Güven Bana 28 Eylül 2019 ne oldu, kim kazandı?

Müge Anlı ile Güven Bana 28 Eylül 2019 Cumartesi (11.Bölüm) günü bir kez daha Atv ekranlarında hayranlarının karşısına çıkıyor. Güven Bana yarışması daha önce Tamer Karadağlı'nın sunuculuğunda seyircinin karşısına çıkmış, büyük beğeni toplamıştı. Güven Bana'nın geçen haftaki bölümü Türkiye'nin gündemine oturmuştu. Özellikle de Avukat Burak ile Pazarcı Mevlüt'ün ortaya koydukları insanlık dersi bütün Türkiye tarafından günlerce konuşulmuştu. Onun öncesinde yarışan iki isim de yine "cehaletleriyle" ülke gündeminde günlerdir konuşuluyor. Yarışmacılar "Sıpa ile buzağı"nın farkını bilmemişlerdi. Peki 28 Eylül 2019 Cumartesi Güven Bana kim kazandı?

Google Haberlere Abone ol
Güven Bana 28 Eylül 2019 ne oldu, kim kazandı?

Güven Bana 28 Eylül 2019 Cumartesi günü itibariyle 11. Bölümüyle bir kez daha hayranlarının karşısına çıkıyor. "Güven" kelimesinin yeniden tanımlandığı bu ilginç yarışmada herkesi şoke eden durumlar yaşanabiliyor. Bazen, yarışmacılar herkesi "güven" kelimesi konusunda şüpheye düşüren durumlar yaşatıyor. Peki, Güven Bana 28 Eylül 2019 Cumartesi kimler yarıştı, kim kazandı?

GÜVEN BANA 28 EYLÜL 2019 KİM YARIŞTI, KİM KAZANDI?

Güven Bana yarışmasının 28 Eylül 2019 Cumartesi günkü etabına kimler katıldı, kimler ne kadar kazandı? Yarışmanın bu akşamki etabına ilk olarak Atakan ve Mert katıldı. 27 bin liraya geldiklerinde iki yanlış yapmışlardı. Mert üçüncü yüzleşme esnasında henüz 5 bin lirada butona basarak parayı tek başına aldı.

Detaylar Geliyor...

GÜVEN BANA 21 EYLÜL 2019 KİM YARIŞTI, KİM KAZANDI?

Güven Bana 21 Eylül 2019 Cumartesi etabında yarışmaya kimler katıldı, kimler kazandı, kimler arkadaşını yolda bıraktı?

Güven Bana 21 Eylül'de ne oldu? Özlem Özkaya, 20 lirada butona basarak Kenan Demir'i yarı yolda bıraktı. İlk etapta yarışan yarışmacılar, Kenan Demir apartman görevlisi , Özlem tıbbi mümessildir. Özlem ve Kenan iki yanlış bildikten sonra ilk yüzleşmede kararını verdiler. Özlem, 20 bin lirada butona basarak ödülü tek başına almaya karar verdi.

İkinci etapta yarışmaya Ayla Eren ve İbrahim Tersöz katıldı. Ayla hanım aslen Diyarbakırlı ancak Karadeniz gelini olduğunu belirterek 39 yaşında olduğu ifade etti. İbrahim bey ise aslen Aydınlı olduğunu belirterek İzmir'de ikamet ettiğini ifade etti. İkili 12'inci soruya kadar birbirlerine güvenerek geldiler. Kasalarında 52 bin 500 lira verken üçüncü soruya yanlış cevap verdikleri için elendiler.

GÜVEN BANA 14 EYLÜL 2019 KİM YARIŞTI, KİM KAZANDI?

Güven Bana 14 Eylül 2019 Cumartesi günü düzenlenen etabında kimler yarıştı, kimler arkadaşını yarı yolda bıraktı, kimler sonuna kadar giderek büyük ödülü ve güveni kazandı. Yarışmanın bu akşamki etabında Gülistan hanım ile Muhsin bey yarıştı. İkili 15'inci soruya kadar birbirlerine güvenerek gitti.

Gülistan ve Muhsin 15 soruyu doğru cevaplayarak birlikte 147 bin 500 lira ödül kazandılar; ancak ikili birbirine güvenerek geldikleri son yüzleşme etabında ekran başındakileri de şoke eden bir gelişme yaşandı. Yüzleşme esnasında ortağının da butona basmayacağından emin olan, ona bütün Türkiye'nin önünde sözler veren Muhsin, ödül 147 bin 500 lirayı gösterdiği anda butona bastı. Muhsin beyin bu hareketi herkesi şoke etti, insanlara güvenmek isteyenlere de kötü bir örnek oldu.

İkinci etapta ise Bayar ve Cihan ikilisi katıldı. İkili üç soruyu da yanlış bilerek elendi.

GÜVEN BANA 5 EYLÜL 2019 KİM YARIŞTI, KİM KAZANDI?

Güven Bana 5 Eylül 2019 Perşembe günkü yarışmaya kimler katıldı, kimler arkadaşını  yarı yolda bıraktı, kimler para kazandı, kimler güven?

