Kim Milyoner Olmak İster 12 Ekim 2019 kim ne kazandı?

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının yeni sezon ilk bölümü yayın tarihi belli oldu. Yarışma, 29 Haziran 2019 Cumartesi günü yayınlanan bölümünde yarışmacı 1 milyon liralık soruya kadar gelmiş, program bir anda bitmişti. Programın bitiminden sonra izleyiciler merakla 1 milyonluk sorunun açılacağı programı beklemeye başlamıştı. Yarışmanın normalde 1 Temmuz 2019 Pazartesi akşamı ya da hafta içi herhangi bir gün yayınlanması bekleniyordu. Ancak ATV'nin yayın akışı rehberi açıklandığında bir sürprizle karşılaşıldı. Yayın akışı rehberinde Kim Milyoner Olmak İster yarışması görünmüyordu. Doğal olarak izleyiciler Kim Milyoner Olmak İster Yarışması yeni bölümü ne zaman? sorusunu sormaya başladı. Son programda "Sezon Finali" şeklinde herhangi bir not olmadığı için izleyiciler de doğal olarak merak etmeye başladı. Ancak sonradan ortaya çıkan detayda, Murat Yıldırım'ın sezon finali haberini daha önceden verdiği anlaşılmıştı. Yarışma yeni sezona yeni sunucuyla ekranlara geliyor. Peki, Kim Milyoner Olmak İster 5 Ekim 2019 Cumartesi kimler katıldı, kim kazandı?

Google Haberlere Abone ol
Kim Milyoner Olmak İster 12 Ekim 2019 kim ne kazandı?

Kim Milyoner Olmak İster yeni sezon ilk bölüm yayın tarihi belli oldu. Yeni sezona yeni sunucuyla devam eden yarışma en son 29 Haziran 2019 Cumartesi günü yayınlanmıştı. Son bölümde yarışmacı Arta Ayten 1 milyon liralık soruya kadar gelmişti. Yarışma son soruda reklama girmiş, daha sonra sezon finali yapmıştı. Programın bitiminden sonra izleyiciler merakla 1 milyonluk sorunun açılacağı programı beklemeye başladı. Yarışmanın normalde 1 Temmuz 2019 Pazartesi akşamı ya da hafta içi herhangi bir gün yayınlanması bekleniyordu. Ancak ATV'nin yayın akışı rehberi açıklandığında bir sürprizle karşılaşıldı. Yayın akışı rehberinde Kim Milyoner Olmak İster yarışması görünmüyordu. Doğal olarak izleyiciler Kim Milyoner Olmak İster Yarışması yeni bölümü ne zaman? sorusunu sormaya başladı. Son programda "Sezon Finali" şeklinde herhangi bir not olmadığı için izleyiciler de doğal olarak merak etmeye başladı. Ancak sonradan ortaya çıkan detayda, Murat Yıldırım'ın sezon finali haberini daha önceden verdiği anlaşıldı. Kim Milyoner Olmak ister yeni sezona Murat Yıldırım olmadan yeni sunucuyla yoluna devam ediyor. Yeni sunucu ünlü oyuncu Kenan İmirzalioğlu oldu. Yeni sezonun ilk bölümünde bir milyon liralık soru sorulacak. Bu da Kenan İmirzalioğlu için bir ilk olacak.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER 12 EKİM 2019 CANLI İZLE

Yarışmanın geçen sezon yayınlanan son bölümünde 19 yaşındaki Arda Ayten isimli Tıp Fakültesi birinci sınıf öğrencisi bütün soruları bilerek 1 milyon liiralık soruya kadar gelmişti. Yarışmacının bu aşamaya gelmesinden sonra program reklama girmişti. Reklamdan sonra ise bir anda bölümü bitiren gong sesi gelmişti. Seyircilerin şaşkın bakışları arasında açıklama yapan yarışmanın sunucusu Murat Yıldırım, bölümün sona erdiğini, bu arada yarışmacıya da düşünme payı verildiğini belirtmişti. 

Açıklamadan sonra gözler yeni bölümün ne zaman başlayacağına çevrilmişti. Yarışmanın takipçileri yeni haftada Atv'nin yayın akışına bakarak Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının ne zaman yayınlanacağını öğrenmek istediler. Ancak seyiriciler büyük bir sürprizle karşılaştı. Yayın akışında Kim Milyoner Olmak İster yarışması bulunmuyordu. Yarışmanın televizyon rehberinde yer almaması kafalarda soru işaretlerine nede oldu.

Soru işaretleri havada uçuşurken yarışmacının sunucusu Murat Yıldırım'ın yarışma gün yaptığı açıklama ortaya çıktı. 

Yıldırım'ın yarışmanın yapıldığı gün resmi instagram hesabı üzerinden, "Milyonluk soruyu açacak yarışmacıyı sezon sonuna sakladık. Sizce hangisi?" dediği öğrenildi. 

Böylece Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının aslında "Sezon Finali" yaptığı ortaya çıktı. 

Sezon finalinin ne zaman biteceği ise merakla bekleniyor.

Arta Ayten, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında 1 Milyon liralık soruya gelen sayılı yarışmacılardan birisi olmuştu. 

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar