Reytingde kıyasıya mücadele, işte en çok izlenen dizi

İki sezon boyunca birinciliği kimseye kaptırmayan Diriliş Ertuğrul dizisi, reytinglerde liderliği Sen Anlat Karadeniz'e kaptırdı

Google Haberlere Abone ol
Reytingde kıyasıya mücadele, işte en çok izlenen dizi

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, dört sezon boyunca birinciliği kimseye kaptırmazken, Sen Anlat Karadeniz ile sarsıldı. Total reyting grubuna göre Diriliş Ertuğrul yüzde 27 izlenme oranıyla ikinci sıraya yerleşti. Atv'nin Sen Anlat Karadeniz dizisi ise Total'de yüzde 39 izlenme oranıyla birinci oldu. AB ve ABC grubunda Diriliş Ertuğrul birinci sırada yer alırken, dört sezondur özetiyle ikinci sırayı da dolduran Diriliş Ertuğrul'un özeti Sen Anlat Karadeniz'in altında yer aldı. 

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul, dört sezon boyunca ekranda birinciliği kimseye kaptırmadı. Diriliş, Atv'nin Sen Anlat Karadeniz isimli dizisi ile zirvedeki yerini kaybetti. Sen Anlat Karadeniz dün Total grubunda birinci oldu. Diriliş Ertuğrul ise ikinci sırada yer aldı. AB ve ABC gruplarında ise birinci olan Diriliş Ertuğrul'un her hafta ikinci olan özeti, Sen Anlata Karadeniz'in yeni bölümü ve özetinin gerisinde kaldı.

Şiddet sahneleriyle gündeme gelen Sen Anlat Karadeniz, henüz 1 aydır ekrana gelmesine rağmen sosyal medyanın da sık sık gündemine oturuyor. Adına birçok Instagram sayfası açılan dizinin sahneleri YouTube'da milyonlarca kez izleniyor. Total grubunda haftalardır birinci olan dizi, AB ve ABC grubunda ise Diriliş Ertuğrul'u geçemiyor.

Yorumlar