Yarışmanın bu akşamki ilk etabında İngilizce Öğretmeni Hilal Aytürk  ve Özel Güvenlik Görevlisi Yankı Çağlar yarıştı. Hilal, henüz hiçbir yanlış yokken, ilk yüzleşmede ortağını yarı yolda bırakarak 12 bin liralık ödülü tek başına almayı seçti. Hilal Aytürk'ün bu hareketi herkesi şaşırttı.

İkinci etapta ise Güzellik Uzmanı Mehtap Yurtseven ile Bayan Kuaförü Hasan Taşkınvardar yarıştı.

GÜVEN BANA 29 AĞUSTOS 2019 KİMLER KATILDI, KİM KAZANDI?

Güven Bana 29 Ağustos 2019 Perşembe kimler katıldı, kimler ne kazandı? Programın bugünkü etabında Ezgi Aslan ve İsmet Bilge isimli yarışmacılar yarıştı. Yarışmada İsmet, Ezgi'yi yarı yolda bırakma girişiminde bulundu ancak ödül koruma altında olduğu için başaramadı. Daha sonra da rakibini, kuralları çiğneyerek kandırmaya çalışırken Müge Anlı'nın müdahalesiyle karşılaştı. Ezgi, İsmet'in bu hareketlerinden sonra ikinci yüzleşmede 5 bin lirada butona basarak, parayı haklı bir şekilde kazandı.

İkinci etapta ise Burcu Öztürk ve Erhan Yılmaz isimli yarışmacılar eşleşti. İkili birbirlerine güvenerek örnek davranış sergilediler. Ancak yarışmada üçüncü soruyu da yanlış cevaplayarak elendiler.

GÜVEN BANA 22 AĞUSTOS 2019 KİMLER YARIŞTI, KİM KAZANDI?

Güven Bana 22 Ağustos 2019 Perşembe etabına kimler katıldı, kimler arkadaşlarını yarı yolda bıraktı, kimler para kazandı? 

Yarışmanın bu akşamki ilk etabına katılan isimler pazarlamacı Seyit Demircan, hemşire Meryem Kızılırmak ise oldu. Meryem, yarışmaya İzmir'den katılıyor. Seyit ise Konya Karapınar'dan katılıyor. Yarışmacılardan Seyit Demircan, eşi Maide'nin eve dönmesi için Müge Anlı'dan ricacı oldu. Müge Anlı, Seyit'in eşini programda arayarak, barışma girişiminde bulundu ancak telefona cevap veren olmadı. 

Meryem, rakibinin güvenini alarak onu yarı yolda bırakarak yüzleşme esnada butona bastı ve 35 bin lirayı tek başına almayı seçti. Seyit, bu durum karşısında kızgınlığını ifade etti. Seyit özellikle de Meryem'in, "Ben kimsenin hayallerini yıkmak için buraya gelmedim" demesini hatırlatarak, sitemde bulundu. Meryem, rakibini yarı yolda bıraktığı için onun yüzüne bakamadı.

İkinci etap yarışmacıları ise satış yöneticisi Sezen Aksu ve işletme mezunu Emir Özbalat oldu. Aksu, İstanbul'dan yarışmaya katıldı. İkili birbirlerine güvenmediklerini başından itibaren belirttiler. Emir, butona basacağını da belirterek 25 bin lirada butona bastı. Emir, yalan söylemeyeceğini en başından belirterek büyük takdir topladı.

Detaylar Geliyor...

GÜVEN BANA 8 AĞUSTOS 2019 KİM KAZANDI?

Güven Bana yarışmasının 8 Ağustos 2019 Perşembe günkü etabına kimler katıldı, kimler kazandı, kimler kaybetti?

Yarışmaya bu akşam ilk olarak Hakan ve Berna isimli yarışmacılar katıldı. Hakan (Yarışmaya Hollanda'dan katılıyor. Aslen Bayburtlu'dur. Oto galericisi) ve Berna (Model - İzmir - Bodrum'dan katılıyor). 

Berna, yarışmacı arkadaşını kendine güvendirmek için, ona güven verdi ve sonunda verdiği sözü tutmayarak, yolun yarısında butona bastı. Berna'nın bu şekilde davranmasına Müge Anlı da tepki gösterdi. Berna 55 bin lirayla yarışmadan ayrıldı.

Yarışmanın ikinci etabında ise Emrah Çiçek ve Işıl İlik ikilisi yarıştı. Işıl İlik, 48 yaşında iki çocuk sahibidir. Aslen Erzurumlu olan Emrah Çiçek, lise mezunu ve Nişantaşı'nda kafe işletiyor. İkili hiçbir şey kazanamadan yarışmadan ayrıldı.

Öte yandan yarışmanın son etabında da tepki çeken bir durum yaşandı. Furkan ile Ferdi'nin yarıştığı son etapta, ortaokul mezunu Ferdi, soruların çoğunu doğru cevaplayan, hatta 60 bin liralık bir soruyu seçerek doğru cevapladıktan sonra ödülü 41 bin liradan 101 bin liraya yükselten Furkan'ı yarı yolda bırakarak 40 bin lirayı tek başına aldı. Müge Anlı bu duruma da tepki gösterdi.

