21 Haziran 2019 Gerçeğin Peşinde Canlı izle

Gerçeğin Peşinde 21 Haziran 2019 Cuma günü saat 13.30 itibariyle ekrana geliyor. 60 yaşındaki Aysel Dursun, 83 yaşındaki eşinin bir iftira sonucu kendisini terk ederek gittiğini belirterek, eşinin eve dönmesini istiyor. Programın bugünkü etabında bir kez daha Melike Koçer'in akıbeti masaya yatırılırken, Koçer'in akıbetiyle ilgili sürpriz bir gelişme beklendiği belirtildi. Öte yandan, Mardin'de evinin mutfağında öldürülmüş olarak bulunan Feride Demirtaş'ın kim tarafından neden öldürüldüğü sorgulanıyor. Evlatları olmayan Feride'nin yeğenleri, halalarının neden öldürüldüğünü sorgulamak için programa başvuru yapmışlardı.

Google Haberlere Abone ol
21 Haziran 2019 Gerçeğin Peşinde Canlı izle

Gerçeğin Peşinde 21 Haziran 2019 Cuma günü saat 13.00 itibariyle TV8 seyircisinin karşısına çıkıyor.

GERÇEĞİN PEŞİNDE CANLI İZLE - SON BÖLÜM

60 yaşındaki Aysel Dursun, kendisini terk eden 83 yaşındaki eşinin evine dönmesini istiyor. Dursun, eşinin bir iftira sonucu kendisini terk ettiğini belirterek, eşini sevdiğini evine dönmesini istedi.

Mardin'in Dargeçit ilçesine bağlı Kılavuz köyünde evinin mutfağında öldürülmüş olarak bulunan 65 yaşındaki Feride Demirtaş'ın kim ya da kimler tarafından öldürüldüğü hala ortaya çıkmadı. Demirtaş'ın yeğenleri Gerçeğin Peşinde programında, halalarının kimlerin öldürdüğünün bulunmasını istiyor.

Gerçeğin Peşinde bugünkü etabında Melike Koçer'in 31 Mayıs 2019 Cuma gününden bu yana kayıp olması sorgulanıyor. Melike'nin ailesi kızlarının zorla kaçırıldığını savunurken, kızın kaçtığı çocuğun ailesi ise Melike'nin kendi isteğiyle geldiğini savunuyor. Programda ayrıca Feride Demirtaş cinayeti de sorgulandı. Cansız bedenin bulunduğu mutfağın kapısı hem içeriden hem de dışarıdan kilitli olması kafaları karıştırıyor.

Gerçeğin Peşinde programının bugünkü etabında Kırşehir'de yaşayan Derviş Çetin, eşi tarafından terk edildiğini, evlenmek istediği kadın tarafından ise dolandırıldığını belirterek köy muhtarı tarafından dolandırıldığını ileri sürüyor. Derviş Çetin, aynı köyden en az 5 kişinin bu şekilde dolandırıldığını savundu.

Salim Gadiş'in cinayeti araştırılıyor. Gerçeğin Peşinde ailenin neden Kerim S. den şüphelendiğini araştırıyor. 

Samsun'un Muhsinli köyünde 2004 ve 2014 yıllarında işlenen İbrahim Tuluk ve Salim Gadiş cinayetleri sorgulanıyor.

Öte yandan 19 gündür kayıp olan Yaprak Atsız'ın kaçarak başka bir şehirde evlendiği ortaya çıktı.

Karanlıkta kalan olayların aydınlatıldığı, cinayetlerin aydınlatıldığı Gerçeğin Peşinde 26 Nisan programında Salim Gadiş'in öldürülmesiyle ilgili olay sorgulanıyor. Ailesi Gadiş'in Kerim S. tarafından öldürüldüğünü ileri sürüyor. Salim'i kim neden öldürdü? 

Gerçeğin Peşinde programının bugünkü etabında Salim Gadiş cinayeti sorgulanıyor. Gadiş'i kimin öldürdüğü araştırılıyor. Aile Kerim S.'nin cinayet şüphelisi olduğunu ileri sürüyor. Programın dünkü etabında kayıp Murat Karabulut'un akıbeti sorgulanmıştı. Yakınları ve arkadaşları Murat Karabulut'un biraz borçları bulunduğunu ancak neden kaybolduğunu bilmediklerini söylüyor. Sırlarla örtülü olayların peşine düşüp aydınlatılacak olan program Gerçeğin Peşinde dopdolu. Programın dünkü yayınında Salim Gadiş cinayeti konuşulmuştu. Programa telefonla bağlanan Muhsin Köyünün muhtarından yaşanan cinayetin aydınlanması için bazı bilgiler alındı. Muhsin köyünün muhtarı 'Olaydan sonra Kerim S. nin neden başka bir köye taşındığını bilmiyorum' dedi. Gerçeğin Peşinde ekibi Salim Gadiş cinayetinin aydınlatılması için ağabeyinin yanına giderek bazı bilgiler aldı.

Önceki programda uzun süredir kayıp olan Murat Karabulut'un akıbeti araştırılıyor. Yakınları ve arkadaşları Karabulut'un nasıl ve nereye gittiğini bilmiyor. Ancak Karabulut'un borçlarının bulunduğunu bildiklerini söylüyor.

Önceki programda cinayete kurban giden Salim Gadiş'in ağabeyi İlhan Bey Muhtarın yıllardır bu cinayetin peşine neden düşmediğinin hesabını sormuştu. 9 balta darbesi ile hayatına son verilen Salim Gadiş cinayetinin aydınlatılması için Gerçeğin Peşinde ekibi Salim Gadiş'in ağabeyinin yanına giderek o güne dair bazı bilgiler aldı.

Gerçeğin peşinde ekibi 17 nisanda kaybolan Furkan Yiğit'i aramaya devam ediyor. Gerçeğin Peşinde ekibi Furkan'ın Erzurum'daki ailesinin yanında.

Gerçeğin Peşinde 10 Nisan programında 3 çocuk babası Hüseyin Ünal'ın nerede olduğu araştırılıyor. Ünal'ın eşi Elif Ünal, eşinin enrede olduğunu öğrenmek için Gerçeğin Peşinde programına konuk oldu.

Dünkü programda ise 14 yıl önce öldürülen 10 yaşındaki İbrahim'in kim tarafından neden öldürüldüğü araştırılmıştı. Minik İbrahim'i kim neden öldürdü olaylar birbirine bağlanarak çözülmeye çalışılan cinayet çözüme kavuşacak mı? Deliller bir araya getiriliyor. 

Cinayete kurban giden minik İbrahim'in katilinin arandığı programda, tanıkların ifadeleriyle, ailenin beyanları konuşuldu.

“Gerçeğin Peşinde” cinayetleri çözüme kavuşturup, kayıpları buluyor, muhabirlerle birlikte emekli polislerden destek alarak konusunun uzmanı polisler ile birlikte hem olayları araştırıyor hem de olay yerinden doğru ve detaylı bilgileri güncel olarak yayınlıyor.

GERÇEĞİN PEŞİNDE 364. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA

GERÇEĞİN PEŞİNDE 363. BÖLÜM FULL HD - TEK PARÇA

GERÇEĞİN PEŞİNDE 362. BÖLÜM FULL TEK PARÇA

Yorumlar