Güven Bana başvuru nasıl ve nereden yapılıyor?

Atv'de başlayan Güven Bana başvuru nasıl ve nereden yapılıyor? Güven Bana yarışmasına başvurmak isteyenler için gerekli olan detaylı bilgileri derledik. Tamer Karadağlı'nın bir zamanlar sunuculuğunu yaptığı "Güven Bana" yarışması yeniden başlıyor. Bu arada yarışmanın yeni sunucusu konusu da açıklığa kavuştu. Yarışmada bazen çok ilginç anlar yaşanıyor. Özellikle de 4 Temmuz 2019 Perşembe günü düzenlenen bölümde Türkiye'ye damgasını vuran iki önemli olay yaşanmıştı. Birincisinde iki yarışmacının "cehaleti", ikincisinde ise iki yarışmacının, "insanlığı" geceye damgasını vurmuştu. Peki Güven Bana Yarışması Başvuru nasıl ve nereden yapılıyor?

Google Haberlere Abone ol
Güven Bana başvuru nasıl ve nereden yapılıyor?

Güven Bana Başvuru; ekranların yeni heyecanı Güven Bana yarışması Atv kanalında yeniden başladı. Peki, Güven Bana başvuru nasıl ve nereden yapılıyor? 

Yarışmaya başvuru yapabilmek için Atv tarafından yayınlanan kayıt formunu doldurmak gerekiyor. 

Kayıt formunu istenen bilgileri doğru bir şekilde doldurduktan sonra "Gönder" tuşuyla ilgili adrese iletmiş oluyoruz.

Güven Bana başvuru sonuçları için ise yarışmanın yapımcılarından dönüş bekliyoruz.

Ancak bekleme süreci için bilinmesi gereken bir nokta var. Şayet yarışmanın yapımcıları tarafından aranmadıysanız başvurunuz otamatik olarak reddedilmiş sayılıyor.

Başvurusu olumlu bulunanlar ise Güven Bana ekibi tarafından aranarak seçmelere ve elemelere davet edilecektir.

Güven Bana Başvuru ve Kayıt Formu şöyle:

Güven Bana Başvuru Kayıt Formu

DAHA ÖNCE YAYINLANAN BİR YARIŞMA

Güven Bana Yarışması daha önce Tamer Karadağlı'nın Atv'de sunduğu bir yarışmaydı. 

Yarışmada iki yarışmacı, arkadaşları ya da aileleriyle birlikte yarışmaya katılıyor. Ancak yarışmada tek başlarına yarışıyorlar. 

Yarışmanın ana formatı iki yarışmacının birbirlerine karşı "güvenleri" üzerine kuruludur. 

Yarışmacılar birbirlerine güvendikleri müddetçe ödülün miktarı büyüyor.

Ancak güvensizlik durumlarında ise yarışmacılardan herhangi biri küçük bir miktar ödülle yarışmadan ayrılır ve yarışma biter.

YARIŞMANIN SUNUCUSU BELLİ OLDU

Güven Bana yarışmasının eski bölümlerini Tamer Karadağlı sunuyordu. Ancak yeni yarışmanın sunucusunun ise kim olacağı merakla bekleniyordu. Yarışmanın yeni tanıtım filmlerinde merakla beklenen konu da açıklığa kavuştu. Güven Bana yarışmasını ünlü sunucu Müge Anlı'nın sunacağı ortaya çıktı. Müge Anlı an itibariyle Atv'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programını sunuyor.

YARIŞMANIN FORMATI ÇOK TARTIŞILMIŞTI

İnsanların birbirlerine olan güvenlerini para ile teste tabi tutan yarışma, yayınlandığı dönemlerde çok konuşulmuş ve çok tartışılmıştı. Özellikle de bazı yarışmacıların, söz verdikleri halde ortağını yarı yolda bırakarak mevcut ödülü alıp yarışmadan ayrılması izleyenlerin tepkisini çekiyordu.

Yorumlar