışık Kardeşler’deki Selim, Geniş Aile’deki Mürsel, Seksenler’de Çağatay, Aslı ile Kerem’de Cem ve daha birçok unutulmaz karaktere hayat verdi.

Ayrık, Ben Bilmem Eşim Bilir, Çarkıfelek, Bir Sıfır, Var Mısınız Yok Musunuz gibi birbirinden başarılı işlerde 500 bölümden fazla sunuculuk yaptı.

YAPARSIN AŞKIM FORMATI

Yaparsın Aşkım yarışmasına dört çift katılıyor. Çiftler sırasıyla önce kadınlar sonra erkekler yarışıyor. Eleme ususülüyle düzenlenen yarışmada çeyrek final, yarı final ve final gibi etaplar bulunuyor. Yarışmada finale iki çift kalıyor. Bu iki çift her bölümde değişen farklı yarışma türlerinde ter döküyor. Başarılı olan çift yarışmanın birincisi oluyor. Birinci olanlara sıfır model bir araba hediye veriliyor.

YAPARSIN AŞKIM'DA VERİLEN ARABA MODELİ

Yaparsın Aşkım yarışmasında kazanan çiftlere ödül olarak verilen arabanın marka ve modeli de sık sık merak ediliyor. Yarışmada ödül olarak verilen arabanın marka modeli genel olarak değişkenlik gösteriyor. İşte Yaparsın Aşkım yarışmasında ödül olarak verilen araba hakkında gerekli bilgiler:

Yorumlar

Jabbar mammadov Yaparsin askima nasil katila bilirim
Ləman Qasimzade Salamlar Azerbaycandan başvuru yapmak isdiyoruz.. Temmuz ayinin 9 u...... 1 haftalik İstanbula tatile geleceğiz 16 sı dönüşümüz var... Ve bu aralıklarda yarışmaya katilmak isdiyoruz eşimle
Yurdagül Acar -Baykal Bizde eşimle yarişmaya katilmak istiyoruz...nasil katilabiliriz
Gültekin Merhabalar iki senedir esimle bizde yarismaniza katilmak istiyoruz, nasil katilma imkanimiz var, bilgi alirsam Cok mutlu olurum.
Ceyhun Osmanoğlu Merabalar hayırlı akşamlar bende eşimle beraber baş vurdum eğer izniniz olursa yarışmaya davet ederseniz çok seviniriz evimiz yok genç aileyiz kısmet olursa yarışmayı biz kazanırsak arabayı satıp ev almak istiyoruz inşallah Allah nasip ederse sizden ricam bizde davet ederseniz çok seviniriz