Rastgele başvuru nasıl ve nereden yapılıyor, WhatsApp hattı kaç?

Rastgele başvuru bu aralar televizyon izleyen ve yarışma seven birçok kişinin gündeminde Bilindiği gibi Rastgele yarışması 15 Haziran Cumartesi günü itibariyle Şoray Uzun'nun sunumuyla TRT 1 ekranlarında başladı. Peki Rastgele başvuru nasıl ve nereden yapılıyor? Ya da Rasgele yarışmasına katılmak istiyorum ne yapmalıyım? Rastgele WhatsApp hattı numarası kaç? İşte Rastgele yarışma programıyla ilgili merak edilen bütün bilgiler ve detaylar... Programın her Cumartesi ve Pazar yayınlanacağı açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Rastgele başvuru nasıl ve nereden yapılıyor, WhatsApp hattı kaç?

Rastgele başvuru nasıl ve nereden yapılıyor, diye merak eden yarışma severler için gerekli olan bilgileri derledik. Yarışmanın iptal edilerek yayınlanmayacağı söylentileri boşa çıktı. Şoray Uzun'un sunumuyla yarışmanın 15 Haziran'da başlayacağı açıklandı. Üstelik yarışma sadece bir gün değil hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri ekrana gelecek. Şoray Uzun'un Rastgele ile TRT 1 seyircilerine keyifli anlar yaşatacağı tahmin ediliyor.

Rastgele yarışması 15 Haziran 2019 Cumartesi günü akşam saat 20.00 itibariyle TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Yarışmanın yaz boyunca her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri akşam saatlerinde yayınlanması bekleniyor.

Yarışmayı Şoray Uzun sonuyor.

Yarışmada aynı anda 4 kişi yarışacak. 

Çeşitli etaplardan sonra finale sadece bir kişi kalacak.

Finale kalan kişi büyük ödülün sahibi oluyor.

RASTGELE'DE BÜYÜK ÖDÜL NE KADAR?

Rasgele yarışmasında büyük ödül ise tam 50.000 TL'dir.

RASTGELE İLETİŞİM BİLGİLERİ

Rastgele yarışmasının iletişim bilgileri genel olarak şöyle: 

İnternet sitesi: rastgele.tv

RASTGELE WHATSAPP İLETİŞİM NUMARASI

Whatsapp iletişim hattı: 0530 301 7575

Facebook hesabı: Rastgeleyarisma

instagram hesabı: Rastgeleyarisma

twitter hesabı: Rastgeleyarisma

RASTGELE BAŞVURU FORMU

Peki Rasgele yarışmasına başvuur nasıl ve nereden yapılıyor?

İşte detaylar: 

Rastgele yarışmasına başvuru için farklı yollar ve yöntemler bulunuyor.

Bunlardan birincisi internet üzerinden form doldurarak başvuru yapmak. 

Bunun için, Rastgele yarışmasının kendi resmi internet sitesi olan, www.rastgele.tv sitesine giderek orada verilen başvuru formunu doldurmak.

Rastgele başvuru formu şöyle:

Rastgele başvuru formu

RASTGELE YARIŞMASININ KONUSU NEDİR?

Şoray Uzun tarafından sunumu yapılacak yarışmanın formatı ise bilenen yarışmaların aksine ne yetenek ne de bilgi gerektiriyor. Bu yarışmanın ana teması şans üzerine kurulu. Rastgele Yarışması'ndan konuya dair yapılan açıklamada, "Baştan söyleyelim, bu yarışmada ne fiziki beceriniz ne de bilgi seviyeniz önemli. Rastgele’ye katılanlar tek bir konuda iddialı olacaklar: “Ben çok ama çok şanslıyım…” Başarmak için sadece şansınıza güvenmeniz ve strafordan bir kapıyı kıracak kadar şevkinizin olması yeterli. Şanslı bir tercihle doğru kapıyı tekmelerseniz kıyafetiniz bile kırışmadan rakiplerinizi geride bırakabilirsiniz. Yada bir başka oyunda şanssızsanız, seçtiğiniz halat kopar sizin için özel olarak hazırlanmış havuzumuzu boylarsınız… Ama hemen şansınıza küsmeyin, bu yarışma sizin olduğu kadar diğer yarışmacıların şansı üzerine de kurulu. Diğer turda rakiplerinizin başına kim bilir neler gelecek…" denildi. 

Yorumlar

Yusuf marancı Bu ödüle gerçekten ihtiyacım var lütfen yardımcı olun lütfen ameliyatım için bu ödülü kazanmam lazım lütfen yardımcı olun lütfen
Leyla Azizi Merhaba ben iranda yaşıyorum ve sizin program katılmak istiyorum bana yardımcı olursanız sevinirim.
Tuncay Yarışmaya katilmak istiyorum ihtiyacım var
hanifi 4 oğlum var onlara daha iyi eğitim için
Hacı fettah karakoç Yarişmaya katılmak istiyorum.