GÜVEN BANA CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

GÜVEN BANA 1 AĞUSTOS 2019 KİM KAZANDI, KİM KAYBETTİ?

Programın bugünkü etabında kimler yarıştı, kim kazandı?

Güven Bana yarışmasının 1 Ağustos 2019 Perşembe günü Haber Spikeri Yeliz Cengiz ve Tıbbi Mümesil Arzu Şan ikilisi arasında "güvensizlik" durumu yaşandı. Yeliz Cengiz, kasalarında 30 bin lira varken, partnerine "Güven Bana" dediği halde 15 bin lirada butona bastı. Diğer yarışmacılar ise birbirlerine güvendikleri için birlikte kaybederek yarışmadan ayrıldılar.

25 TEMMUZ 2019 PERŞEMBE SONUCU

Yarışmanın 25 Temmuz 2019 Perşembe günkü etabında Canan Yıldırım ve Adem Aydın yarıştı. 

Adem Aydın butona bastı ancak koruma altında alan ödülü alamadı. 

Daha sonra Canan Yıldırım 52 bin liralık ödül için butona bastı ve para ödülünü alarak kazanan oldu.

Sonraki yarışmacılar ise 80 yaşındaki Emekli Yekta Torun ile 24 yaşındaki Avukat Sevda Şahin oldu.

İkili üçüncü soruyu da yanlış cevapladıkları için ödül alamadan yarışmadan elendi.

GÜVEN BANA 18 TEMMUZ 2019 SONUCU

Programın bugünkü etabında kimler yarıştı, kimler ne kadar para kazandı?

Birinci etapta, Aytuğ ve Umut isimli yarışmacılar yarıştı. Yarışmacılar birbirlerine güvenmediler ve ödül 20 bin liradayken butona bastılar. Butona basan kişi ise Ayuğ oldu.

İkinci etapta, Aleyna ve Berrak isimli yarışmacılar birbirlerine güvenmedikleri için 9 bin lira ödülle yarışmadan ayrıldılar. Ödülü alan isim ise Aleyna oldu. 

GÜVEN BANA 11 TEMMUZ 2019 SONUÇLARI

Güven Bana 11 Temmuz 2019 Perşembe günü yarışan yarışmacılar ne kazandı, kim kazandı, kim kaybetti? Yarışmada neler oldu?

Serhan ve Tacinur isimli yarışmacılar Güven Bana'da bir ilke imza attılar. 

İkili, bütün soruları doğru cevaplayarak finale kadar çıktılar.

Yarışmacılar 117 bin lirayı kazandılar.

İki yarışmacının birbirine güvenmeleri herkesi duygulandırdı.

Yarışmacıların her birine 58 bin 500 TL kazanmış oldu.

GÜVEN BANA 4 TEMMUZ 2019 SONUÇLARI

Yarışmanın bu akşamki etabına katılan yarışmacılar, Gözde Kesici ve Taner Yıldırım oldu. Gözde Kesici sigorta sektöründe çalışıyor. Aslen Sivaslı olan Taner Yıldırım ise üniversite öğrencisi.

Gözde ve Taner yarışmadan ödül alamadan ayrıldılar.

İkinci etapta yarışan Avukat Burak Büyüksökmen ile Pazarcı Mevlüt Akın, birbirlerine karşı gösterdikleri büyük güven duygusu ile birlikte kazandılar. Avukat Burak insanlığı kazanırken; Mevlüt ise 45 bin lira ve insanlığı kazandı.

Müge Anlı ile Güven Bana yarışması 27 Haziran 2019 Perşembe akşamı itibariyle Atv ekranlarında başlamıştı. Yarışmanın ilk bölümünde heyecan dolu anlar yaşandı. İki yarışmacı birbirleriyle anlaşarak 27 bin liraya kadar ödül miktarını getirdiler. Ancak yüzleşme esnasında, yarışmacılar birbirlerine "bana güven" dedikleri halde yarışmacılardan biri diğerini 13 bin 500 liralık ödül için sattı.

İnsanların birbirine olan güvenleri konusunda bir kez daha düşündürmeye sevk eden "Güven Bana" yarışması daha önce de yayınlanıyordu. 

Yarışmayı daha önce Tamer Karadağlı yönetiyor ve sunuyordu. 

"Güven Bana" yarışmasının çok ilginç bir özelliği var, yarışmacıların birbirine güvenmesi, ancak tek başına para kazanmak için "ihanet" etmesi gerekiyor. 

Ancak temel kural ise, "çok büyük bir parayı kazanmak" isteyen yarışmacılar yarışmanın sonuna kadar işbirliği yapmak zorunda. Hedefi büyük olmayan az para kazanmak isteyen yarışmacılar ise partnerine ihanet etmek zorunda. 

Yarışmayı izleyen seyirciler de "güven" konusunda bir kez daha kendini sorgulamaya başlıyor.

Yorumlar