Kelime Oyunu başvuru nasıl yapılır? Kelime Oyunu Başvuru Formu

Kelime Oyunu başvuru formu, şartları ve başvuru nasıl yapılır konusunda yarışma severler merak ediyor. Peki Kelime Oyunu yarışmasına nereden, nasıl başvuru yapılır?

Google Haberlere Abone ol
Kelime Oyunu başvuru nasıl yapılır? Başvuru Formu

Kelime Oyunu başvuru; Kelime oyunu yarışmasına katılarak yarışmak isteyenler başvurunun nasıl ve nereden yapıldığını, kimlerin yarışmaya katılabildiğini, başvuru şartlarının neler olduğunu merak ediyor.

KELİME OYUNU BAŞVURU FORMU

Kelime Oyunu yarışması Teve2 kanalında her akşam saat 19.15'te yayınlanan, hafızasına ve kelime hazinesine güvenen insanların katıldığı bir tür bilgi yarışmasıdır.

Yarışmaya katılım için herhangi bir şart aranmıyor. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve 18 yaşını aşmış herkes yarışmaya katılabiliyor.

Yarışmaya başvuru teve2 kanalının internet sitesindeki şu adresten https://www.teve2.com.tr/formlar/kelime-oyunu-basvuru-formu yapılabiliyor. Bu linke tıkladığınızda Kelime Oyunu Başvuru Formu karşınıza çıkıyor.

Kelime Oyunu başvuru için yarışma severlerden istenen bilgiler genellikle bütün yarışmalarda talep edilen bilgilerle aynı. 

Teve2'deki Kelime Oyunu Başvuru Formu ekranında ilk olarak sizden bir fotoğraf yüklemeniz istenmektedir.

Fotoğrafınızı yükledikten sonra hemen karşısında adınız ve soyadınız talep edilmektedir.

Daha sonra ise doğum tarihiniz, telefon numaranız, e-posta adresiniz, cinsiyetiniz de istenen bilgiler arasında.

Kelime Oyunu Başvuru Formu sizden talep edilen bilgilerle doldurulduktan sonra en sonunda yer alan "Gönder" tuşuna basarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

KELİME OYUNU HAKKINDA

Kelime Oyunu yarışması Ali İhsan Varol tarafından 5 Ocak 2009 tarihinde yayın dünyasına kazandırıldı. 

Yapımını Bavaria Entertainment şirketini üstlendiği yarışmanın dağıtımcısı ise Sera Film Services'dir.

Yarışma ilk olarak Kanal 1'de başladı daha sonra sırasıyla Bloomberg HT, Show TV, FOX'ta yayınlandı. 

Kelime Oyunu yarışması an itibariyle teve2 kanalında yayınlanıyor ancak bazen tekrar bölümleri Kanal D tarafından yayınlanıyor.

Kelime Oyunu yarışmasının nerede çekildiğini merak edenler de bazen oluyor. Yarışma İstanbul'da Doğan Medya şimdiki Demirören Medya Holding'in binalarında çekiliyor.

ALİ İHSAN VAROL KİMDİR, NERELİDİR, KAÇ YAŞINDA?

Ali İhsan Varol aslen nerelidir, kaç yaşındadır?

Ali ihsan Varol kimdir çarli
Kelime Oyunu Başvuru

 

Türkiye'nin en çok izlenen yarışmaları arasına giren Kelime Oyunu ile her gün evlerimize misafir olan Ali İhsan Varol, İstanbul doğumludur. 

Varol'u Türkiye aslında Kelime Oyunu'ndan değil de Çarli isimli diziden hatırlıyor olmalı. Çünkü o dizide Çarli'nin bakıcısı Ali İhsan Varol'du.

Varol 1976 doğumludur.

 

Yorumlar

Bayram karakas Merhaba aliihsan bey senin ikinci programını yayının sürekli bir izliycisiyim çok zevkle izliyim seni ben isveçten yaşıyom isveçten çok selamlar sana hiç kaçırmıyom